homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2017
Aantrekkelijke Awayday actie: Feyenoord-NAC op naar een ramvol uitvak!


Tja, een verhaal waar we niet veel aan toe te voegen hebben. Maar laten we het toch maar even doen.

Zaterdag 23 september gaan we weer naar de Kuip voor feyenoord – NAC. En dat mag wat ons en de Breda Loco’s betreft weer een hele happening worden. De Breda Loco’s hebben een vooroverleg bijgewoond van de lokale driehoek aangaande deze wedstrijd. Alle regelingen zijn er nu op ingericht dat we met zoveel mogelijk man (1.200) naar Rotterdam gaan.

Dat gaan we realiseren met een zo aantrekkelijk mogelijke buscombi, namelijk: de prijs zo laag mogelijk te houden door de bussen te laten sponsoren. Voor een deel is dit al gelukt, waardoor maandag 11 september de eerste 300 kaarten worden verkocht voor €16,80 voor de Uitkaart+ en €18,80 voor overige supporters. Das ginne geld. De verwachting is dat deze er dan ook zeer rap uit zullen gaan.

Maar er zal dus meer moeten gebeuren, want na deze 300 kaarten wordt de prijs weer €32,50, tenzij er meer sponsoren instappen om deze mooie awayday mogelijk te maken. En daar gaat het verhaal verder: Meerdere sponsoren hebben hun hulp dus al toegezegd voor dit initiatief. Zij sponsoren voor €500 een bus. De Breda Loco’s zijn op zoek naar meer sponsoren die hieraan mee willen helpen. “Wat krijg je hiervoor terug? Eeuwige dank en natuurlijk een naamsvermelding op sites en social media van NAC, de Breda Loco's en diverse supporterssites,” zo zeggen de Loco’s toe.

Ben of ken je iemand die interesse heeft om mee te werken aan dit initiatief en een bus wil sponsoren? Neem dan contact op met info@bredalocos.nl, uiteraard ook voor meer informatie.

Lees hun volledige bericht:


Op 16 augustus zijn wij, de Breda Loco's, aanwezig geweest bij het vooroverleg tussen Feyenoord, NAC en de politie van Rotterdam en Breda. De insteek hiervoor vanuit onze kant was een mooie 'awayday', waarbij we instaken op een treincombi naar De Kuip met uiteraard een ramvol uitvak als gevolg. Deze treincombi bleek helaas niet mogelijk, vanwege vele redenen. Wat echter wel mogelijk is, is om de buscombi zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat we op 23 september met 1.200 supporters achter NAC staan in Rotterdam.

Treincombi
De optie van de treincombi, zoals in het verleden gebeurde, was helaas geen haalbare. De belangrijkste reden is dat een treincombi een buscombi daarnaast uitsluit en we supporters niet kunnen verplichten enkele tientjes meer te betalen zonder alternatief. Een andere reden is dat station Breda niet geschikt is als vertreklocatie. Daarnaast waren er meerdere kleine redenen, zoals geen garantie op beschikbaarheid van een trein en mogelijkheid op een langer verblijf in het uitvak omdat de trein er niet op tijd is voor de terugweg.

Het alternatief
De Breda Loco's zouden echter de Breda Loco's niet zijn, als we een passend alternatief zouden zoeken én vinden! Achter de schermen zijn we met NAC namelijk bezig om de buscombi zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo willen we ervoor zorgen dat ze in Rotterdam weten dat we er zijn en met 1.200 NAC-supporters de ploeg te steunen vanuit het uitvak.

Hoe?
Dit willen we doen door de prijs van de buscombi zo laag mogelijk te houden door de bussen te laten sponsoren. We zijn hiermee al een flink eind op weg en dit betekent dat maandag 11 september de eerste 300 kaarten worden verkocht voor €16,80 voor de Uitkaart+ en €18,80 voor overige supporters. Na deze 300 kaarten wordt de prijs echter €32,50, tenzij er meer sponsoren instappen om deze mooie awayday mogelijk te maken.

Sponsoren
Meerdere sponsoren hebben hun hulp dus al toegezegd voor dit initiatief. Zij sponsoren voor €500 een bus. We zijn echter op zoek naar meer sponsoren die hieraan mee willen helpen. Wat krijg je hiervoor terug? Eeuwige dank en natuurlijk een naamsvermelding op sites en social media van NAC, de Breda Loco's en diverse supporterssites.

Ben of ken je iemand die interesse heeft om mee te werken aan dit initiatief en een bus wil sponsoren? Neem dan contact op met info@bredalocos.nl, uiteraard ook voor meer informatie.

Met zijn allen willen we er op 23 september tegen Feyenoord een ouderwets memorabele uitwedstrijd van maken. Hopelijk kunnen we hierbij ook op jouw steun rekenen. Hup NAC!


Bron : De Rat, Breda Loco's


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


23-sep-2017 FEY-NAC (0-2)

08-sep-2017
Toeloop sponsoren voor Awayday actie Fey – NA...
18-sep-2017
Uitvak kaarten feyenoord – NAC uitverkocht: M...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven