homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 september 2017
Voor de NAC Jeugd gaat de competitie nu echt beginnen.


Na dat we de afgelopen week alle spelers en stafleden hebben voorgesteld, kunnen we dit weekend alle teams in actie zien voor de competitie.

Onder 11
In de eerste wedstrijd van dit seizoen nemen onze jongens het op tegen een team uit rotterdam. De spelers lopen om 13:00 uur het veld op om tegen excelsior een wedstrijd te ballen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Paradijs.

Onder 12
Ook deze jongens spelen om 13:00 uur tegen de kralingers. Dit doen ze in tegenstelling van de O11 in rotterdam. De wedstrijd wordt in het stadion of op een van de velden ernaast gespeeld.

Onder 13
Voor deze thuiswedstrijd moet je iets eerder je bed uit. Om 11:15 uur trapt NAC af om tegen Quick te spelen. Ook voor deze jongens is het de eerste wedstrijd van de competitie. Wij zijn benieuwd hoe het de jongens afgaat.

Onder 14
Hier staat een wedstrijd op het programma tegen één van de vele Limburgse vlaaien. Dit keer komen ze uit sittard. Om 15:00 uur betreden ze het hoofdveld van Sportpark Heksenwiel.

Onder 15
Met een gedeelde eerste plaats doet NAC goed mee in de competitie, die al twee wedstrijden oud is. Tegenstander van vandaag staat op doelpunten op de koppositie. Als er gewonnen wordt hebben we de koppositie en hebben we een belangrijke derby gewonnen. Op Sportpark Spoordijk werd erom 12:30 uur afgetrapt tegen stillem 2.

Onder 17
Als je op Sportpark Spoordijk geweest bent om naar de O15 te kijken blijf dan even staan voor de wedstrijd van de O17. Ook deze jongens spelen tegen willem ie ie. Dit doen ze om 14:30 uur. Hierdoor ben je net op tijd terug om met de bus naar de andere derby te rijden die ergens in dordrecht noord gespeeld worden. Met een drie punten staat NAC net in het linkerrijtje, terwijl de tegenstander de lijst aanvoert. Mooie kans dus om ze van die plek af te halen.

Onder 19
Na twee gespeelde wedstrijden staat NAC op een gedeelde eerste plaats. Alleen het doelsaldo heeft bepaald dat ze op een vierde plaats staan. Tegen fc emmen kun je misschien weer drie punten bijschrijven en eventueel wat aan het doelsaldo doen. Dat zou ook niet verkeerd zijn. De wedstrijd wordt thuis gespeeld op Sportpark Heksenwiel. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt.

Jong NAC (reserves)
Ook de reserves die morgen niet in actie komen mogen op maandag nog een wedstrijd spelen. Wij zijn erg benieuwd wie dat dan gaan worden na alle blessures en schorsingen. Er maken een aantal prominente O19 klanten kans op speeltijd op in De Kuip. Gelukkig mogen ook andere spelers uit de O19 meespelen om ervaring op te doen. Het mooiste zal zijn als er weer een keer gewonnen wordt. Alleen tegen jong feyenoord is er gewonnen. De overige wedstrijden gingen verloren. Met een doelsaldo van 2-4 is wordt een aardig probleem met het scoren zichtbaar. NAC krijgt de kansen wel, alleen maakt ze niet af. Deze wedstrijd tegen ado den haag zal op maandag worden gespeeld op Sportpark Heksenwiel. De wedstrijd is om 18:30 uur, dus een mooie tijd om na het eten een biertje te pakken in de kantine van Boeimeer en dan een hopelijk leuke wedstrijd te kijken.

Voor de volledigheid doen we het overzichtje van NAC er ook nog even bij.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven