homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 september 2017
Birighitti onder de indruk van sfeer in Rat Verlegh Stadion


NAC stond er weer eens goed op in de Eredivisie. Zowel op sportief vlak als de entourage er omheen. Een krachtig wapen, zo beseffen de spelers zelf ook. Voor nieuwe spelers is dit intimiderende ambiance wellicht nog even wennen, maar ze lijken het wapen zich al aardig eigen te maken.

Voor ‘Birraz’ was het zijn thuisdebuut. Voor iedereen spannend, want in de uitwedstrijd maakte hij een wat nerveuze indruk. Plankenkoorts in combinatie met een nog wat onwennige samenwerking met zijn collega’s in de achterhoede? Hij vond het mede aanleiding om zich voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen niet te laten verrassen. Hij verzocht Jelle om de laatste training in het Rat Verlegh Stadion af te werken.>br> ,,Ik wilde een gevoel krijgen bij het stadion en het veld. Zien hoe de bal aankomt. Kijken hoe de wind er waait. De omgeving in me opnemen " , zegt Birighitti tegenover BN/DeStem. Natuurlijk nog steeds een enorm contrast met een zaterdagavond. ,,Het was leeg. Hoe anders was dat vanavond. Man, ik kon niet eens fatsoenlijk denken op sommige momenten. Zo veel geluid. De fans waren amazing. Echt, dit publiek is beter dan wat ik kende uit Engeland. Ze hebben ons er zeker doorheen geholpen. "

Het was voor hem een wereld van verschil met zijn eerste wedstrijd: ,,Ik was weer mezelf. Ik had mijn vertrouwen terug. Jelle heeft me goed geholpen. Ik voelde me goed, dapper en betrokken bij het team. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden. Ik kan mijn spel weer naar het hoogste niveau brengen. "

Na het tegendoelpunt raakte hij niet van de leg: ,,Misschien was de concentratie even weg, maar ik baal er niet echt van. Natuurlijk was ik liever met een clean sheet van het veld gestapt. Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen. 'De nul' bewaar ik wel voor Feyenoord. "

De Australiër ziet enorm veel potentie in zijn team: ,,Ik ben blij om onderdeel van deze club te zijn. We kunnen als team nog zo veel verbeteren. Vanavond hebben we gevochten voor elkaar en zijn we samengebleven als een team. Ik denk dat we ieder team in de eredivisie kunnen verslaan. "


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Mark Birighitti

16-sep-2017 NAC-GRO (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven