homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

20 september 2017
Troosteloze avond in Groesbeek


Één ding is zeker: zaterdag mogen we naar de Kuip!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


20-sep-2017 A29-NAC (4-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: woensdag 20 september 2017 om 23:26u

Zonder ook maar 1 seconde van de wedstrijd gezien te hebben, valt aan het scoreverloop iets op: weer rond / vanaf minuut 60 dat we het weggeven. Vitesse uitgezonderd is dat dus elke wedstrijd zo of bijna zo (Groningen wonnen we weliswaar maar was ook nog billenknijpen in de slotfase).

Dat 3 zelfgescoorde goals onvoldoende is om door te bekeren tegen amateurs is regelrecht verbijsterend.

Onderschatting en daardoor gemakzucht moeten welhaast factoren van belang zijn geweest waardoor NAC tot deze daverende wanprestatie kwam.

Als de ploeg keihard werkt en geconcentreerd is, zit er best muziek in dit elftal. Zie zaterdag jl. Als er gelanterfant wordt, ben je gewoon regelrechte degradatiekandidaat.

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 20 september 2017 om 23:34u

Was erbij op de fiets vanuit Groesbeek.
1 Kan iemand Vreven een cursus wisselen geven?
Wij stonden voor de kantine en zagen Ambrose en Agyepong en Ambrose warmlopen, voor Sprangers en Korte dachten we. Wij waren allemaal stomverbaasd dat niet Korte maar Garcia eruitging.
2 Alleen Ambrose, Angelino en Birighitti namen de moeite om de meegereisde supporters te bedanken.
3 verdediging van NAC was af en toe echt Comedy Capers.
4 Sprangers viel op door zijn 120% inzet, wat niet van alle andere splelers gezegd kan worden
5 ik sprak met wat Achilles supporters. Ze hadden helemaal geen keeper aan het begin van het seizoen. Toen hebben ze deze gehaald van Twente. 2 klassen beter dan die 3 van NAC.
6 Er mist ervaring in het team, die al die jonge jongens bij tegenslag tot rust kan manen en ze aan de hand meenemen
7 Vloet, tja, zeg het maar....

Erwin

Geplaatst: woensdag 20 september 2017 om 23:42u

Even over de keeper vanavond.. Ik vond Noppert niet echt zeker overkomen, maar wat we nu in de goal hebben staan... Dat gaat echt nooit een punt pakken voor ons.. Wie van de drie wordt "the best to choose". Jelle neem je verantwoordelijkheid en maak die gasten beter want momenteel is het 3 x niks. We moeten ons schamen dat we in Groesbeek verloren hebben maar laten we dan maar eerherstel bij Fey.. bewerkstelligen! Hup NAC

KeesdeJongh

Geplaatst: woensdag 20 september 2017 om 23:48u

Man, man, misčre misčre !!! We moeten ons schamen!!! En zaterdag zijn we weer kanonnenvoer !!!!

steef

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 7:19u

Beschamend. Zo onnodig.

rimaris

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 7:28u

Keeper is dramatisch, het vervangen van Noppert is luisteren naar social media geweest van technisch hart. Wat er nu staat is niks beter en komt van ver dus niet opstellen! Pure paniekaankoop. Goed scouting werk had dit kunnen voorkomen!
Mari moet echt zijn aanvoerdersband afgepakt worden. Een contract bij city houdt niet in dat je kunt voetballen tegenwoordig. Verdient niet eens een basisplaats.
Garcia moet een tempo hoger gaan voetballen. Wordt op handen gedragen door prestaties vorig jaar maar dit jaar is het nog niet veel. Rendementsloos allemaal en veels te laag tempo.

WW

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 7:30u

In aanvulling op mijn 1e reactie:

Als ik clubleiding was, zou ik Rai Vloet verplicht naar een cursus anger management sturen.

Omdat je toestaat dat een ronduit sneue tegenstander jou (ook als team) volledig aftroeft, daar dan gefrustreerd over raken en nogal idiote, onnodige overtredingen gaan maken...

Had dan de energie die je in die idioterie steekt gestoken in het serieus nemen van de wedstrijd en de tegenstander. Dan had je gewoon gewonnen en was dit alles niet nodig geweest.

WW

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 7:44u

Nog los van verdedigende problemen incl. keeper waar terecht op gehamerd wordt als je tegen 4 tegengoals aan loopt tegen een ploeg die 2 klassen lager speelt: wat denken we van onze aanval?

Volgens mij is het zo dat als je als eredivisieclub tegen een JL club als Almere of Cambuur speelt en je wint met 1-3, dus je scoort 3x, dat je dan gedaan hebt wat je geacht wordt te doen en dus tevreden mag zijn.

Maar tegen een ploeg die nóg een divisie lager speelt: behoor jij dan, als jij je zaken serieus oppakt en een gezond ambitieniveau hebt, niet gewoon een doelpuntje of 5-6 te maken?

Ik ben dus de mening toegedaan dat er ook aanvallend een daverende wanprestatie is geleverd.

Al met al een inktzwarte avond gister.

rade

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 8:06u

Elk jaar gaan er wel een paar profclubs op beschamende wijze uit het bekertoernooi en dit jaar zijn wij aan de beurt.. had voorkomen kunnen worden door met een compleet ander elftal aan te treden. Natuurlijk waren onze jonge prima donna`s nog in de wolken van de eerste zege en met hun gedachten ook al bij de volle Kuip..Dat moet je als coach aanvoelen. Met een combi van reserves en O19 was t 1-3 geworden en was de rest fit en beschikbaar geweest voor zaterdag..

In de spiegel kijken Stijn..en je voorspelbare praatjes voor je houden!

klaas bruinsma

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 9:18u

@WW Nog steeds zo overtuigd dat Birighitti er wel komt?
Verder snap ik niet dat hij Garcia eruit haalde want als ik t zo hoorde(en las) kwam al t gevaar via hem. tja en Vloet bakte er (voetballend) weer niks van en heeft nu eigenlijk ook al 2 rode kaarten op zijn naam staan wat ook zorgwekkend is(ik zou Fernandes of Garcia weleens op die plaats willen zien) want hij dan weliswaar paar keer gescoord maar zoveel kansrijke aanvallen om zeep geholpen en zelfs tegengoals veroorzaakt. Maar ja als Agyepong er nu een tijdje uit ligt hebben we niet veel meer voor op de vleugels...

ennaajseejer

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 15:48u

zelfs nos.nl besteedt er aandacht aan
https://nos.nl/artikel/2194056-nac-trainer-vreven-de-wanhoop-nabij-grootste-ontgoocheling-ooit.html

WW

Geplaatst: donderdag 21 september 2017 om 21:53u

@klaas bruinsma

Net de samenvatting toch maar bekeken.
- Die 1-1 wordt schandalig dwars door het midden uitverdedigd, bal zo inleveren bij een tegenstander in de voeten die op de 16 staat...
- Die 2-2, de penalty: ik heb niet gezien wat er gebeurde.
- Die 3-2 kon van wel erg dichtbij op goal geschoten worden.
- Die 4-2: niemand die zelfs maar meespringt van ons bij die kopbal.

Als ik dan Vreven hoor zeggen in een interview van Foxsports dat wij op 65% speelden, dan zoek ik daar de hoofdoorzaak van de blamage. De 4 tegengoals zijn daar een perfecte illustratie van.

klaas bruinsma

Geplaatst: vrijdag 22 september 2017 om 18:33u

@WW Je geeft geen antwoord op mijn vraag. Of t moet zijn dat je betoog Birighitti vrij moest pleiten bij de goals en je daarmee aan geeft nog steeds alle vertrouwen in hem te hebben. Nou die 3e was zeker niet onhoudbaar en die 4e gewoon een blunder want hij komt uit bij die hoge bal en zit er echt compleet naast. En verder maakte die ook geen betrouwbare indruk volgens t radioverslag van 076Breda en de comments van toeschouwers. Hij heeft toch ook nog geen 1 echt goede redding verricht(eentje die je al bijna als doelpunt telde, dus niet zo`n vrije trap van Mahi)


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven