homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 augustus 2017
Een terugkeer niet zoals gehoopt, wel zoals verwacht?


NAC terug in de Eredivisie. Het is in de eerste twee wedstrijden en de eerste anderhalve week nog niet wat we gehoopt hadden. Maar het realisme was groot: dit hadden we eigenlijk wel verwacht, die 0 punten in de eerste twee wedstrijden. Vitesse en Psv zijn effectieve en te sterke tegenstanders gebleken. Toch bleef het gevoel na Psv van hier had meer in gezeten wel even hangen.

Dat NAC leeft blijkt niet alleen uit de seizoenskaart verkopen en de wederom bijna uitverkochte aankomende wedstrijd tegen Sparta, ook op journalistiek gebied doe je in de Eredivisie weer mee op alle platformen die voetbalnieuws bijhouden en analyseren. Dat de verdediging van NAC na twee wedstrijden wordt benoemd als zorgenkindje is na 8 goals tegen dan ook geen verrassing.

De verdedigingslinie bestond de afgelopen twee wedstrijden uit Angelino, Mari (C), Koch en Horsfield. Excuses zijn er altijd te bedenken natuurlijk, wennen aan de Eredivisie, wennen aan NAC en ook nog eens wennen aan elkaar. Communicatie is volgens Koch absoluut geen probleem. Hij geeft aan dat de drie nationaliteiten die er zijn elkaar prima kunnen begrijpen en coachen in het Engels. Koch: ‘’Als je van een kleinere ploeg met 1-0 verliest, heb je minder snel het idee dat je ergens aan moet werken.’’

Gevaarlijke opmerking toch, want als er komende vrijdag met 0-1 verloren wordt van de Spartanen is er wel degelijk werk aan de winkel. Maar het voetbal van afgelopen zondag in de eerste 60 minuten biedt voor de meeste supporters genoeg uitwegen op goede hoop op een mooi resultaat vrijdagavond. Dan is er ook nog de keeper die betrekkelijk nieuw is onder de Bredase lat: Noppert. Is een doelpunt de schuld van de keeper? Eigenlijk maar zelden, het elftal moet er tenslotte voor zorgen dat de bal er niet komt. Maar in de positie waar NAC zich in bevindt ga je in iedere wedstrijd ook een kans weg geven. Dan zal Noppert er toch moeten staan, zoals al eerder benoemd in de reaxies kunnen we hierbij alleen maar hopen op een Brondeel scenario die ook niet zo sterk begon. Echter is dat toch een andere situatie omdat Noppert twee jaar geleden nog te licht bevonden werd voor de eerste divisie en nu gegroeid is tot een eerste keus in de Ere.

Op naar het eerste avondje NAC komende vrijdagavond, in een waarschijnlijk uitverkocht Rat Verleghstadion zijn wij klaar voor de uitgave van de Papieren Rat 123 én de eerste drie punten van het seizoen.

Hup NAC!


Bron : De Rat, bn de stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


20-aug-2017 NAC-PSV (1-4)
25-aug-2017 NAC-SPA (2-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Jrsz

Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017 om 13:07u

Deze nederlagen had ik wel verwacht maar je hoopt natuurlijk op meer. Het voetbal wat bij vlagen getoond werd tegen PSV is al beter dan wat we de afgelopen 4 (!) jaar voorgeschoteld hebben gekregen. Het is een jonge ploeg en (zeker achterin) moet het nog beter ingespeeld raken maar we gaan het wel redden. Zeker gezien het niveau van sommige concurrenten in het rechterrijtje. De zwakste schakel tot nu toe is de keeper, ik hoop dat die stappen gaat maken maar ben er bang voor.

Gerrie de B.

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017 om 10:38u

@ Jrsz,

Maak daar mar de afgelopen 7 jaar van... kan me echt niet meer voor de dag halen dat we in die jaren goed voetbal lieten zien. Laatste echt goeie jaren waren nog met Penders en Zwaanswijk.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven