homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 juni 2017
Toekomst García nog onduidelijk, oude nieuwe City-namen weer in beeld


Op het wensenlijstje van onze td staat Manu García dikgedrukt, rood omcirkeld en dubbel onderstreept . De jonge spelmaker moet een stap maken in zijn ontwikkeling en kan dat ook doen met NAC dankzij de promotie naar de eredivisie. De grote vraag is of deze stap naar de zin van de bazen in Engeland groot genoeg is. Waar in eerste instantie fc twente de grote uitdager leek te gaan worden is daar afgelopen zondag mogelijk een veel grotere concurrent bij gekomen. De Catalaanse club Girona, waar City een soortgelijk samenwerkingsverband mee onderhoudt, promoveerde die dag naar de Primera Divisíon. Die promotie zou in de praktijk niet alleen Manu Garcia van een jaar NAC in de eredivisie kunnen afhouden, maar ook de 2 andere Spaanse huurdoelwitten Paolo Fernandes en Brahim Díaz. Spelers waarvan NAC juist hoopt overgehaald te kunnen worden met de hulp van García.

NAC hoopt van het City-quintet dat het seizoen in Breda afsloot ook James Horsfield nog een jaar in bruikleen te kunnen nemen. Ashley Smith-Brown, Brandon Barker en ook Thomas Agyepong zien we volgend seizoen niet terug in het NAC shirt.

Terug op het vizier zijn volgens vi.nl centrale verdediger/rechtsback Cameron Humphreys (18) en (vleugel)aanvaller Isaac Buckley (19). Deze 2 talenten behoorden tot het vijftal spelers dat eind april door NAC was uitgenodigd voor een sneak preview en ook om de wedstrijd NAC – fc oss (4-1) bij te wonen.

Kortom, als we de divsere media mogen geloven zijn de kandidaten voor de 5 vacante Man City plaatsen: Manu García, James Horsfield, Paolo Fernandes, Lukas Nmecha, Rodney Kongolo, Javairo Dilrosun, Brahim Diaz, Cameron Humphreys en Isaac Buckley. Dan is de naam Thierry Ambrose nog niet eens gevallen.

De bal ligt nu bij Manchester City en de spelers zelf. Aan Smulders de taak de vinger aan de pols en de druk op de ketel houden en bovenal het werken aan eigen kapitaal niet uit het oog te verliezen.


Bron : De Rat, vi.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Manuel García Alonso
James Horsfield
Brandon Barker
Thomas Agyepong
Ashley Smith-Brown

12-mei-2017
Nieuwe City Boys? Humphreys, Kongolo, Fernand...
06-jun-2017
Vijf iets andere Man City namen gelinkt aan N...
27-jun-2017
TRANSFERGOSSIP | `Manu Garcia keert te...
30-jun-2017
Wie heb ik aan de lijn? Wie blijft er? Manu G...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

fvf6

Geplaatst: woensdag 7 juni 2017 om 14:11u

Smulders moet ervoor zorgen , dat de selectie dit jaar op tijd rond is , en niet net als vorig jaar nog spelers instromen als de competitie al begonnen is. Bovendien vind ik dat hij druk moet uitoefenen op M.C. om ere-divisie waardige spelers te leveren, dus geen types als Barker, Smith Brown . Anders kan NAC beter de overeenkomst opzeggen met M.C. Er moet van twee kanten een goede wil zijn om de overeenkomst tot een succes te maken . Door spelers bij NAC te laten ontwikkelen is in het voordeel van M.C.

pebo

Geplaatst: woensdag 7 juni 2017 om 15:29u

En wie wordt de keeper ??

Mike

Geplaatst: woensdag 7 juni 2017 om 17:20u

Ik heb zeker in het begin van het seizoen mijn twijfels gehad over de coty deal. Die waren deztijds door het ondermaats presteren van enkele spelers daaruit voortkomend en het gehele team enigzins terecht. Maar uiteindelijk in de tweede seizoenshelft zijn er toch zeker met behulp van de huurlingen mooie resultaten weggezet.

Wat mij eigenlijk meer stoort is dat het nu de laatste twee weken sinds de promotie alleen maar gaat over wie of wat we van City gaan krijgen. Tuurlijk is dat belangrijk. Maar het geeft de supporter (voor mij) het nare gevoel van sterke afhankelijkheid van iets.

Sowieso is dat gevoel van afhankelijk zijn van bij NAC binnen alle geledingen goed merkbaar. Nu was dat eerst altijd enkel financieel, maar zo in deze eerste twee weken lijkt het wel of alle supporters nu ook de sportieve afgankelijkheid bij de city deal gaan leggen.

Verwijt niemand niks, maar vraag me af of dit de juiste vibe/sfeer/flow zou moeten zijn.

danny b

Geplaatst: donderdag 8 juni 2017 om 9:14u

Klopt Mike. Dat is zo. Ik heb ook het idee dat het sportieve beleid volledig wordt afgestemd op wat er mogelijk uit Manchester kan komen. Als NAC bijvoorbeeld de gewenste linksback van City niet kan krijgen, dan pas wordt er verder gekeken of die linksback ergens anders vandaag gehaald kan worden. Dat is af te leiden uit de brede lijst namen en posities waar die namen spelen en dat zou precies andersom moeten zijn, tenzij het om een uitzonderlijke talent gaat misschien. Slag om de arm is dat NAC niet verantwoordelijk hoeft te zijn voor alle namen die in de pers komen en sommige genoemde spelers zijn misschien helemaal niet gewenst door NAC.

Ik blijf 5 spelers per seizoen ook te veel vinden. Dat is een half elftal aan spelers die normaal gesproken maar één seizoen blijven en weten bij binnenkomst dat NAC slechts een opstapje is. Het is vandaag de dag al moeilijk aan een elftal te bouwen, maar dat wordt er zo niet makkelijker op.
3 bovengemiddeld goede spelers, 1 in elke linie zou ideaal zijn i.m.o.

Er moet vooral goed gekeken worden naar de karakters en motivatie van de potentiële huurlingen. Neem nou Rodney Kongolo. Die hoopt nog aan te sluiten bij het eerste van Man City en anders ziet hij een uitleenbeurt aan feyenoord ook wel zitten. Zo`n speler heeft een onrealistisch beeld van zijn eigen situatie en is precies het type die je niet kunt gebruiken in een seizoen vechten tegen degradatie.

kees4

Geplaatst: donderdag 8 juni 2017 om 12:41u

ik zie hem nog staan daar bij het parkeer vak. er werd gezegd garcia wil jullie iets zeggen. daarna de duidelijke woorden van hem dat hij zou blijven bij nac. loze beloftes dus ook al een weggooier dus net als dessers


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven