homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 augustus 2017
NAC komt tekort in Arnhem


NAC heeft vanavond in het theater van Arnhem met 4-1 verloren. Na ongeveer 30 minuten stond er al 3-0 op het scorebord. Ambrose deed in de tweede helft wat terug met een schitterende kopbal, maar niet lang daarna kwam met de 4-1 de eindstand op het bord. Later meer..


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-aug-2017 VIT-NAC (4-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hondstrouw

Geplaatst: zaterdag 12 augustus 2017 om 23:24u

De mannen tegen de jongens. Een harde, maar leerzame les om snel op Eredividie niveau te kunnen komen.

Mike

Geplaatst: zaterdag 12 augustus 2017 om 23:51u

Onwennig NAC in de eerste helft met heel veel slap verdedigen in de eerste helft. Tweede helft was beter, maar vitesse hoefde ook niet meer zo nodig. De spelers lieten zich al meer zien in de tweede helft na een slechte eerste, maar Noppert was de gehele wedstrijd te onzeker. Meevoetballen en de uitrap waren erg zwak. Laatste goal was zoals je een lange keeper moet verschalken laag in de hoek, maar al die zwaktes bij elkaar stemmen mij niet zo vrolijk.

Goede goal van Ambrose gezien na een prachtige aanval.

Op naar psv, hup NAC!

NASH

Geplaatst: zaterdag 12 augustus 2017 om 23:58u

fietstas was na 30 minuten klaar met ons. Jammer maar dit niveau kunnen we nog niet aan. Wijze les/leerschool. Ik vind het bijzonder dat we nu zeggen dat het de 2de helft beter ging. Na de 3-0 was fietstas klaar met ons en deden ze niets meer alleen de wedstrijd controleren. Dit gaan we de eerste 2 maanden nog wel vaker zien, maar daarna moet het wel duidelijk beter gaan.

deparel

Geplaatst: zaterdag 12 augustus 2017 om 23:58u

Ik durfde op een andere site iets te zeggen over onze keeper en kreeg een bak stront over me heen. Maar deze keeper gaat ons punten kosten. onzeker in alles.

Rooie Jo

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 0:43u

Vitesse speelt voor top 3-4 en dat hebben ze vandaag laten zien. Twee klassen beter. NAC moet beter presteren dan dit om erin te blijven. Maar die wakeup-call kun je beter krijgen bij Vitesse-uit dan bij VVV. Sparta is degradatiekandidaat nr 1 op dit moment...

Keesje Ketting

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 7:13u

idd de mannen tegen de jongens, me de opmerking dat Noppert geen uitstraling heeft en goal 3 en 4 had moeten hebben. Gaat ons punten kosten.
Hoor Hans Smulders nog antwoorden op een vraag tijdens een BC bijeenkomst. Wat vindt je van Noppert ? antwoord van Hans; Jelle vindt hem goed genoeg.....

we komen op middenveld senioriteit en leiding tekort.
voetballen kunnen ze allemaal.

`Menno Koch is een welkome versterking, na PSV en Sparta weten we waar we staan

Kazuka

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 7:33u

Aantal goede en een aantal slechte dingen gezien. Ja, deze wedstrijd zet de toon en schudt de spelers meteen wakker. Verdedigend was het zwaar ondermaats.

Toch zie ik potentie. Voetballend, met name in de kleine ruimte, was het af en toe best aardig. Lekker voor de spits dat hij er meteen 1 inlegt in de eerste wedstrijd, dat haalt voor hem meteen wat druk van de ketel. Denk dat Ambrose er minstens 10 in het netje gaat leggen dit seizoen.

Manu Garcia niet op 10 is denk ik de juiste keus van Vreven. Op papier mag hij dan linksbuiten staan, hij heeft duidelijk een vrije rol en stond alles behalve linksbuiten. kwam veelvuldig aan de bal en de tegenstander had niet altijd vat op hem.

Wel denk ik dat we nog minstens tot de winterstop nodig hebben om echt ingespeeld te raken en te wennen aan het eredivisie niveau. Voetballend moeten we echter een aantal ploegen de baas kunnen zijn dit seizoen.

RS

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 7:54u

Dit kan toch geen verrassing genoemd worden. Als je ziet wat Vitesse voor spelers heeft aangetrokken en al rond had lopen. Ik weet echt niet waar al het optimisme op gebaseerd was.
Maar dan nog: ook in de 1e helft tegen Almere (en andere oefenwedstrijden), werd het middenveld weggespeeld. Ons middenveld is gewoonweg te licht voor dit niveau.
Spelers als Korte en Garcia worden overlopen op de flanken, terwijl Verschueren en El Allouchi samen teveel 1e divisie van het goede is. Verschueren pikte zelfs in de oefenwedstrijden een hoger niveau niet op.
Waarom Vreven zijn vorig seizoen zo succesvolle nummer 10 op links neerzet is mij een raadsel. Ook zijn argumentatie daarbij gaat helemaal niet op. Garcia komt er helemaal niet aan toe om naar binnen te trekken!
Ook na gisteren blijft het voor mij onbegrijpelijk, dat een speler als Stans, die als een van de weinigen in deze selectie ervaring heeft en ook heeft aangetoond eredivisie-niveau aan te kunnen op de tribune zit. Evenals de brutale Nijholt.
Nee, daarvoor staan Rommens en Van der Maaten (2 reservekeepers op de bank?!) reserve, Onbegrijpelijk.
Meneer Smulders moet er gewoonweg alles aan doen om Stans en Nijholt (en Haemhouts) kwijt te raken, als je er dan toch niets mee wil doen. Ook dat hoort bij zijn taken als TD. Dit zijn dure spelers.
Behalve een goede spits en een fatsoenlijke keeper, nog een keer bij NEC gaan kijken!

Rizu

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 9:08u

Keepertje Keepertje Keepertje toch duidelijk niet klaar voor het grote werk.

De Fraans

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 9:56u

Nóg een keertje dan... waar blijft de routine? We gaan het dit seizoen niet redden met alleen maar talentvolle a-junioren! Oud gif nodig!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 10:01u

Zo dramatisch als sommigen melden was het niveau van Dries nou ook weer niet.... , kon beter maar zonder z`n reddingen was het met rust al 6-0.
De 4-1 leek makkelijker dan het was , had snelheid en paste precies in de hoek.
Collectief was het verdedigend en meeste tijd aanvallend ondermaats , slechts enkele positieve puntjes en één heel mooi (doel)puntje.
Derde wedstrijd mogen we meer verwachten , helaas staat er dan druk op van `het moeten` ......

Vandaag open dag , moet gelukkig werken tot 15:00 , zal daarna wel effe kijken.....

Ritchey

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 10:03u

Had niet heel veel verwacht van deze wedstrijd tegen Vitesse. Je ziet dat de spelers zoekende zijn zo`n eerste wedstrijd. Alleen Noppert, ontbeert gewoon reactievermogen. Een bal die van grote afstand op doel wordt geschoten pareert hij netjes. Bij de 1e goal en ook de 4e (waarbij het zicht op de bal wat werd belemmerd) reageert hij gewoon te laat. Met zijn lengte had hij deze 4e gewoon eruit moeten kunnen tikken. De keuze voor Noppert zal na de eerste 5 wedstrijden pas worden geëvalueerd verwacht ik. Hoop dat ook hij zich nog tijdig zal herpakken

Charpie

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 10:51u

Zijn we vergeten hoe zwak Brondeel de eerste wedstrijden keepte vorig jaar?

steef

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 11:00u

Jammer maar helaas, je hoopt op beter.
Maar zoals verwacht lopen we in de eerste 2 wedstrijden aan tegen het verschil bovenkant ere en eerste divisie.
Laten we hopen dat ze snel bijleren en sparta opeten.

Haze

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 11:38u

NAC is degradatiekandidaat. Dan zijn potjes uit tegen Vitesse niet degene die je moet winnen. Thuis, met het publiek moeten de punten gepakt worden. En geef Noppert even de tijd, in plaats van hem meteen helemaal afbranden. De gemiddelde leeftijd van dit elftal baart mij wel zorgen. Weet niet met wiens vrouwen Stans allemaal geslapen heeft, maar kom op hé. Geef die gozer een kans met al zijn ervaring in de eredivisie. Volgende week klein zaagje in de stoelpoot van Cocu planten. Hup NAC

Fadango

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 13:37u

Ik wist dat Vitesse uit moeilijk zou worden maar van het eerste half uur ben ik geschrokken van de manier waarop goals weggegeven werden.
Goede analyse van deze wedstrijd met beelden moet uitkomst bieden.
Er zullen een aantal mutaties toegepast moeten worden en het besef moet er nu komen dat dit heel wat meer vergt.
Spelers benoemen en negativiteit is voor mij not done.
Tegen PSV moet er een getergd NAC staan.

RS

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 14:23u

Fadanga. Wat je schrijft is waar. Alleen, spelers wisselen is hetzelfde als spelers benoemen.

Opa

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 19:56u

Was Noppert echt de beste van de twee?

Opa

Geplaatst: zondag 13 augustus 2017 om 19:56u

Was Noppert echt de beste van de twee?

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 14 augustus 2017 om 7:52u

Onbegrijpelijk dat die backs van Vitesse keer op keer ongehinderd mochten opkomen. Verdedigend oogde nac zwak tegen een sterk Vitesse, voorin voldoende kwaliteit. Die Fernandez heeft in z`n linkerbeen meer kwaliteit dan een hele korte maar is verdedigend weer een drama. Kortom tegen mannelijke voetballende ploegen gast dit nac te kort komen. Die Est er snel inzetten. Dat soort brekers hebben we nodig tegen psv as zondag anders vrees ik wederom een oorwassing.

fvf6

Geplaatst: maandag 14 augustus 2017 om 10:54u

Logisch dat de backs van vitesse de vrijheid hadden om keer op keer over de zijkant te komen, als je 4-3-3 speelt met 2 buiten spelers die hun tegenstander niet of te weinig volgden. Hierbij merk ik wel op dat NAC zeker nog zal groeien deze competitie , en we nog leuke wedstrijden gaan zien

f7gekkelijke

Geplaatst: maandag 14 augustus 2017 om 13:13u

IK snap dat Noppert niet nuchter op de Grote Markt stond, maar DIE attitude mag hij best op t veld tonen. No-nonsens, schijt aan alles, hier ben ik attitude.

Zenuwachtig wordt je maar van Messi (en zelfs dat niet Maargoed). Je bent 2 meter, je bent een stoere vent, borst en kop omhoog, die bal is voor jou! GODNONDE!!

Dát zal schelen als een slok op een borrel.

HUP NAC! HUP NOPPERT!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven