homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 oktober 2017
NAC Jeugdopleiding uitstekend vertegenwoordigd bij de Singelloop


Afgelopen zondag was het dan zover. Ruim 140 spelers liepen mee, ditzelfde gold voor veel trainers en assistent-trainers van de Jeugdopleiding. Dit werd gedaan om voor twee projecten geld op te halen. Dit is dan ook voor de spelers meer een sponsorloop waarvoor ze zelf sponsors moesten zoeken. Met één deel van de opbrengsten worden voor dit seizoen een deel van de buitenlandse toernooien gefinancierd. Het andere deel gaat naar het Jeugdsportfonds. Met het opgehaalde geld wil de jeugdopleiding een elftal aan het sporten krijgen.

Onder de lopers waren niet alleen spelers en trainers maar ook hoofd jeugdopleidingen Eric Hellemons. Al had hij het wel moeilijk in de laatste kilometer.

Voorafgaand aan de singelloop zijn er op het Chasseveld nieuwe elftalfoto's en portretfoto's gemaakt. Dit keer met de nieuwe sponsor van de jeugdopleiding. Tot nu toe hebben de spelers in shirt gespeeld zonder sponsoruiting op de borst. Vanaf dit seizoen is Schipper Accountants de trotse sponsor van onze talenten. Zaterdag voor ado – NAC is er een contract getekend voor twee jaar. Hierbij gaan ze niet alleen de jeugdopleiding ondersteunen maar ook verschillende projecten van Teamplay@NAC. Met deze bijdrage kan de jeugdopleiding weer naar een hoger niveau.

En dan nog een laatste goed bericht. Wéér zijn er spelers uitgenodigd voor selectiewedstrijden voor Oranje onder 14. Dinsdag 3 oktober waren er twee teams gevormd die het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie er in de definitieve selectie komt. Voor NAC mogen Sohayb El Battah, Jayden Mendes Delgado, Ilyas El Massaoui en Wessel van de Sanden proberen zich in de selectie te spelen. Alleen al het feit dat ze uitgenodigd zijn is al een teken dat zowel de jongens als de opleiding de goede weg op gaan.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017 om 13:20u

Trots gevoel toen ik al die NAC shirtjes voorbij zag rennen. Staat me nog een grote groep van twee van de jongste teams bij, die al rennend massaal het `overal waar we komen` met elkaar aan het inzetten waren. Goeie beleving!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven