homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 juni 2017
'Pasveer in beeld bij NAC'


Behalve nepnieuws clickbait titels op dubieuze websites over een onbetaalbare Ghanese international en over een door de halve Europese (sub)top begeerde Amerikaan die als hij voor Man C kiest bij NAC gestald zou kunnen worden sijpelen er ook geruchten door die een stuk geloofwaardiger in de oren klinken.

Ronald Sträter meldt op twitter dat Remko Pasveer in beeld is om Jorn Brondeel volgend seizoen te vervangen. Of toch in ieder geval de strijd aan te gaan met Andries Noppert voor die vacante vacature.

Pasveer was jarenlang de onomstreden eerste doelman van heracles. In de zomer van 2014 maakte hij de overstap naar psv om de strijd onder de lat aan te gaan met Jeroen Zoet. Deze strijd verloor de routinier en sindsdien mag Pasveer behalve de bank warm houden, Zoet afwisselen onder de lat bij wedstrijden in het bekertoernooi en een potje of 4-5 per seizoen meedoen bij psv 2. Die rol is hij nu beu en de doelman staat open voor 'een nieuw avontuur'. Aan avontuur zelden gebrek in Breda, maar een grote sta-in-de-weg zou zijn nog één jaar doorlopende contract in eindhoven kunnen zijn. Ook zegt Pasveer zelf nog niks van NAC gehoord te hebben, maar zou er al wel een andere club zijn die zich kenbaar heeft gemaakt bij 'kamp Pasveer'.

Kortom, de krabbel van Remko Pasveer op een van een NAC logo voorzien contract is nog ver weg, maar de interesse in de sluitpost past helemaal in het profiel van de ervaren doelman waar NAC naar op zoek is.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2017 om 9:51u

In z`n tijd bij Heracles prima keeper , waarschijnlijk niet haalbaar tenzij men in Einhoven Pasveer een overstap gunt....

RS

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2017 om 11:51u

Het lijkt me sterk, dat NAC aan de salariseisen van Pasveer kan voldoen!

Coco1912

Geplaatst: maandag 19 juni 2017 om 19:45u

Ik dacht dat we in een soort radiostilte zaten...

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017 om 15:06u

Ik word een beetje nenuwachtig van die radiostilte...

Af en toe zouden ze toch wel eens een nieuwe speler kunnen presenteren? Of moeten we afwachten om ze, net als bij de Nurds , allemaal tegelijk uit een helicopter te zien komen?

Het besef dat we gepromoveerd zijn begint nu pas een beetje bij me door te dringen. Ik had er geenszins op gerekend met een selectie die ternauwernood vijfde eindigde, maar over het algemeen niet erg overtuigde qua kwaliteit en vermogen. En nu moeten we met die selectie, waaruit ook nog de keeper en de scorende spits verdwenen zijn, de eredivisie bestreden worden?

Een routinier erbij, in elke linie (behalve de keeper; Noppie gewoon In de goal). Geen spelers met deukjes en een minimum aan spelers die gehuurd worden van MCFC. Ik vind het niet erg om weer een seizoen onderin mee te draaien (Roda en Adoow moeten we onder ons kunnen houden), maar ik moet wel significante vooruitgang zien.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven