homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 mei 2017
Verbeek transfervrij naar den bosch


De betrokken partijen waren er al even uit, maar het 'nieuws' dat Danny Verbeek NAC deze zomer inruilt voor fc den bosch is zojuist officieel gemaakt op het digitale thuis van onze club.

Zijn contract bij NAC loopt nog een jaar door, maar Verbeek mag transfervrij terug naar de club waar het voor de geboren Bosschenaar allemaal begon.

Danny Verbeek verdiende na 4 seizoenen bij fc den bosch een transfer en een 3-jarig contract bij de broeierige topclub standard luik, maar hij voelde zich vanaf het allereerste begin totaal niet thuis in Wallonië. NAC bood uitkomst en verloste de rappe buitenspeler door hem in zijn eerste seizoen bij standard op huurbasis over te nemen. In Breda voelde de Bossche volksjongen zich meteen als een vis in het water en maakte hij zeker in de eerste maanden indruk met zijn dribbels. NAC huurde Verbeek ook een tweede seizoen, waarin hij hele goede met onzichtbare wedstrijden afwisselde. Na dit jaar was het fc utrecht waar hij zijn carrière eveneens op huurbasis voortzette, maar daar kon hij de verwachtingen niet waarmaken. Verbeek keerde vorig seizoen na de degradatie terug in Breda, maar het niveau van zijn eerste 2 seizoenen wist hij niet meer te evenaren. In totaal kwam Danny Verbeek tot een meer dan respectabel aantal van 111 wedstrijden in dienst van NAC, waarin hij 11 maal trefzeker was en 19 maal de aangever op de doelpuntenmaker.

'Ik ben trots dat ik meer dan 100 wedstrijden voor deze club heb mogen spelen. Door blessures heb ik helaas niet alles eruit kunnen halen wat erin zat. Ik ben twee jaar geleden terug gekomen voor promotie en dat hebben we gehaald. Dat was echt een topafsluiter. NAC is een uniek 'cluppie'. Dit soort dingen maak je misschien in de top drie van Nederland mee, maar dan houdt het op. Het is een mooie tijd geweest hier en ik had het niet beter kunnen afsluiten. Ik heb alleen maar mooie dingen meegemaakt. Ik wil alle supporters bedanken voor de mooie tijd. Ik ben echt van deze club gaan houden. We gaan elkaar zeker nog tegenkomen, veel succes in de toekomst!'

In de eerste divisie heeft hij niet meer het niveau kunnen halen van zijn eerste 2 seizoenen in de ere, maar Danny Verbeek heeft zich al die jaren voor een volle 110% ingezet voor NAC. Danny bedankt, het ga je goed man!!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Danny Verbeek

15-mei-2017
Danny Verbeek terug naar FC Den Bosch?...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

deparel

Geplaatst: woensdag 31 mei 2017 om 17:16u

Hoera. Al gun ik hem het beste

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 1 juni 2017 om 10:24u

Tsja Danny, man van glas die 2 seizoenen een prima buitenspeler was voor NAC. De afgelopen 2 seizoenen niet/nauwelijks gezien. Jammer dus alle goeds in Den Bosch. Hoop voor hem dat ie daar weer z`n niveau vindt.

Ratrace

Geplaatst: donderdag 1 juni 2017 om 10:32u

Gun `m al het goede in Den Bosch, behalve dat we elkaar nog tegenkomen. Aangezien ik het dorpje met de lekkerste bollen nog niet zo snel zie promoveren, zou `elkaar tegenkomen` volgen uit een mindere gebeurtenis onze kant, die ik liever niet zie gebeuren voor minimaal weer de komende 17 jaar .


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven