homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 juli 2017
Er stond een Hors in het Field en wordt van o-hons


In navolging van Manu García en Thomas Agyepong speelt ook James Horsfield volgend seizoen voor NAC. Het grote verschil met de eerste 2 is dat James daadwerkelijk “eigendom” wordt. City ontbindt zijn contract en Horsfield tekent voor 3 jaar. Althans, dat laatste is de officieuze, langs de Rood-Witlijn lezing. NAC heeft nog niks officieel bekend gemaakt, maar een goed verstaander had aan de luttele woorden die onze td hierover losliet genoeg om te weten dat de overeenkomst voor 99% rond is. Als beide partijen er uit zijn wie de aroma berry geurhanger en soortgelijke kosten voor de rekening gaat nemen wordt de overeenkomst wereldkundig gemaakt.

Horsfield behoeft geen verdere introductie. Hij mag met Sporkslede op rechts en Angelino op links gaan uitmaken wie de backposities in gaan vullen dit seizoen.

James welkom terug!


Bron : De Rat, Omroep Brabant, Hans Smulders


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

James Horsfield

26-jun-2017
Geen Horsfield, gesprekken over Garcia en O’N...
24-jul-2017
NAC bevestigt: Horsfield tekent 3-jarig contr...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rade

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 8:18u

En de totale vervreemding van de achterban gaat verder... De derde/vierde keus krijgen we gratis te leen en nu gaan we de vijfde keus uit Engeland een contract geven....

Een hardwerkende dertien-in-dozijn voetballer met een sympathieke uitstraling die een niveautje lager al op z`n tenen liep. Mist snelheid, techniek en tactisch inzicht. Waar blijven de Belgische pareltjes van Smulders??

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 10:04u

Horsefield kan er niks van , daarom geven ze `m een 3 jarig (naar verluid) contract , natuurlijk......

Had m`n twijfels in het begin maar ik heb steeds meer vertrouwen in inzicht van Smulders , zoals hierboven in een reactie kunnen we niet klagen over de eerdere goede Belse vangsten waar we veel plezier van hebben gehad én nog wat euro`s toe !

Welcome back James !

Mieshoop

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 10:26u

https://www.youtube.com/watch?v=ugl4Gs-TkOs

petros

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 10:32u

Deze site gaat ten onder aan de negativiteit en het gebrek van inzicht van een aantal supporters. Tijden veranderen, beleidsvomen veranderen. Probeer eens mee te denken, innovatief te zijn ipv een azijnpisser te zijn. Als je niets van beleidszaken begrijpt hou dan je mond. Ik zie met grote zorg het aantal lezers van deze site sterk terug lopen juist hierdoor denk ik, terwijl andere sites enorm aantrekken. Sommige mensen denken blijkbaar nog steeds dat NAC in staat is om Messi te kopen !

rade

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 11:30u

@petros
Moet ik mij nu aangesproken voelen omdat ik Horsefield een matige voetballer vind? Met Kuipers, Koppers, van Hintum en Hardeveld waren er voldoende bruikbare en betaalbare Nederlandse alternatieven op de markt die allemaal bij concurrenten onderdak gevonden hebben..

En ja...ik blijf erg sceptisch over de samenwerking met City, ondanks de pareltjes García en Unal. Wanneer Zwolle en Heracles met eigen middelen en degelijk beleid een stabiele eredivisieclub op kunnen bouwen, dan moet dat in Breda toch ook kunnen?

Over het biermerk mag je hier kritisch zijn, maar wanneer je dat over andere zaken bent dan ben je azijnzeiker...

petros

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 11:37u

wie de schoen past trekt hem aan...heb medelijden met zoveel gebrek aan inzicht en doorzicht, want dat is het...spreek je nog wel over een paar jaar, als het kwartje gevallen is...groeten van een eeuwige optimist !

LeurseRat

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 11:39u

@petros heeft een punt. Veel negativiteit op deze site en dat is jammer. De echte discussie blijft uit.

James is een welkome aanwinst voor NAC zowel kwa persoonlijkheid en op het veld. James maakt fouten dat klopt en daar mag Vreven mee aan de slag.

rade

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 11:57u

@Leurse rat
De discussie blijft uit omdat je bij kritische noten direct als negatieveling weggezet wordt. Dan houdt alle discussie direct op.

Ik geef twee inhoudelijke stellingen;
1) Er waren betaalbare minimaal gelijkwaardige alternatieven voor James
2) Er zijn eredivisieclubs die zonder buitenlandse inmenging een stabiele middenmoter zijn. Dan moet t in Breda ook kunnen.

Discussiëren maar...

Slaap lekker Petros...:Z

petros

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 13:07u

Droom lekker verder Leurse rat

WW

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 13:14u

Horsfield was als linksback vorig seizoen veruit de beste op die positie. De realist zal zeggen dat dat gezien de concurrentie Ekangamene en Smith-Brown ook niet heel moeilijk was, maar toch.

Ik vind het een solide linksback, die af & toe ook nog leuk mee opkomt (zie goal Fortuna-uit bijv.) en op basis van de 2 wedstrijden tegen NEC verwacht ik dat Horsfield ook het eredivisieniveau aan kan.

Die jongen heeft het dus blijkbaar het afgelopen jaar goed naar zijn zin gehad hier, anders kwam hij niet terug. Hij kent de club nu. Al met al kan je het afgelopen halfjaar mbt Horsfield wmb met recht een zeer succesvolle "snuffelstage" noemen.

Nee, hoe lang ik er ook over nadenk: ik kan eigenlijk geen negatieve aspecten aan deze transfer ontdekken. Het simpele feit dat het geen Nederlander is of een jongen uit de regio, is voor mij absoluut onvoldoende als argument.

Welkom terug, James!

steef

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 13:26u

@Rade
Of de door jou genoemde spelers even duur zijn weet ik niet. Maar om te doen alsof dit spelers zijn waarmee we ons wel even handhaven is lachwekkend. Hun belangrijkste kwaliteit is dat het Nederlanders zijn blijkbaar.

Kuiper, geflopt bij twente en de kruiken. Niveau eindhoven kon hij aan.

Koppers, geen basisspeler bij de kruiken, mocht gratis weg.

van Hintum, dat zou goede speler kunnen zijn, maar ik vrees te duur gezien Turks salaris. Plus de zoon van die naaibal van de kruiken.

Hardeveld, altijd geblesseerd, 26 wedstrijden in 4 seizoenen!

Welkom James!
En ik hoop ook op nog 1 of 2 echte versterkingen voor de basis erbij. Maar er lijkt weinig geld.

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 13:59u

Rade > Heracles en Zwolle zijn stabiele middenmoters en hebben bovendien hun financiën op orde. Zij kunnen af en toe een spelertje oppikken in Scandinavië en die doorontwikkelen zodat hij weer voor een leuk bedrag doorverkocht kan worden. Met de meeropbrengst wordt de financiële huishouding weer aangezuiverd.
Volgens mij is dat al jaren het ideaal plaatje van elke NAC-supporter en van elke NAC-bestuurder. Laten we daar dus geen misverstand over hebben.
Probleem is alleen dat NAC in een niet zo ver verleden wat misstappen heeft begaan (ik zal niet direct iemand de schuld geven ), waardoor we al enkele jaren onder een strenge curatele staan. Sinds afgelopen jaar hebben we eindelijk de cashflow een beetje op orde, maar we zitten nog met een negatief eigen vermogen van 17 miljoen (als het ondertussen weer niet verder opgelopen is). Om daar vanaf te komen moet je ongeveer 51 Dessers` verkopen. Of één Sulejmani (maar ja, die kennen jullie vast niet meer).
We hebben dus ten enen male geen geld om ook maar wat voor speler te kunnen kopen. En dan moet je, het is een cliché, ik weet het, roeien met de riemen die je hebt. Ik denk dat er vast wel wat clubs met een scheef oog naar NAC zitten te kijken vanwege de zeer lucratieve samenwerking met MCFC. Zeer lucratief? Jazeker, we zijn met Horsfield en Manu Garcia wel mooi gepromoveerd. Dat levert weer een miljoen of twee aan televisiegelden op.
Smullie loopt gelukkig niet vooruit op die extra inkomsten ten opzichte van vorige jaar. Hij blijft met de smalle buidel op zoek naar mogelijkheden om het elftal te versterken, zodanig dat we ons met een beetje geluk en wijsheid direct veilig kunnen spelen in het komende seizoen. Want dat zou weer dikke winst betekenen. We moeten vooral niet weer beginnen met paniekaankopen en het aantrekken van speulers met een deukje, want dat levert, zeker op de lange termijn, geen goede resultaten op. Dat hebben niet zo lang geleden nog goed gezien.
Smullie heeft een duidelijk en helder beleid uitgezet. In plaats van speulrs met een deukje, richt hij zich op jong aanstormend talent dat op een of andere reden buiten de boot valt bij de huidige club. Dat beleid brengt de nodig risico`s met zich mee, maar ik denk ook dat we er de vruchten van zullen plukken. Spelers als Koch en Vloet, waarvan gedacht wordt dat ze bij de Lampjes niet zullen doorbreken, kunnen er juist voor zorgen dat NAC in de komende jaren een stabiele middenmoter wordt.
Een ander mooi voorbeeld is Horsefield. We zitten aan de limiet wat betreft de huurspelers, dus wordt een constructie bedacht waarbij we hem voor een langere tijd vastleggen. Telkens drie jaar (ook bij Vloet en Koch), dat levert de mogelijkheid op om die jongens tussentijds tegen dikke patatten te verkopen.
Wellicht kunnen we die Agyepong volgend jaar ook zo aantrekken. Het zijn toch jongens die ooit door de scouts van MCFC aangemerkt zijn als talentvolle jeugd. Het zijn er maar weinig gegeven om bij de hoofdmacht van MCFC door te breken, dus dan moet je op het vinkentouw zitten om de afvallende talenten op te pikken. En dat doet Smullie erg goed.

Opa

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 14:15u

Het gransferwjndow is nog niet dicht
Smulders verrast ons met een spits en een stevige back
Afwachten.

Tuur

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 14:33u

Zwolle (extern spelersfonds) en heracles (geen jeugd, alles op 1e elftal en 1 mans organisatie) zijn minder stabiel dan "rade" denkt. Deze bij deze transfer betrekken is verder totale onzin. Alsof daar geen buitenlanders rondlopen.
Over huren van City kun je lang discussieren. Over deze transfer (!) niet. Zeer welkom James.

De Generaal

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 15:59u

Een eigen mening mag, maar respecteer dan ook de mening van een ander.

En..........NAC is geweldig goed bezig!

rats

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 16:36u

...kijkend naar andere clubs zoals Zwolle, deze hebben geen schuld van 13 miljoen.

21 jaar en kost misschien net zoveel als koppers, er zit zeker nog veel rek in..

Iedereen mag z`n mening hebben, laten we de mening van rade nu niet als onderwerp gaan gebruiken..

f7gekkelijke

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 17:17u

@rade

loos

rade

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 17:20u

@steef
Ik had t over Bas Kuipers die van Excelsior naar ADO is gegaan, niet over Nick Kuiper

@rats
Wijze woorden

Hup NAC!

FES

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 19:07u

Verneem behoorlijk zure reacties van de Zwolle supporters in mijn omgeving. Geluksfactor, resultaten uit het verleden etc. Ze zijn d`r niet gerust op. Moeilijk om in de keuken van onze tegenstanders te kijken.

De MC-deal heeft NAC voorlopig teruggebracht in de Eredivisie. Factor geluk, die bij de derde nacompetitie gelukkig juist uitviel. Welkom terug, Horsefield.

Otjes

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 20:47u

Volgens reakties hierboven heeft nac miljoenen schuld. Echter, volgens mij heeft nac deze reeds jaren geleden omgezet naar aandelen. Met nac gaat het financieel goed. De MC deal is nodig maar langzaam kunnen we met de tv inkomsten, sponsers, seizoenkaarten, spelers verkopen, mc hulp eigen vermogen creeeren.

Welcome James, en weg met de negatievelingen.

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 22:23u

Otjes > Niet goed opgelet bij economie? Ik heb het niet over schulden, ik heb het over vreemd vermogen. Of dat nu aandelen zijn of iets anders, het blijft vreemd vermogen.

De Generaal

Geplaatst: zondag 23 juli 2017 om 22:30u

En intussen wordt prachtige grasmat gemold.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 7:46u

Ben `normaal` niet van de complottheorieën maar.....
Wat denkt James te kunnen gaan verdienen in Breda ? , goed beschouwd kunnen we niet eens de helft van z`n huidige salaris betalen schat ik in..... , of City `dwingt` NAC (afgaande op tweets van City als zijnde `the deal is done`) óf James levert gruwelijk in als ie werkelijk tekend.......

Maar goed , in de voetbalwereld worden gelukkig nooit vieze spelletjes gespeeld of zo hè........?

Toen werd ik wakker en wreef die enge droom uit m`n ogen en realiseerde ik me dat we in een mooie wereld leven met enkel mooie sportmomenten zoals een paar mooie ritzeges in de Tour en een pas gepromoveerd NAC waar alles koek en ei is !

Sjak

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 8:31u

@de Generaal, daar maak ik me ook grotere zorgen over.. :-)

hondstrouw

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 10:10u

@Hugh
Aandelen zijn toch echt eigen vermogen...

@Rade
Zwolle en Heracles laten zien dat je met stabiel beleid ver kan komen, maar Heracles heeft daar de eerste jaren in de Eredivisie wel telkens ternauwernood degradatie voor moeten ontlopen. En zeker de eerste twee-drie jaar was het verschil tussen thuis (als enige Eredivisie-club kunstgras!) en uit-wedstrijden wel erg groot.... Vraag blijft of Heracles zonder kunstgras ook zo ver was gekomen...

En Zwolle heeft het een aantal jaar goed gedaan, maar afgelopen jaar deden ze erg lang mee in de degradatie-strijd. Ook bij Zwolle kan het een keer misgaan. Qua achterban en achterland is Zwolle gewoon kleiner dan NAC. Zwolle zal altijd transfers nodig hebben om in de Eredivisie te kunnen blijven.

NAC probeert nu hetzelfde te doen als Zwolle en Heracles (en voor wat het waard is, ook Willem II): jonge, talentvolle spelers binnenhalen, deze doorontwikkelen en voor een hogere prijs te verkopen. Maar, mede door het verleden, zijn de overhead kosten bij NAC veel hoger dan bij Zwolle en Heracles en heeft NAC weinig tot geen eigen vermogen, waardoor NAC minder snel een `gokje` kan wagen mbt een talentvolle speler. De MC-deal is daarom voor dit moment prima: door de huurspelers hou je meer geld over voor betere `eigen` spelers die je kan doorontwikkelen, zoals Koch.
Zonder de MC-deal hadden we Koch nooit kunnen halen.
Neemt niet weg dat ook bij mij de afhankelijkheid van City niet prettig voelt, maar het voor nu waarschijnlijk wel de beste optie voor NAC is.
Ik mag hopen dat het streven van de NAC-directie is om over vier jaar, als de samenwerkingsovereenkomst afgelopen is, NAC weer op eigen benen kan staan.
En dat op eigen benen staan zal moeten gebeuren door transferinkomsten te genereren, precies wat Zwolle en Heracles ook doen.

Als over vier jaar blijkt dat Manchester City liever zaken gaat doen met bijv. FC Twente en de boel hier helemaal instort, omdat er geen City-huurspelers meer komen, is er ergens toch iets enorm mis gegaan...

Om goed te discussiëren heb je tegengestelde meningen goede argumenten nodig.
Dus ga vooral door. Roeptoeteren zonder verdere onderbouwing (klapvee-positief of azijnzeikers-negatief) hoeft van mij inderdaad niet.

rats

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 13:11u

Ter aanvulling hondstrouw,

jeugd de kans geven en zorgen dat het "basis" niveau omhoog gaat zodat daar naartoe gegroeid wordt..

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 13:25u

Je kunt het op allerlei manieren lezen.
http://nos.nl/artikel/2184771-nac-pikt-zevende-speler-op-bij-manchester-city.html
Ik zeg verder niets meer, want als je je kop hier boven het maaiveld uitsteekt........

Otjes

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 22:51u

Grappig, aandelen als vreemd vermogen zien, leuk. Rente aan jezelf betalen wat een grap. Blij dat ik goed heb opgelet bij economie. Mag ook wel met mijn Master economie.

klaas bruinsma

Geplaatst: maandag 24 juli 2017 om 23:17u

@ennaajseejer

Ik weet niet waar jij op hint dat je het op allerlei manieren kan lezen. Ik lees t maar op 1 manier hoor nl dat NAC 6 spelers huurt van MC en 1 speler wordt gekocht en gewoon eigendom is van NAC voor de komende 3 jaar!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven