homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2017
Prima uitslagen voor de NAC Jeugd, NAC O19 gedeeld eerste.


Dit weekend kwamen alle teams in actie. Drie deden dit voor de competitie en vier (of eigenlijk vijf) teams hebben oefenwedstrijden gespeeld. Vier keer werd gewonnen twee keer verloren en het jongste team heeft gespeeld op een toernooi.

Onder 11
De NAC onder 11 deed dus met twee teams mee op het toernooi wat in Nieuwehorne werd gespeeld. Datzelfde deden ook Heerenveen en Almere City. De NAC teams eindigden tweede en vierde.

Onder 12
Sportpark Zoudenbalch is de oefenwedstrijd tegen fc utrecht goed verlopen. Aan het einde van de wedstrijd liep NAC met een 1-4 uitslag van het veld. Ondanks dat NAC niet in dezelfde poule speelt als utrecht is de weerstand gelijk. Mooi opsteker zo voor het begin van het seizoen.

Onder 13
Deze jongens hebben in de wedstrijd tegen psv een mindere dag beleefd. Bij NAC liep het tijdens de oefenwedstrijd niet zoals gehoopt. Met een uitslag van 2-0 is er nog wel wat werk aan de winkel.

Onder 14
Tegen dezelfde tegenstander als de O13 deed de NAC onder 14 precies het tegenovergestelde. Hier werd het juist gewonnen met 0-2. In de competitie zal NAC ze tot aan de winterstop niet meer tegenkomen. Dit komt omdat psv in een andere poule dan NAC zit. Misschien komend voorjaar wel. Dan worden de team naargelang sterkte weer door elkaar gehaald.

Onder 15
Dan hebben we hier eindelijk de eerste competitiewedstrijd van deze week te pakken en wat voor één. NAC was op eigen veld te sterk voor spijkenisse. Ondanks dat het eerst op achterstand kwam was het voor rust al weer gelijk. Na rust heeft Achilles Joannes, die er in kwam voor Tika de Jonge, de stand op 3-1 gekregen. Hiermee staat NAC na twee wedstrijden op een derde plaats. Al staat het eigenlijk gedeeld eerste, samen met vvv venlo en een clubje uit stilburg. NAC staat derde door het doelsaldo wat iets slechter is dan dat van de anderen, twee keer meer scoren en je stond eerste.
Opstelling:Owen van Rosmalen, Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Mihailo Mijajlovic, Awale Ismali Mahamed, Tika de Jonge (33’ Achilles Joannes), Lucas de Beer, Sven Mol, Tijn van ’t Westeinde (58’ Merlijn Roels) en Stef de Wijs.
Doelpunten:Lukas Hamann (0-1, 11’), Luuk Wensink (1-1, 15’), Achilles Joannes (2-1 en 3-1, 45’ en 50’).

Onder 17
Op eigen veld is er een nederlaag geleden tegen de O15 van hollandia. Dit was eigenlijk een wedstrijd die gewoon gewonnen had moeten worden. Daar deze nederlaag staat NAC op een zesde plaats met drie punten achterstand. Ook hier zijn nog maar twee wedstrijden gespeeld. Het seizoen is nog lang dus er zijn genoeg mogelijkheden.
Opstelling: Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Björn Hardley (57’ Rick de Vos), Sil van Doorn, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink (57’ Jefry Dijkstra), Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten: Cas Dijkstra (0-1, 16’).

Onder 19
Na twee wedstrijden staat NAC op een gedeelde eerste plaats. Echter door een minder gunstig doelsaldo staat het nu op een vierde plaats. Deze plaats hebben ze bereikt door te winnen van roda jc. In de 15de minuut kwam NAC op voorsprong. Amper 10 minuten later kwam roda weer terug op gelijke hoogte. In de 75ste minuut wist NAC dan toch de zege veilig te stellen. NAC won in Kerkrade met 1-2.
Opstelling:Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Rick Snijders, Victor Stenzler, Mohamed Amissi (89’ Yanni Barberoglou), Skender Loshi, Freek van Gestel, Jethro Mashart, Julian Broeren, Sjaak Kuyper (77’ Jari Rommens) en Wout Neelen (65’ Noud Eggly).
Doelpunten: Skender Loshi (0-1, 15’), Ibou Cherif (1-1, 25’) en Sjaak Kuyper (1-2, 75’).

Kortom, een redelijk weekend voor de jeugd. De competitie is pas net begonnen of moet nog beginnen. Er is dus nog van alles mogelijk. De huidige positie op de ranglijst doet er niet toe. Het is belangrijk waar je aan het einde van het seizoen staat.

NAC heeft alle uitslagen nog in een overzicht gezet.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


15-sep-2017
Vol programma NAC Jeugd, een voorbeschouwing ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven