homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2017
NHG wil Rat Verlegh Stadion kopen


In het diepste geheim is de gemeente al een tijdje bezig om het stadion te verkopen. Zo is het al eens aan de financiers aangeboden en lopen er ook wat projectontwikkelaars met wilde plannen de deur van het stadskantoor plat. Toch is het NHG dat de beste papieren lijkt te hebben.

Wat moet een horecaboer nou met het stadion? Simpel. De eigen positie verstevigen, evenementen organiseren en een klein beetje clubliefde. Zoals bekend betaalt NAC nu een forse huursom aan de gemeente, bij een eigenaarswissel zou dat bedrag zomaar eens een stuk lager kunnen uitkomen. Dan praat je al gauw over twee ton.

De vraag is in hoeverre een verkoop van het stadion gevolgen heeft voor NAC. Koop breekt geen huur, dus we hoeven er niet bang voor te zijn eruit gezet te worden. Wel zou het gevolgen kunnen hebben voor de wedstrijdagenda, als bijvoorbeeld Corry Konings haar megaconcert inplant op de dag dat NAC Europees aantreedt tegen een of andere grootmacht. Ook zou het gevolgen kunnen hebben voor de huidige gebruikers van de ruimte, waaronder de eigen opslag, de stewardorganisatie, toren 3, het NAC Museum en de ruimtes van Teamplay.

Zoals gebruikelijk zal de wethouder nu de gemeenteraad gaan informeren over deze achterkamertjesonderhandelingen. Dan zullen we vast wel weer een hoop open deuren voorbij zien komen. Een schot voor de boeg? Het stadion wordt te goedkoop verkocht aan de investeerder, waardoor NAC profiteert. Of zoiets dan…


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017 om 17:06u

Handig toch? Een megaconcert van Corry en de Rekels met NAC tegen Krasnodar Vooruit in de vierde voorronde van de Europa League in het voorprogramma!

Rooie Jo

Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017 om 17:21u

Ik mag hopen dat de clubraad iets te zeggen heeft over de stadionnaam?

Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017 om 18:57u

Dit is allemaal geborgen in het gouden aandeel. Bepaalde personen moeten altijd akkoord geven voor een verandering. Eigenlijk het zelfde als bij de kleuren en de speelstad.

Mike

Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017 om 19:56u

Toch benieuwd wat de voordelen voor NHG op een rijtje zijn. Die maken zo`n keuze tot koop niet zomaar. Daar zit niet alleen supportersgevoel bij (volkomen logisch).

Maar als je enkel benoemd in een reactie dat je wel wat meer qua uitbating wilt doen op P5 kun je ook het braakliggend CSM terrein omtoveren tot een evenementenlocatie.

Das natuurlijk zo makkelijk ammel nie, maar P5 is natuurlijk bijzaak.

RS

Geplaatst: woensdag 7 juni 2017 om 9:24u

Waarom lukt het de leiding van NAC niet om zelf met behulp van investeerders dat stadion terug te kopen? Is toch een unieke kans om van de nukken en grillen van derden verlost te worden? Maar ja, wie zou bij NAC zo`n plan op moeten stellen?
De Directie.....?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven