homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 augustus 2017
NAC deed Mitchell te Vrede tevergeefs weer een aanbieding


NAC heeft Mitchell te Vrede een aanbieding gedaan. De 26-jarige spits staat momenteel onder contract bij het Zeeuwse Turkse Boluspor, waar hij de afgelopen periode gepoogd heeft zijn contract te laten ontbinden. Als gevolg hiervan is hij wat gedaald in de pikorde. Hij is er blijkbaar op teruggekomen en heeft besloten zijn contract (tot medio 2018) bij de Turken uit te dienen.

Vanuit de Eredivisie hadden ook ado den haag, willem ii, roda jc en Sparta interesse in de aanvaller, maar van hen was NAC de enige die hem ook daadwerkelijk een aanbieding hebben gedaan. Te Vrede lijkt zijn keutel te hebben ingetrokken nadat zowel NAC als Beerschot-Wilrijk zijn salariseisen ietwat te gortig vonden.

NAC was twee zomers geleden in haar zoektocht naar een spits ook aangekomen bij Mitchell te Vrede. De aanvaller was toen nog in dienst van feyenoord. Niet veel later verkochten de rotterdammers hem aan heerenveen en vertrok afgelopen winter transfervrij naar de Bolussen.

De jongen heeft zijn hand overspeeld. NAC zoekt verder.


Bron : De Rat, voetbalprimeur


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


31-jul-2015
Goede Spitsen, Slechte Spitsen...
29-jul-2015
NAC informeert bij feyenoord voor Mitchell Te...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017 om 19:51u

Er zijn betere spitsen met minder kapsones.

Mike

Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017 om 9:14u

Ik snap dat 1 spits te weinig is, maar Ambrose heeft een goede indruk achter gelaten de afgelopen twee wedstrijden. Overal achteraan jagen en ongelofelijk veel kracht. Zo`n Te Vrede wil hier toch spelen, die gaat niet achter Ambrose op de bank zitten..

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017 om 11:06u

Ik vind t helemaal niks dat we weer achter de Te Vrede aan hebben gezeten. Vind m karakterologisch ook helemaal niet bij NAC passen. Op den duur zul je concessies moeten doen, zou je zeggen, maar de laatste keer dat we dat deden, bleven alleen Jari Oosterwijk over. En wat hebben we daar van genoten.

Er moet hoe dan ook een spits bij. Op het moment dat Ambrose geschorst of geblesseerd is dan hebben we niets. Fisayo en Sprangers zijn op dit moment in hun ontwikkeling nuttig als breekijzer, in een later moment van de wedstrijd als er een extra spits nodig is. Ze zijn niet geschikt om een hele wedstrijd de rol van Ambrose over te nemen.

Maar niet alleen om een vervanger te hebben. Er moet ook gewoon serieuze concurrentie zijn in die voorhoede om de prestatiedruk hoog te houden. Bij Dessers zagen we het vorig seizoen ook. Dat oogde op den duur ook allemaal steeds wat nonchalanter, want van Oosterwijk had ie ook niets te vrezen.

We zullen vermoedelijk weer last minute weer iets gaan huren. Vermoedelijk weer een jonge knaap. Maar zie toch liever meer ervaring in die voorhoede staan.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven