homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 juni 2017
Vanavond #NACpraat op BredaNu Radio: compilatie, city, poll, stadionverkoop!


NACpraat Radio, het wekelijkse radioprogramma van Fanzine De Rat op BredaNu Radio, met vanavond de volgende onderwerpen:

Vanavond nemen Mike, Leon en Sander met jou deze laatste NACtualiteiten door. Vanaf 20.00 uur op BredaNu Radio, te beluisteren op 107.3FM en online via www.bredanu.nl!


Bron : De Rat, NACpraat Radio @BredaNu


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 11 juni 2017 om 10:26u

Wat is er toch met mijn favoriete supporters pagina aan de hand? De site met het beste nieuws (niet per se het snelste meer), de diepste achtergrondjournalistiek en de mooiste discussies, Lijkt het af te gaan leggen tegen BSR, een site die oorspronkelijk laagdrempeliger was (nog steeds is?) en - mede daardoor- vooral een podium bood aan ongenuanceerde schreeuwerige oneliner. Het dient absoluut gezegd te worden dat BSR in kwaliteit grote stappen heeft gezet, en daarmee is ook vaak de discussie naar aanleiding van de berichten in kwaliteit (en kennis) flink vooruit gegaan.

Ik mis DROL alleen wel erg. En dan met name gefundeerde inhoudelijke discussies en mooie achtergrondverhalen. Of is dat precies de kant die DROL en BSR opgaan? De tweede meer en meer in de richting van VoetbalPrimeur en de eerste als een soort online Staantribune?

Vergis je niet, ik zou het begrijpen en zelfs toejuichen denk ik. Ik vraag me alleen af of er bewuste keuzes gemaakt worden en zijn - en hoop heel erg dat DROL niet doodbloedt, dat heeft dit geweldige medium en de mensen erachter (!) absoluut niet verdiend. DROL is een NAC instituut en dat mag van mij nog jaren zo blijven! Zie dit dan ook als een teken van bezorgdheid.

Charpie

Geplaatst: zondag 11 juni 2017 om 14:53u

Heb het afgelopen jaar helaas moeten constateren dat deRat steeds meer is verworden tot een podium voor ( vaak steeds dezelfde) zwartgallige mopperaars en zeurpieten. Dat negativisme heeft veel vaste reageerders weggejaagd vermoed ik. Helaas zijn er ook veel te veel voorzetjes gegeven vanuit de redactie waar de azijnzeikers maar tegenaan hoefden te lopen.
Als NAC-supporter weet je dat de wind veel vaker tegen staat dan mee, maar voor dit seizoen geldt zeker: eind goed, al goed.
Sommigen konden het na de promotie niet eens opbrengen om te reageren, maar lopen nu alweer te klagen dat er nog geen spelers zijn aangetrokken.......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven