homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 september 2017
Vol programma dit weekend voor de NAC jeugd, kijktip: 015 thuis


Ook deze week staat er weer een vol programma voor de jeugd op de rol. Van de zeven wedstrijden zijn er maar liefs 5 uit. De anderen zijn allemaal op Sportpark Heksenwiel.

Onder 11
Laten we beginnen bij de jongsten. Die mogen voor een uitwedstrijd naar psv. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Herdgang, de aftrap is al om 9:30 uur.

Onder 12
Onze twaalfjarige mogen op bezoek bij de vrienden uit spangen. Ze worden hier ontvangen op rmc jeugdcomplex, naast het kasteel. De wedstrijd zal om 10:00 uur gespeeld worden. Eens kijken of we de opleiding van sparta wel kunnen verslaan.

Onder 13
Hier staat een wedstrijd tegen Jeugd VoetbalOpleiding Zeeland op het programma. Tegen jvoz is NAC doorgaans in goede vorm. Ook is de samenwerking goed. Afgelopen jaren hebben we diverse spelers van ze overgenomen. NAC en jvoz staan samen, met nog 3 andere clubs, op een gedeelde eerste plaats. Het doelsaldo van NAC is beter. Hierdoor staat NAC vierde en jvoz vijfde. De kans dat dit gaat veranderen is aannemelijk. Om 11:15 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Baskenburg.

Onder 14
Hun tweede competitiewedstrijd in rotterdam, dit keer bij excelsior op Sportpark Woudestein. De wedstrijd wordt gespeeld om 13:15 uur. Dit is een belangrijke wedstrijd voor de koppositie. NAC staat nu gedeeld eerste met excelsior en nog twee clubs. Wie wint heeft dus gelijk een concurrent minder.

Onder 15
Afgelopen woensdag verloor de NAC O15 nipt het 0-1 het bekerduel tegen de O15 van Ajax. In de Haagse Beemden werd een zogenaamde tussenronde gespeeld tussen de poules in de Jeugdcup O15. In de 20e minuut kwamen de ajaciedjes op een voorsprong door een doelpunt van Gibson Yah. NAC wist aan deze stand helaas niets meer te veranderen. Desondanks werd NAC’er Ilyas El Moussaoui nog wel uitgeroepen tot ‘man’ of the match, een doekje voor het bloeden.
Maar morgen, dan hebben we hier de eerste thuiswedstrijd te pakken. De NAC O15 speelt thuis tegen fortuna sittard. Om 15:00 uur begint de wedstrijd en wordt gespeeld op Sportpark Heksenwiel. Door het gelijke spel van vorige week staat NAC gedeeld eerste met onze buurmeisjes. Tegenstander fortuna vinden we terug op plaats negen met drie punten. Ook het doelsaldo is slechter, fotuna staat op -3 terwijl NAC op +5 staat.

Onder 17
Ook op Sportpark Heksenwiel, maar dan 2,5 uur eerder, 12:30 uur. Speelt NAC tegen go ahead eagels. Een wedstrijd die gezien de stand en de doelstelling gewonnen moet worden. NAC staat met zes punten op een vierde plaats, de eagles staan op een tiende plaats met drie punten. Ook het doelsaldo is in het voordeel van NAC. Wij hebben een positief doelsaldo van 3 en gae een negatieve van 3. Als je wilt promoveren, dan zijn dit de wedstrijden die je moet winnen.

Onder 19
Dan hebben we nog één wedstrijd in rotterdam. Op sportpark woudestein wordt om 15:00 uur afgetrapt tegen excelsior. Dit kan nog wel eens een spannende wedstrijd worden. NAC staat gedeeld eerste samen met almere city, excelsior staat gedeeld tweede met pec zwolle. Het doeldalso ontloopt elkaar ook al niet zoveel, excelsior staat op +2 en NAC op +5. Om promotie naar de eredivisie te halen moet je ook van moeilijke en directe tegenstanders kunnen winnen.


Al met al een druk weekend met veel belangrijke wedstrijden.

Tip van de Ratdaxie: De wedstrijd van de onder 15 is rond 16:30 uur klaar. Na een paar biertjes in de kantine kun je zo door naar NAC om hier de bea in te rollen. Om daarna te proberen nog iets van de wedstrijd mee te krijgen. Als je die van de onder 17 erbij pakt heb je ruim 3 uur jeugdvoetbal en dan kun je ook nog naar het ‘grote’ NAC kijken. Heerkijk vooruitzicht!


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven