homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 september 2017
Vol programma NAC Jeugd, een voorbeschouwing van hun weekend!


Dit weekend komen alle teams in actie. Drie teams zijn al begonnen aan de competitie. In totaal spelen er vijf teams een uitwedstrijd en twee een thuiswedstrijd. De thuiswedstrijden worden allen op Sportpark Heksenwiel gespeeld. Dit zijn ook de wedstrijden die al meetellen voor de competitie.

Onder 11
Deze jongens mogen met de bus naar Niewehorne. Niet voor een competitiewedstrijd, maar een oefenwedstrijd tegen heerenveen. Dit zal gebeuren in toernooivorm.

Onder 12
Voor dit team zal de route ze leiden naar Utrecht. Voor een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke fc. De ploeg uit Utrecht speelt in dezelfde competitie alleen in een andere poule. De tegenstand zal dan ook ongeveer gelijk zijn. Dit geeft mogelijk gelijk een goede indicatie van wat we kunnen verwachten dit jaar.

Onder 13
Dan zijn we hier bij de volgende uitwedstrijd. Dit keer mogen ze naar Eindhoven. Op sportpark de Herdgang zal psv de tegenstander zijn. Ondanks dat we de ploeg ook treffen in de competitie gaat het hier toch om een oefenwedstrijd. Nog even voor de start van de competitie kijken waar je staat.

Onder 14
Het zou bijna een bedrijfsuitje kunnen worden. De jongens van Jasper Somsen stappen samen met de onder-13 in de bus naar Eindhoven. Beide teams komen uit in de zelfde competitie alleen in een andere poule. In de winterstop zal hier een nieuwe verdeling in komen. Waarbij we hopen dat er een aantal ploegen uit de a-poule erbij komen. Hier zitten toch de wat grotere ploegen in. Dus zal de weerstand ook hoger zijn.

Onder 15
Hier zijn we aangekomen bij de eerste competitiewedstrijd. NAC gaat thuis spelen tegen de jongens uit Spijkenisse. De vorige wedstrijd hebben wij gewonnen met 4-1 van feyenoord, spijkenisse heeft de wedstrijd tegen fc dordrecht verloren met 5-0. Kunnen we hier iets mee? Nee, eigenlijk nog totaal niet. Het was voor alle teams de eerste wedstrijd. Om 15:00 uur kunnen onze jongens op Sportpark Heksenwiel laten zien wat ze in huis hebben.

Onder 17
In deze competitie staat NAC na één wedstrijd op doelsaldo op de eerste plaats. De wedstrijd tegen jvoz werd gewonnen met 4-1. Tegenstander hollandia was met 1-3 niet in staat om te winnen van De Graafschap. Omdat de competitie pas net van start is kunnen we nog niks zeggen over de sterkte van de teams. Aan NAC de taak om ons niet te laten twijfelen. Als je erbij wilt zijn moet je om 12:30 uur op Sportpark Heksenwiel zijn, dan wordt er namelijk afgetrapt.

Onder 19
Dan hebben we hier de laatste uitwedstrijd voor dit weekend. Dit keer gaat de bus naar Kerkrade voor een competitiedeul tegen roda jc. De eerste wedstrijd van roda eindigde in een gelijkspel tegen fc dordrecht. NAC wist de eerste wedstrijd wel te winnen met 1-0 tegen vvv venlo. Wij zijn beniewd wat NAC tegen roda kan beginnen. Als de wedstrijd net zo stroef verloopt als die tegen vvv kan het nog een lastige middag worden.

Jong NAC (reserves)
Ook Jong NAC komt weer in actie. Op Maandag 18 september wordt er thuis afgetrapt tegen helmond sport. NAC heeft inmiddels twee wedstrijden gespeeld. Een gewonnen wedstrijd tegen feyenoord en een verloren wedstrijd tegen nec. Al hebben we vorig jaar natuurlijk de belangrijkste wedstrijd tegen nec gewonnen. Voor helmond is het seizoen niet al te best begonnen, met een gelijkspel en een nederlaag. Hier liggen dus kansen. De wedstrijd voor maandag is niet voor de competitie, maar voor de beker. Deze zal gespeeld worden in poulefases, waardoor NAC voor de winterstop drie wedstrijden extra heeft, wat het aantal op elf brengt. Dat is niet veel, maar meer als vorig jaar dus een goede vooruitgang.

Even voor de volledigheid, een overzicht met de locaties en tijden voor als je zaterdagmiddag op Heksenwiel wil gaan kijken:


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


19-sep-2017
Prima uitslagen voor de NAC Jeugd, NAC O19 ge...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven