homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 augustus 2017
Rai Vloet grote man in generale repetitie


NAC sluit de voorbereiding op het seizoen ongeslagen af. Op het terrein van SAB werd almere city met 3-1 opzij gezet.

NAC startte met de volgens Vreven ideale 11 van dit moment en dus vrijwel zekere basisploeg van volgende week. Twijfel heeft hij alleen nog over of Korte of Fernandes de voorkeur gaat krijgen op de rechtervleugel. Op dit moment lijkt Korte een streepje voor te hebben, maar hij kon vanmiddag geen potten breken, terwijl Fernandes in zijn invalbeurt beslissend was door het voorbereidende werk op de 3-0 voor zijn rekening te nemen. Potten breken deed Rai Vloet wel. De steeds maar weer diepgaande middenvelder gaf de 1-0 voor op Thierry Ambrose en maakte de 2-0 en 3-0 zelf. Ook voordat het eerste doelpunt in de 23ste minuut viel zorgde Vloet voor het meeste gevaar en liet hij meerdere keren zien te beschikken over loopvermogen, een passeerbeweging en doelgerichtheid. We hoeven niet bang te zijn dat als Vloet de bal voor zijn voeten krijgt in een redelijk kansrijke positie hij het balletje breed legt uit angst een kans te verprutsen. 'Zo ga je natuurlijk met vertrouwen de competitie in. Ik kom graag in de zestien. Mijn rol is die van de diepgaande man op het middenveld en het bespelen van de ruimten achter de verdediging die ontstaan door de loopacties van de spits.'

Vanmiddag is hij in de uitvoering van die rol met cum laude geslaagd. Mede dankzij dit optreden deelt hij ook nog eens de topscorerstitel van de voorbereiding samen met Thierry Ambrose met een totaal aantal van 5 doelpunten. Rai Vloet zou zomaar eens een speler kunnen worden waar we heel veel plezier aan gaan beleven dit seizoen.

De Ratistieken:

Andries Noppert; Fabian Sporkslede ('74 James Horsfield), Menno Koch, Pablo Mari, Angelińo; Arno Verschueren ('62 Karol Mets), Rai Vloet, Mounir el Allouchi (Olivier Rommens); Giovanni Korte ('62 Paolo Fernandes),Thierry Ambrose ('68 Thomas Agyepong), Manu Garcia.

'23 1-0 Ambrose (Vloet)
'68 2-0 Vloet (El Allouchi)
'78 3-0 Vloet (Fernandes)
'89 3-1 Braken

Nog een week trainen en puntjes op i'tjes zetten en dan gaat het echte werk beginnen en is ons goeie ouwe N.A.C. weer helemaal terug waar we thuishoren. Het aftellen kan nu echt beginnen. Eindelijk.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Rai Vloet
Giovanni Korte
Paolo Fernandes Cantin

05-aug-2017 NAC-ALM (3-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RS

Geplaatst: zaterdag 5 augustus 2017 om 21:57u

Niet alleen Korte viel door de mand. Ook onze vriend uit Estland bewees Verschueren geen goede dienst. Ik vind Horsfield zowiezo superieur aan Sporkslede.
Een leuke wedstrijd. Maar: Almere is middenmoot 1e divisie!!!
Waar blijft die superspits en hoe dumpen we de overbodige spelers? Tonnen aan salarissen en sociale lasten!

GB

Geplaatst: zaterdag 5 augustus 2017 om 22:03u

Ff wat realisme aub. Die Est is er net. Niet meteen drama roepen. 3-1 gewonnen. Klaar, uit.

kho

Geplaatst: zaterdag 5 augustus 2017 om 22:09u

Ben vanmiddag ook geweest.
Toch raar dat ik iets anders gezien heb.

Buiten de goals ( gewoon 2 intikkers ) vond ik Vloet helemaal niet zo geweldig spelen. Matige balaanname en voor de rest weing acties, allen maar balletje risicoloos terug. Ook met het vastzetten van de tegenstander was hij niet de meest fanatieke.

Grote man was invaller Fernandes, die een paar mooie acties had en daardoor de wedstrijd besliste.

Positief : Noppert, Sporkslede, Mari, Angelino, El Allouchi
Matig : Koch, Manu, Ambrose en Vloet.
Negatief : Korte en verschuren

Wissels ( pas laat in de 2e helft ):
Positief : Fernandes , Mats
Rest : te weinig speeltijd om fatsoenlijk te beoordelen

GB

Geplaatst: zaterdag 5 augustus 2017 om 22:22u

Oooh man. Ut swartkijken viert alweer hoogtij noch voor wier goet ende wel begonnen sijt......

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 9:43u

3-1

steef

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 10:08u

We lijken zeker sterker geworden. Waar ik me alleen zorgen om maak is het gebrek aan zware tegenstand in de voorbereiding. Je begint met vitesse en psv tegen een ander niveau dan de meeste van die jongens gewend zijn.

petros

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 10:25u

Beste redactie, kunnen jullie die negativisten niet uitsluiten voortaan om op deze site iets te vermelden. Ik word moe van dat eeuwige gezeur over niks. Wij zijn NAC....met positiviteit kom je verder. En als je het allemaal niks vind ga je toch gewoon naar een andere club.

RS

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 11:12u

petros. De enige, die hier negatief is ben je zelf! Reacties uitsluiten? Je moet in Turkije gaan wonen!
Steef. Ben het met je eens. Maar ook met betere tegenstand zouden genoemde teams maten te groot zijn voor NAC, ben ik bank.
Gisteren kon je toch niet blij worden van het spel, en met name van de prestaties van enlele spelers. De wissels waren een duidelijke verbetering. Maar of het genoeg is?
Ik hoop nog steeds op een goede spits en misschien zelfs op een doorbraak met Breiburg, zeker nu Nac meer fysieke spelers als Stans en Nijholt waarschijnlijk afgeserveerd zijn

WW

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 11:44u

@steef

Ik vond deze voorbereiding qua weerstand / niveau van de tegenstanders een stuk beter dan vorig seizoen. Toen liep je op de Open Dag nog tegen Halsteren te ballen en waren er nauwelijks tests tegen BVO`s. Nu heb je enkele potjes tegen amateurs gehad, en veel meer BVO`s. Daar zaten idd Volendam en Almere bij uit de JL, maar ja: toen het oefenprogramma werd samengesteld was nog niet duidelijk in welke divisie we uit zouden komen. De potjes tegen een Turkse subtopper en Excelsior leverden een gelijkspel en een overwinning op.

Over de meeste linies ben ik wel tevreden. Ik denk dat we een redelijk middenveld en verdediging hebben. Korte komt, met zijn gif, nog wel bovendrijven. Tikje bezorgd ben ik om het ontbreken van een goeie stand-in spits, en het feit dat we geen keeper hebben met ervaring op Eredivisieniveau, al deed Noppert het in de paar wedstrijden dat ik hem aan het werk zag (ook in de JL) naar behoren: ik vrees er een tikkie voor dat dat onze achilleshiel wordt. Maar we gaan het zien: van Brondeel was ik aan het begin van vorig seizoen ook niet onverdeeld overtuigd, maar hij groeide naarmate hij meer wedstrijden speelde. Waarom zou Noppert dus niet tot de onbetwiste nummer 1 kunnen uitgroeien? Toch blijft bij mij een beetje het gevoel knagen "eerst zien, dan geloven".

Van de 1e 3 wedstrijden beschouw ik ieder punt wat je tegen Vitesse en PSV pakt als bonuspunten, van Sparta evenwel (die ik ongeveer als even sterk beschouw) dient in mijn ogen absoluut gewonnen te worden; zeker in een thuiswedstrijd. En dat moet ook kunnen, zeker met het publiek erachter.

Als we, kortom, na 3 wedstrijden minimaal 3 punten hebben, liggen we gezien de tegenstanders die we tot dan toe gehad hebben op het schema wat ik in mijn hoofd heb zitten om erin te blijven.

Charpie

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 12:02u

@ petros;

Ik deel je irritatie over het negativisme van RS, maar hij heeft wel gelijk dat je hem zijn mening niet mag ontzeggen hier.

@RS;
Je vreest dat Vitesse en PSV maten te groot zijn voor NAC. Ja, én?
Ten eerste kon het nog wel eens zo zijn dat het zwalkende PSV nog niet zomaar gewonnen heeft in Breda en dat een verrassing tegen Vitesse ( en dan heb ik het over een gelijkspel) niet uit te sluiten is.
Ten tweede heeft WW hier gelijk: elk punt tegen die twee is in principe een bonuspunt. Dus 0 punten na twee wedstrijden is reëel en weerspiegelt de verhoudingen.

Verder denk ik dat je gewoon naar je eigen gelijk aan het toeschrijven ben, zodat je dan lekker kunt zeiken op de technische leiding.

En tenslotte vermoed ik dat je het vermogen mist om gewoon te genieten van het supporterschap van ons clubke....

petros

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 12:55u

Tuurlijk mag iedereen zijn mening geven...helemaal mee eens....ik hou er niet van mensen de mond te snoeren. Ik heb bewust mijn mening gechargeerd om een punt te maken. Ik word dat eeuwige gezeik n.l. beu van die mensen die menen alles af te moten kraken en niet in staat zijn iets positiefs los te maken. Ja en dan halen we 0 punten de eerste wedstrijden...so what ? de competitie is lang genoeg.

Peter13

Geplaatst: zondag 6 augustus 2017 om 13:01u

We hebben een selectie met veel voetballend vermogen. Een stuk beter dan vorig jaar. Verder staat er op de as van het veld behoorlijk wat lengte. Maar het is wel een piepjonge ploeg. Ik verwacht een wisselvallig seizoen, maar volgens mij gaan we heel wat leuke wedstrijden zien. Met handhaving ben ik dik tevreden, ieder plaatsje boven positie 15 is mooi meegenomen.

Mets heeft in het half uurtje van gisteren al bewezen een aanwinst te zijn. En El Allouchi speelde een sterke wedstrijd.

De Generaal

Geplaatst: maandag 7 augustus 2017 om 13:09u

Wat hebben we een voetbalclub hier tussen Mark en AA!

naceric

Geplaatst: maandag 7 augustus 2017 om 15:11u

Die vervanger voor Ambrose is allang in huis.

Want Rai speelde bij Cambuur in de Spits. Een aanvallende middenvelder die ook in de spits kan. Dus waarom geld uitgeven voor nog een extra spits? Als je naast vloet ook nog Sprangers op de bank heb zitten?

Charpie

Geplaatst: maandag 7 augustus 2017 om 15:39u

Mocht er toch nog te weinig scorend vermogen in de ploeg blijken te zitten, wat ik me niet kan voorstellen want de middenvelders scoren ook, kan er altijd in de winterstop iets gedaan worden.

Voorlopig heb ik alle vertrouwen in Ambrose, vooral als Carcia op links mee aansluit.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 8 augustus 2017 om 14:17u

Met mijn boerenvoetbalverstand denk ik dat er i.i.g. erg goed is ingekocht (sjeesus dat ik dat in dezelfde zin kan typen met ons NAC....) én geleend van City maar positief of negatief , ik ben zeer benieuwd wie er gelijk gaat krijgen , volgens mij kan niemand het vooraf precies weten maar GODDAMN wat heb ik zin in de competitie !


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven