homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 oktober 2017
Geen interland weekend voor de NAC jeugd, dus aan de bak!


Ondanks dat er een interlandweek is speelt de jeugd wel gewoon een vol programma. Alle teams komen in actie. Vier doen dit op Bredaas grondgebied, twee trekken het Brabantse land in. De laatste gaat het beloofde land uit over de Moerdijkbrug.

Onder 11
Laten we gelijk met de spannendste wedstrijd beginnen. Onze jongste talenten gaan het deze week opnemen tegen de buurmeisjes uit het oosten. Tot nu toe hebben we nog geen enkele derby verloren. Laten we dit in ere houden. In tegenstelling tot de derby bij het eerste is deze wedstrijd gratis te bezoeken op Sportpark Paradijs. Om 11:15 uur gaat de bal rollen.

Onder 12
Voor dit weekend staat er een pittige wedstrijd op het programma. Op Sportpark Paradijs komt psv langs. De laatste jaren is de jeugdopleiding van psv voor NAC een moeilijk obstakel. Om 13:00 uur trappen ze af en hebben we een indicatie of we dit jaar meer kans hebben.

Onder 13
Na het mooie resultaat vorige week tegen jvoz willen de jongens dit doorzetten tegen psv. NAC heeft alle, twee, wedstrijden van dit seizoen gewonnen, psv daarentegen heeft er één gelijk gespeeld. Hier liggen dus kansen om de koppositie vast te houden. Om 11:00 uur lopen de mannen het veld op, op Sportpark de Herdgang

Onder 14
Dan komen we nu op de eerste thuiswedstijd dit weekend op Sportpark Heksenwiel. Hier komt mvv op bezoek. Met twee verliespartijen en een doelsaldo van -13 is mvv niet best begonnen aan de competitie. NAC is uitstekend begonnen, met twee overwinningen en een doelsaldo van +11. Het is puur kijken naar cijfertjes maar dit moet te doen zijn zou je zeggen.

Onder 15
Dan komen we nu bij de wedstrijd die als enige niet in brabant gespeelt wordt. In rotterdam-zuid komen onze jongens in actie tegen spartaan’20. Na vier wedstrijden staan de gastheren op een achtste plaats. NAC doet het iets beter. Die staan met 10 punten op de eerste plaats. Met in het achterhoofd hebbende dat NAC dit seizoen nog niet verloren heeft in rotterdam, zijn wij positief gestemd over de uitkomst van deze wedstrijd. Om 11:00 uur trappen ze af op Sportpark spartaan’20.

Onder 17
Als we naar de stand kijken is NAC redelijk begonnen aan de competitie. Met een vierde plaats en één verliespartij tegen hollandia doen de jongens goede zaken. Tegenstander fc den bosch staat nog steeds in de startblokken, zo lijkt het wel. De ploeg weet bijna niet te scoren en krijg wel veel doelpunten tegen. Dat ze hiermee op de laatste plaats staan is dan ook niet zo heel gek. Aan NAC om te zorgen dat dit ook zo blijft. In stadion de vliert wordt er om 14:30 uur afgetrapt. Het uitvak zal hierbij gesloten blijven. Je kunt echter wel gratis op een thuisvak gaan zitten, zonder raar aangekeken te worden.

Onder 19
Misschien wel de leukste wedstrijd van het weekend. Op sportpark Heksenwiel wordt er om 12:30 uur afgetrapt tegen de nec/top oss. Ondanks dat ze eerste elftallen van de tegenstander beide in de eerste divisie spelen, speelt de jeugd gewoon in de eredivisie. Dat is de competitie waar NAC volgend jaar ook in wil uitkomen. Om dit te bereiken moet er bij de eerste zes geëindigd worden om in de promotiepoule te komen. Om alvast te wennen aan de waarschijnlijk hogere weerstand is er een oefenwedstrijd ingepland. Een mooie kans voor NAC om te kijken waar ze staan. Na vijf wedstrijden staat nec/top oss als enige ongeslagen op de eerste plaats. Zal NAC de eerste zijn waar ze van verliezen? De kantine is de gehele dag geopend voor een natje en een droogje.

Al met al een leuk weekend waar weer een hoop kan gebeuren. Rest ons alleen nog het overzicht van NAC erbij te pakken. Daar staat alles mooi onder elkaar.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

De Generaal

Geplaatst: zondag 8 oktober 2017 om 16:45u

Uitslagen bekend?
Graag info en dank daarvoor.

tamas

Geplaatst: maandag 9 oktober 2017 om 12:09u

@Generaal: wat ik zo weet:
O19 1-1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen NEC/FC Oss (koploper eredivisie), uitstekende westrijd waarbij veel jongens in de basis stonden die meestal,op de bank zitten, doelpunt van Skender Loshi
O17 0-0
O15 en O14 wnnen allebei met 5-0,
O13 verlies met 3-1

tamas

Geplaatst: maandag 9 oktober 2017 om 12:09u

@Generaal: wat ik zo weet:
O19 1-1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen NEC/FC Oss (koploper eredivisie), uitstekende westrijd waarbij veel jongens in de basis stonden die meestal,op de bank zitten, doelpunt van Skender Loshi
O17 0-0
O15 en O14 wnnen allebei met 5-0,
O13 verlies met 3-1


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven