homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 september 2017
Vloet onder de indruk van sfeer in Rat Verlegh Stadion


NAC stond er weer eens goed op in de Eredivisie. Zowel op sportief vlak als de entourage er omheen. Een krachtig wapen, zo beseffen de spelers zelf ook. Voor nieuwe spelers is dit intimiderende ambiance wellicht nog even wennen, maar ze lijken het wapen zich al aardig eigen te maken.

Met twee doelpunten was Rai Vloet de matchwinner in de wedstrijd tegen FC Groningen. Als je het ons vraagt dan speelde hij geen vlekkeloze wedstrijd. Toch uitermate effectief in de tweede helft met twee treffers in twee minuten. Daarbij had hij wel veel te danken aan onze Spaanse leenback Angeliño, die hij voor het gemak ook maar even vergeleek met zijn oude PSV ploegmaat Jetro Willems: ,,Allebei technische spelers met een prima trap. Angeliño is net als Willems graag aan de bal en duikt de ruimtes in. Daar profiteer ik van. "

Na het tegendoelpunt wil Vloet er voor waken dat we weer in de desorganisatie vervallen, zoals gebeurde in de wedstrijden tegen Sparta en PSV en stuurde zijn ploeg aan. ,,We raakten de grip kwijt en maakten het onnodig spannend, net als tegen Sparta. "

Na zijn eerste doelpunt in de 58e minuut trok hij een sprintje richting de reservebank om één persoon een knuffel te geven, Nigel Bertrams: ,,Ik had Bertrams beloofd mijn eerste goal met hem te vieren. Bij Sparta was ik dat vergeten; dat heb ik drie weken aangehoord. Nigel is een heel goede vriend: ik ken hem vanaf mijn twaalfde uit de PSV-opleiding. Als vriend steun ik hem en probeer ervoor te zorgen dat hij zijn koppie niet laat hangen. En niet alleen omdat hij niet speelt " , vertelt Vloet aan BN/DeStem. ,,Ook omdat hij veel pech met blessures heeft gehad. Hij is een geweldige keeper, die er uiteindelijk bovenop komt. "

Tot slot gaat Vloet weer even verder met vergelijkingen naar PSV, deze maal de sfeer in het stadion: ,,Het kabaal in dit stadion is anders dan bij PSV. Als ik de mensen los zie gaan na mijn doelpunt denk ik: hier ben ik voetballer voor geworden. Met PSV heb ik Champions League-avonden meegemaakt. Dat was geweldig, maar hier is het altijd top. Elke wedstrijd staan de fans er, dat geeft extra energie. De sfeer in Breda is beter, intenser. "

Punt erbij voor Rai.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Rai Vloet

16-sep-2017 NAC-GRO (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven