homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2017
Mets onder de indruk van sfeer in het Rat Verlegh Stadion


NAC stond er weer eens goed op in de Eredivisie. Zowel op sportief vlak als de entourage er omheen. Een krachtig wapen, zo beseffen de spelers zelf ook. Voor nieuwe spelers is dit intimiderende ambiance wellicht nog even wennen, maar ze lijken het wapen zich al aardig eigen te maken.

Karol Mets vindt het prachtig. Afgelopen zaterdag mocht hij starten in de basis en genoot met volle teugen: ,,Ik heb genoten; van ons spel en van de supporters. Het is fantastisch om te weten dat wij een twaalfde man hebben die zo hard tekeer gaat en achter het team staat. Dit 'Avondje NAC' overtreft mijn vorige ervaringen in Estland en Noorwegen omdat het publiek hier letterlijk met ons meespeelt. They are really hard in the game. In moeilijke tijden, zoals na de 2-1 van FC Groningen, geven de fans dat extra steuntje in de rug,” zo laat hij vandaag weten in een interview met BN/DeStem.

In de wedstrijd tegen FC Groningen zagen we hem in de tweede helft een opmerking maken naar de scheidrechter op het moment dat de Groningers de bal gingen positioneren voor een vrije trap op de rand van de zestien. ,,Ik heb twee gele kaarten gekregen voor praten. Dat is niet goed. Ze zijn... hoe zeg je dat? Ze zijn erg snel aangebrand, vind ik. Ik zei alleen maar: 'de vrije trap is twee meter naar achteren.' Daar kreeg ik meteen een kaart voor, ongekend. Het voelt alsof ik niet kan praten met een scheidsrechter. Jammer, want iedereen zegt weleens iets toch? Ik baal hiervan, omdat het stomme en onnodige kaarten zijn. Ik moet leren de scheidsrechter de kans te ontnemen om mij geel te geven. Dat is mijn fout en daar neem ik alle verantwoordelijkheid voor. "

De Est ziet net als zijn ploeggenoten nog veel groei kansen voor zijn team: ,,Als ik onze wedstrijd van Vitesse vergelijk met AZ, zie ik dat wij beter worden. Als een speler een fout maakte tegen Groningen, was er altijd iemand anders om die fout te herstellen. Zelf speelde ik met vertrouwen. Ik voelde me lekker en had een aantal goede tackles. In balbezit moet ik leren beter ingedraaid te staan en de looplijnen voor mijn teamgenoten niet dichtlopen. Als het aan mij ligt blijf ik staan en ga ik niet meer terug naar de bank. Maar dat is niet aan mij, de trainer beslist natuurlijk. "


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties

Karol Mets


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 20 september 2017 om 0:29u

Komt er wel , zie en hoor niet al te vaak een zelfkritisch interview. Om te verbeteren/veranderen dien je zélf je eigen fouten te onderkennen , bij sommige anderen kan er duizend mensen zeggen dat je iets anders moet aanpakken maar dat helpt niet als betrokkene het zelf niet ziet...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven