homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 september 2017
NAC doet waar iedere Bredanaar al zolang op wacht: 0-2 in de Kuip!


Avondje NAC in de Kuip!

Hup NAC.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30

Relaties


23-sep-2017 FEY-NAC (0-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

steef

Geplaatst: zaterdag 23 september 2017 om 23:18u

Geen woorden voor.
Zo mooi, zo fijn.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 23 september 2017 om 23:21u

Complimenten aan dit NAC en Stijn Vreven.
Geweldig resultaat en dit zijn 3 bonus punten die echt niet gestolen zijn.
We hadden zelfs nog recht op een 100% strafschop in de 49ste minuut.
Nu niet na deze 3 bonus punten het laten liggen tegen ADO den haag.
Hup NAC ga zo door en ik ben er helemaal stil van.

Wiedewiede

Geplaatst: zaterdag 23 september 2017 om 23:47u

Heel Breda....en omstreken !!

Broekbollend resultaat.

hondstrouw

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 0:05u

We zijn meer dan 60 jaar blind geweest, terwijl het zo simpel is/was: NAC moet gewoon op zaterdagavond tegen Feyenoord in de Kuip spelen!
F*ck al die zondagmiddag wedstrijden in de Kuip. Volgend jaar weer een (zaterdag)Avondje NAC in de Kuip!
Wat heerlijk is dit!

hondstrouw

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 0:05u

We zijn meer dan 60 jaar blind geweest, terwijl het zo simpel is/was: NAC moet gewoon op zaterdagavond tegen Feyenoord in de Kuip spelen!
F*ck al die zondagmiddag wedstrijden in de Kuip. Volgend jaar weer een (zaterdag)Avondje NAC in de Kuip!
Wat heerlijk is dit!

Piene

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 0:08u

Avondje NAC.

Haze

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 0:17u

Onwerkelijk

Keesje Ketting

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 6:51u

heerlijk en nog niet eens onverdiend !!!
ambrose was ongelukkig in balaanname en voortzetting, maar werkt keihard !! Manu te veel ( onnodig) balverlies. Rest heerlijk sober vanuit de taak gevoetbald. Feyenoord was inspiratieloos


Maar dit moeten drie bonuspunten zijn ADO en RODA moeten gewonnen worden. PEC Thuis is ook een kans op ene driepunter !!!

HUP NAC

Rizu

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 8:17u

Ik moet om te beginnen mijn oprechte excuus maken voor het voorspellen van mijn 0-6 . Ik heb echt zitten genieten van de wedstrijd. Iedereen hield zich ditmaal goed aan hun taken. Zelfs de keeper heeft mij voor de eerste keer positief verrast. Nu niet naast onze voeten gaan lopen en onze aandacht op de volgende wedstrijd richten. HUP NAC

danny b

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 8:55u

Ik denk dat ik nog nooit zo (positief) verrast ben met de uitslag. Vreesde echt voor dubbele cijfers vooraf. Het is nog steeds maar moeilijk te bevatten. Het doel wat we nooit zouden halen is gehaald, zomaar opeens.

Ik wil Karol Mets vermelden. Verzet veel vuil werk en is een pain in the ass voor zijn directe tegenstander. Het type speler dat je in je elftal wil hebben, ik denk dat hij heel bepalend gaat zijn dit seizoen.

Het moet nog bezinken, als NAC volgende week van ado wint staan we er echt goed voor. Typisch NAC om er dan een zaadpot van te maken, maar het was ook typisch NAC om in de kuip te verliezen...

TvM

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 9:32u

Het interesseert me helemaal niks of we volgende keer van die Haagse hopjes winnen. Op deze driepunter kunnen we wel ff teren. En anders afkicken in het nac museum. Wow.

Kurk

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 9:49u

Nu al een geslaagd seizoen! (Zeker als we niet degraderen.) NAC heeft gewonnen met Feyenoord’s eigen wapen: INZET!!! Inderdaad nog een zuivere penalty onthouden en een (te) makkelijk gegeven, maar zelfs dat hielp ze niet. Erg genoten van de pot hier in het Kurkse! Hup NAC!

WW

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 9:54u

Het mooiste aspect aan deze overwinning voor mij was dat het een hele volwassen overwinning was. Er was niks gestolens aan. Tactisch stond NAC uitstekend, bijna de hele wedstrijd niets weggegeven en met enige regelmaat er zelf dreigend uit kunnen komen, en daarmee veel meer gevaar stichten dan Feyenoord.

Heel de ploeg een dikke pluim, maar ik ga toch 1 iemand een extra dikke veer in zijn reet steken: Mark Birighitti. De 0 houden in de Kuip is al knap. Maar als je dat doet door een penalty te keren én de rebound, terwijl achter je goal vak S in je nek zit te hijgen, dan past daar maar 1 woord: klasse.

Toch kruipt ook na zo`n prachtige overwinning in mij de pragmaticus en (kille) cijferaar omhoog. Los van alle emotie, zuiver cijfermatig gezien heb je gisteren de 2-2 thuis tegen Sparta rechtgezet. Dit soort bonuspunten als gisteren gaan pas écht tellen als je je concurrentie (waartoe ik ook ADO reken) verslaat. Om gisteren niet alleen in de emotionele sfeer te laten tellen maar ook op de ranglijst, zal er van ADO gewonnen moeten worden. Want vergeet niet dat zij bijvoorbeeld met hun 1-1 tegen Ajax ook bonuspuntjes aan het sprokkelen zijn.

piair

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 10:44u

Fantastische overwinning met alles erin wat voetbal zo mooi maakt.

Kazuka

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 10:59u

@WW, helemaal mee eens. Het zou des Nac`s zijn om het komend weekend tegen Ado af te laten weten. Desondanks is en blijft dit een historische overwinning, of we nou degraderen of niet.

Ik denk overigens dat Mets nog erg belangrijk kan worden dit seizoen, in verdedigend opzicht. Dat zeggen zijn teamgenoten ook, hij brengt toch rust en organisatie en daarmee ontlast hij Mari en Koch, die het al druk genoeg hebben met zichzelf.

Birghitti wisselde sterke momenten af met weifelende. Ik vond hem nog steeds ondermaats bij hoge voorzetten waar hij een paar keer onderdoor dook. Daarentegen heeft ie wel een snelle reflex en wordt z`n uittrap beter. Ik denk wel dat hij verder is dan Noppert maar toch blijft het merkwaardig dat Bertrams nooit de kans heeft gekregen. Waarom haal je hem dan?

Verschueren geschorst geloof ik voor de pot tegen Ado?

klaas bruinsma

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 11:24u

Geweldige teamprestatie van NAC en t middenveld is wel veel stabieler met Mets en Verschuren(en zie t liefste Garcia of Fernandez ervoor, zo lang Vloet zoveel balverlies lijdt en zo`n lage handelingssnelheid zijn dat betere opties.

@WW Dat Birighitti die pingel stopt was zeker klasse en cruciaal voor de wedstrijd dus wat dat betreft verdiend hij zeker credits. Maar verder komt de 0 niet op zijn conto want Feyenoord werd niet gevaarlijk in de 16m(en zo ja kopte ze net naast(Kramer) of op de lat(Amrabat). Maar ik vond hem verder weer allesbehalve overtuigend want bij hoge ballen zat hij er weer een paar keer finaal naast(o.a. vlak voor rust en in blessuretijd). Gelukkig had t geen gevolgen en maakte die penalty gister alles meer dan goed.

WW

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 12:00u

@klaas bruinsma

Het is toch mijn stellige indruk dat het team met meer zelfvertrouwen voetbalt met Birighitti in de goal dan met Noppert. Er staat veel meer een personality, en het team voelt dat aan.

Afgelopen woensdag was een zeperd, maar dat gebeurt iedere bekerronde wel. Je wil nooit dat het jou overkomt maar statistisch ben je een keer aan de beurt. Vitesse lier zich ook foppen.

Nee, Birighitti is goed op weg. Wordt beter. Lekker laten staan. De 0 houden in de Kuip is gewoon knap, ook als daar de hulp van de lat voor nodig was.

Mike

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 12:45u

Geweldige wedstrijd/avond/dag! Heerlijke pot gezien en fantastisch om de kuip stil te voetballen.

Een terechte overwinning in de kuip, ik dacht opreht dat ik dat maar 1 keer zou gaan meemaken en dat was dus al geschiedenis na de 0-4. Onvoorstelbaar dat het nu wederom lukt.

Prachtig, kippenvel en alles al 10x teruggeken.

Bu zoals hierboven al eerder genoemd de komende wedstrijden deze punten verzilveren en hopelijk de naar boven ingeslagen weg voortsetten.

Hup NAC!

charelli

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 13:11u

HISTORIE GEWELDIG DIT IS HET MOOISTE WAT JE ALS NAC SUPPORTER KAN OVERKOMEN GEWELDIG MAANDAG IN NAC SHIRT NAAR MUN WERK ( 100% ROTTERDAMMERS). LEKKER TOT 5 UUR IN DE STAD GEWEEST. NET WAKKER NU NOG EEN KEER NAC KIJKEN. 1 DECEPTIE HAD GRAAG DE SPELERS ONTHAALD BIJ HET STADION WAS ER KLAAR VOOR MAAR BLIJKBAAR HAD IEMAND BESLOTEN NIET LANGS HET STADION TE RIJDEN, GROTE FOUT ECHT KUT HAD DE KERS OP DE TAART GEWEEST. DEGENE DIE DAT HEEFT HEEFT BESLOTEN GELIJK OPZOUTEN.GEWELDIGE NAC SUPPORTERS OVERAL GEROEMD EN HET GELUID BIJ FOX MOEST ONDERDRUKT WORDEN ANDERS HOORDE JE ALLEEN NAC. VOORAL "AVONDJE NAC" WAS MOOI TIJDENS DE UITZENDING NA DE WEEDSTRIJD. sORY GUYS MAAR DIT IS VEEEL EN VEEL MOOIER DAN DE KRUIKENZEIKERS. mANNEN GA NOG EVEN DEZE FANTASTISCHE WEDSTRIJD KIJKEN, EN STIJN JAMMER WE HADDEN WEER HISTORIE KUNNEN SCHRIJVEN MET EEN PAAR DUIZEND BREDANAARS BIJ HET STADION MAAR IEMAND HEEFT HET IN ZIJN BOTTE KOP GEHAAALD NIET NAAR HET STADION TE RIJDEN ECHT JAMMER, MAAR OK VOOR DEZE KEER VERGEVEN. zAG TROUWENS NOG HEEL VEEL OLDSKOOL BIJ HET STADION GISTEREN ZOU MOOI ZIJN GEWEEST MAAR STADJE HEEFT VEEL GOED GEMAAKT. ADIOS AMIGO`S TOT ZATERDAG

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 14:00u

@charelli
ik begrijp dat ze standaard naar Zundert rijden

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 15:23u

`K dacht dat ik m`n 30/35 jaar frustratie tegenover deze club al wel verwerkt had maar deze 3punter deed me toch meer dan ik op voorhand verwachte.....

Spelers en techn. staf hartstikke bedankt , thank you !

James Horsfield gesproken en ik kan melden dat het inderdaad alleen kramp was , hopelijk is iedereen blessurevrij verder.

Moet gezegd , ben al door een stuk of 6 feyenoordfans gefeliciteerd.
mensen , deze zal ik nooit meer vergeten ...... , wat geniet ik van deze spelers qua techniek , instelling en de door Vreven gedicteerde tactiek , love it ! 💛🖤

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 15:26u

Grappig, NAC en Vitesse verliezen schandalig in de beker , vervolgens NAC wint UIT van fey. En Vitesse staat nu (Zondag 15:30) met 0-2 voor UIT tegen ajaks..... , `t kan verkeren......

portugeese naccer

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 19:25u

POTVERDRIE! Ik zit inmiddels bijna 24 uur met een enorme lat in m`n broek. Mooiste overwinning ooit? `t Zou zomaar kunnen. Wat ben ik trots NAC-supporter te zijn.

YellowBlackFeatr

Geplaatst: zondag 24 september 2017 om 23:19u

Super resultaat!!
Nog maar een puntje of 33! Dan zijn we veilig.

klaas bruinsma

Geplaatst: maandag 25 september 2017 om 8:24u

@WW Of je hebt niet goed gekeken of je ziet alles door een Birighitti bril maar t proces dat NAC beter en met meer vertrouwen voetbalt is al vanaf de 1e helft bij Vitesse uit bezig(de wedstrijden tegen PSV en Sparta waren al een stuk beter en toen speelde Noppert nog gewoon). Tis een heel nieuw team wat ingespeeld raakt en aan t hogere niveau moet wennen dat in de voorbereiding bijna alleen maar tegen flut tegenstanders had gespeeld. En tegen AZ speelde NAC ook weer beter maar straalde Birighitti niet bepaald vertrouwen uit met dat geschutter dus ik denk dat het gewoon aan de ontwikkeling van het team ligt. Ja hij gaat idd wat beter keepen maar dat is ook niet moeilijk na die 1e wedstrijd. Maar let maar op hij schat bijna elke hoge bal helemaal verkeerd in en zit er dus ook naast als hij komt(tegen Feyenoord weer een keer of 4). Dat ziet die verdediging ook dus veel vertrouwen zal dat ze niet geven

Tja als je die wedstrijd tegen Achillles(incl. t zeer matige optreden van Birighitti) dan afdoet als dat Vitesse dat ook over komt en je statistisch een keer aan de beurt bent. Dan kan ik het geweldige resultaat in de kuip ook zo afdoen dat slaat natuurlijk nergens op(bovendien kreeg Vitesse geen 1 tegengoal tegen die amateurs dus is ook nog een heel ander verhaal).

Ik ben over de t spel en de vooruitgang van NAC zeer tevreden en hopelijk is Birighitti een goede lijnkeeper. Maar hij zal nooit heersen in de 16 en bij hoge ballen blijft het een bron van onrust hoe zeker die ook uit zijn ogen kijkt volgens jou....en denk dat dat eerste feit verdedigers toch heel wat belangrijker vinden cq ze vertrouwen geeft. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb en hij ook dat nog onder de knie krijgt maar ik denk dat we wat dat betreft een Jelle 2.0 hebben gehaald.

deparel

Geplaatst: maandag 25 september 2017 om 10:31u

wat zijn we toch een geweldige club.hulde aan alle supporters daar. en wat een lul die scheids. en dan toch winnen. super!!!!

steef

Geplaatst: maandag 25 september 2017 om 11:45u

Wat een heerlijke maandagmorgen!
Gewoon nagenieten van het wonder van zaterdag. Dit biedt ook veel vertrouwen voor de rest van het seizoen. Al helemaal omdat het voetballend nog zo veel beter kan. Ambrose had een tamelijke offday bijvoorbeeld, en de ruimtes werden op de counter maar matig benut. Verdedigend stond het wel super en daar kan je op bouwen.

En ik kan het niet laten: Ik mis wel de analyses van enkelen die op deze site alleen maar posten als ze negatief over NAC, Smulders, Goetzee, e.d. kunnen doen. Zouden ze niet blij zijn?

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 25 september 2017 om 12:04u

Die scheids mag wat mij betreft levenslang geschorst worden. El Allouchi wordt vastgehouden (omgetrokken) en valt tegen een speler aan (strafschop) en Garcia wordt onderuit gebeukt (geen strafschop). En dan dat "voordeel" in de laatste minuten als Sprangers de bal laat open terwijl iedereen wacht op het fluiten voor de overtreding. Je zou bijna denken aan matchfixing via de scheidsrechter. Echt schandalig.

sjorro

Geplaatst: maandag 25 september 2017 om 15:59u

Buiten die penalty die ons om onduidelijke redenen werd onthouden, heb ik niks te klagen na een 0-2 overwinning in de Kuip.
Tis dat ik vandaag moest werken, anders had ik nog in de kroeg gezeten :

Heerlijke overwinning, en op naar de thuiswedstrijd tegen ado....nu zal zin in.

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 26 september 2017 om 14:28u

Helden!

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 26 september 2017 om 14:28u

Beetje jammer dat Rotjeknor ons ziet als Manchester City 3, maar in dit geval beschouw ik het als een geuzennaam!

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 26 september 2017 om 14:29u

Wie heeft er WEER geen goal gescoord?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven