homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 juli 2017
Bevestigd: Est, but not least: Karol Mets (24) onderweg naar NAC


Een paar dagen geleden leek Stijn Vreven zijn komst al aan te kondigen. Hij sprak de wens uit dat het wel leuk zou zijn om naast die broodnodige spits ook nog een verdediger te hebben die ook op het middenveld uit de voeten zou kunnen. In de 24-jarige Karol Mets, centrale verdediger van het Noorse Viking Stavanger lijkt Hans Smulder hierin te voorzien. De 40-voudig Ests international kan ook als verdedigende middenvelder gebruikt worden.

Het was vorige week al duidelijk dat Karol Mets door ‘de poorten van de club’ zou gaan passeren. De Est wilde zijn in december aflopende contract niet verlengen. Gisteren werd duidelijk dat hij onderweg is voor een reis naar Breda. Naar verluidt zou alleen de medische keuring van vandaag een overgang nog in de weg kunnen staan. NAC zou ongeveer €100.000,- neer moeten leggen om de verdediger los te weken, die bij Viking Stavanger nog een doorlopend contract heeft tot einde van dit kalenderjaar.

Zo, leuk!

Even wat beelden van een jaar geleden zoeken om te zien wat voor gozer dit is.


Update 19.15 uur:

NAC bevestigt zojuist op haar website dat de deal rond is. Karol Mets is voor drie seizoenen vastgelegd. NAC is de speler is dankzij het scouting netwerk van City op de radar gekomen. Hij werd al een half jaar in de gaten gehouden.

Technisch Directeur Hans Smulders: “Met Karol halen wij een veelzijdige speler in huis, die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij zal zich in eerste instantie richten op de positie van verdedigende middenvelder, maar kan ook op de posities links in de verdediging (links centraal en linksback) uit de voeten. Daarnaast heeft hij al veel ervaring op gedaan, zowel op clubniveau als in het internationale speelveld. Het is een speler die in staat is om die ervaring over te brengen naar de rest van de groep. Karol kan zich hier goed verder ontwikkelen en door hem drie jaar te binden creëren we weer meer transferwaarde in de selectie.”


Bron : De Rat, Noorse media.


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Karol Mets


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Erwin

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 16:30u

Weer unne mees van 190 cm +, das al positief! We kunnen dan nog geen conclusies trekken maar ik dacht afgelopen zaterdag in Willebrord wel "we hebben godver een elftal wor gu meej aon kunt koome"! Allemaal even gespierd en afgetraind.. Dat is ook wel een anders geweest!

Don Leon

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 16:33u

1,91m, de Breda Airforce wordt zo met jongens als Koch en Pablo Mari weer in ere hersteld! Als ik zo de Noorse geluiden hoor, dan maakte hij het afgelopen seizoen een zwakke indruk. Ondanks dat vinden ze het erg jammer dat ie vertrekt.

Uitgaande van het filmpje denk ik dat die jongen karakterologisch prima bij NAC en in deze groep past.

Charpie

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 16:57u

Lang genoeg RS?
Ervaren genoeg RS?
Of deugd er iets anders niet aan, want Smulders kan er niks van toch?

Charpie

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 19:07u

deugt...

Vond het al raar staan.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 19:09u

Deze jongen is AL 24 en nog steeds niet opgepikt door een grote club uit een grote competitie dus hij kan er vast niks van. Bovendien speelt hij in een competitie die in de zomer doorgaat, dus hij zal wel achthonderd jaar nodig hebben om te wennen in Breda. Daarnaast is hij 1,91m lang - dat is drie centimeter te lang op die positie. Hij heet Karol en daar hebben we er al een van in de selectie. Verder is zijn kapsel hopeloos uit de mode en is de laatste Noor die in Breda rondliep óók een fiasco gebleken. Al die Spanjaarden en 1 Est in de selectie is natuurlijk ook een garantie voor ellende - denk maar eens terug aan de Spaans-Estse oorlog van 1342. Dat had Willem Uit Hoeven je nog wel kunnen vertellen. Als laatste is het BELACHELIJK én getuigt het van enorm amateurisme dat NAC überhaupt bezig is met een verdedigende middenvelder als we eigenlijk alleen een spits, linksbuiten, hangende rechtsbuiten, linksbinnen, aanvallende rechtsback, stopper-spil, 5e keeper en twee nieuwe chauffeurs voor de spelersbus nodig hebben.

Nee, dit is een 100% miskoop. Hans Smulders kan er niks van, RS heeft groot gelijk.

</back to normal>

Opa

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 19:39u

Hebben we nou eigenlijk al een spits?

rade

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 19:52u

Uiteraard nooit gehoord van deze jongen, maar fysiek en ervaring kunnen we nog wel gebruiken. Dus prima! Zal wel speeltijd van Nijholt nog verder beperken en dat vind ik persoonlijk zonde...

Maar..Hoe kan het dat we opeens, weliswaar bescheiden, transfersommen aan het betalen zijn?? Ruimte over in budget dankzij de "gratis" City spelers? Of zijn we de extra inkomsten uit seizoenskaarten en sponsoring al uit aan t geven? Mogelijk ten onrechte, maar wanneer NAC geld uit begint te geven, word ik altijd wat achterdochtig....

RS

Geplaatst: maandag 31 juli 2017 om 20:19u

charpie. Is het deuchd, deuchdt, deugdt, gedeuchted, gedeucht.....
Estland staat in de Fiva-ranking, 98, maar enkele plaatsen lager dan Nederland. Moet dus wel een super-speler zijn.
Wordt gepresenteerd als middenvelder, maar speelt volgens mij exclusief als voorstopper.
Wanneer gaat je vriend al die overbodige spelers plaatsen? Is voor tonnen aan budget, maar daar hoor ik je niet over!

Charpie

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 8:40u

Gaat om twee, hooguit drie middenvelders. Die vinden nog wel ergens een plekje. Carrousel draait nog op volle toeren.

Overigens zijn er al vier weg. Daar hoor ik jou dan weer niet over....

hondstrouw

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 8:47u

@rade
Ik heb mij er ook over verbaasd dat we geld aan transfersommen kunnen uitgeven, maar vooralsnog lijken we het over 3 tot 4 ton voor 3 spelers te hebben (Vloet, Koch, Mets). Transfervrije spelers krijgen meestal ook wat extra tekengeld, dus ook daar wordt extra voor betaald.
Met de huurspelers, hogere TV-gelden en meer SCC`s lijkt mij 4 ton aan transfers nog redelijk binnen het budget van dit jaar te moeten passen, maar ik ken de cijfers van vorig jaar (nog) niet.
Vorig jaar werd in de winterstop gesproken over een tekort op de begroting van 6 tot 7 ton. Met de transfers van Gudelj, Dessers en de fooi voor Brondeel zou dat tekort grotendeels gedicht kunnen zijn, waardoor je nu zeer beperkt geld voor transfers zou kunnen hebben.

De financiële situatie van NAC is volgens mij nog steeds fragiel (zeer beperkt Eigen Vermogen), maar de afgelopen jaren is er strak gestuurd op de financiële huishouding en ik ga ervan uit dat dat na de promotie niet meteen anders geworden is, dus voorlopig gaan we er maar van uit dat dit allemaal ruim binnen de financiële kaders past.

steef

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 8:49u

Je zal toch zo negatief of uhm, "realistisch"in het leven staan als RS, dan wordt de wereld niet leuker.
Er komt een international van Estland, daar is hij nu eenmaal geboren. Hij kent hem niet, wij kennen hem niet. Speelt in de Noorse competitie, heeft al wel flink ervaring.

Waarom zouden we daar niet op voorhand positief tegenover staan, tot het tegendeel bewezen is?

Omdat we ook lekker kunnen zeiken. Damen is vorige week verhuurd, er zal voor de transferperiode over is nog wel meer gebeuren.
Maar al wordt de komst van Neymar aangekondigd dan zullen RS e.a. nog wel uitleggen dat dat heel slecht is. Toen we promoveerden waren ze verdacht stil, je begint je af te vragen of ze ooit weleens bij onze club komen kijken.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 9:29u

ik wil toch een lans breken voor de zeikers, de negatievelingen, de jankers...
Het is belangrijk dat we ook naar hun tegengeluid blijven luisteren, nu is iedereen nog positief en vol verwachting, maar naar 4 verloren wedstrijden deugd er helemaal niks meer van.
Ik zie de competitie positief tegemoet, maar we hebben nog helemaal niks...
De voortekenen zijn geod maar na Vitesse en PSV kunnen we pas de eerste conclusies gaan trekken.

hup

Charpie

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 10:14u

@Sjak;

deugt..

Kritisch en negatief zijn twee heel andere begrippen.

Ik ben altijd positief, voor zover ik dat kan opbrengen en we hebben het de afgelopen jaren zwaar gehad!
Maar je zult van mij niet horen dat er niks van deugt, als we na twee wedstrijden nog met nul punten staan. Ik zie steeds meer structuur in beleid en organisatie en dat zal gewoon zijn vruchten gaan afwerpen. De prestaties zullen waarschijnlijk wisselvallig zijn, met dit opnieuw doorgeselecteerde elftal, maar dat is geen reden om negatief te zijn als het even niet loopt.

Heb dus geen begrip voor oeverloos negativisme....

Sjak

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 11:27u

@Charpie

Het doet mij een deugt een deugdelijke reactie te lezen.
Ben het met je eens, maar ook voor de disruptieven onder ons moet een plaats zijn hun deugdelijke en enigszins onderbouwde mening te geven. Je mag ook soms even niet deugen

FC Goed Bezig

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 11:32u

Ik hou het liever bij de feiten: NAC is een echte satelliet club geworden van ManCity. Ook deze gast komt via hun netwerk binnen. Maar ja wat willen we dan? Afhankelijk zijn van de telefoonklapper van 1 of andere autoverkoper of van die golvende TD uit Rotjeknor die met Damcevski kwam aanzetten? Of wat te denken van het Europese netwerk Blaaskant?

De huidige basis is gezonder, stabieler en brengt beter voetbal naar Breda. Talentvolle en overbodige ManCity spelers zijn voor NAC van de buitencategorie. Aangevuld met de Eindhovense en Belgische connecties van Smullie plus een paar Bredase pareltjes uit de jeugdopleiding die ik het de komende jaren wel zitten

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 17:31u

Met mijn boeren voetbal verstand denk ik ook dat Smulders er een paar van city heeft kregen die qua niveau boven in het rechter rijtje of onderin het linker rijtje mee kunnen. Vreven mag er een team van zien te bakken en een cursus people management gaan volgen om iedereen tevreden te houden op de bank en de tribune, zal moeilijk genoeg zijn.

Welcome Karol !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 17:35u

Vergeet erbij te typen dat ik het een verademing vind het gekozen beleid van NAC !! , way to go Smulders .🤘

Charpie

Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017 om 18:15u

Ik vind het idee van weer eredivisie al een hele verademing


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven