homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 mei 2017
Gewoon een uitstekend weekend voor de NAC Jeugd! [videos]


De Jeugdopleiding heeft een meer dan prima weekend achter de rug. Nagenoeg alle ploegen wonnen. De O15 heeft niet gespeeld, de O14 verloor bij PSV, alle andere teams wisten hun wedstrijden winnend af te sluiten! Onze nabeschouwing van de wedstrijden.

Onder 11
De jongsten van de NAC Jeugdopleiding speelden afgelopen weekend een toernooi bij BSV Boeimeer in de Haagse Beemden, waar diverse O11 teams uit de regio meededen. NAC deed er wat het moest doen en sleepte daar de beker voor de 1e plaats mee naar huis!

Onder 12
De jongens van de Onder-12 waren al klaar met de competitie. Daarom werd er een oefenwedstrijd ingepland. Deze werd gespeeld op toch redelijk bekend terrein. In Sint Willebrord mochten ze het zaterdagmiddag gaan opnemen tegen de Onder-13 van Rood Wit. Daar hadden de NAC’ertjes geen enkele moeite mee. Op Sportpark De Gagelrijzen eindigde het in een 1-13 overwinning voor NAC. We vermoeden dat ze dat ene doelpunt opzettelijk hebben doorgelaten. U begrijpt wel waarom.

Onder 13
De boys van de Onder-13 speelden zaterdag hun laatste competitiewedstrijd. Bij winst op de JVOZ konden ze de achtste plaats zeker stellen. En dat deden ze met verve. De jonge Zeeuwen werden met 3-0 verslagen. In de eerste helft kwamen Corijn Kokkeel en Rida El-Kihel namens NAC tot scoren. In de tweede helft was het Lars Mol die de ploeg van Michael Dingsdag op 3-0 zette en daarmee de wedstrijd definitief op slot gooide. Deze eindstand zorgde er voor dat het in de eindklassering op een zevende plaats geëindigd is. Concurrent NEC speelde gelijk en staat in punten gelijk (beiden 40), maar op doelsaldo moeten ze NAC-onder-13 boven zich dulden. Prima resultaat op Sportpark Paradijs!
Opstelling NAC: Raymakers, van Baar, de Blok, Weeland(42”Nedd), Rockx, Mol, Mendes Delgado(31”Bergevoet), Kokkeel, Jaddi, Lourens, El Kihel.

Onder 14
In Eindhoven stond de NAC onder 14 voor een haast onmogelijke taak, punten pakken bij de nr. 5 PSV O14. NAC staat laatste met 2 punten. FC Volendam staat daar één plek boven met 9 punten. Klaar en gedaan dus. Desalniettemin is het knap dat het op de Herdgang met rust nog maar 1-0 voor de Eindhovenaren stond. Echter werd de stand na rust al snel op 2-0 gezet. Van een eretreffer was niet echt sprake. De 2-1 kwam namelijk van de voet van een PSV’er die de bal in eigen doel werkte. NAC onder 14 speelt komende zaterdag de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen AZ. Een onvervalste spek en bonen wedstrijd, waarin alleen de eer nog te redden valt.
Opstelling NAC: Aron van Lare; Lucas de Beer, Achilles Joannes, Ocean Polonius, Tika de Jonge (58’ Job van Pelt) , Jasper Huijzer, Sven Mol (65’ Bram Hesselberth), Mihailo Mijajlovic, Awale Ismali Mahamed, Luc Marijnissen, Tijn van ’t Westeinde.

Onder 17
Ook de NAC-onder-17 speelt nog voor het echie. De boys gingen op pad voor een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Op Sportpark Het Anker trad het als koploper van de 1e-divisie-laag aan tegen de rode lantaarndrager. Prima tegenstander om het verlies in de halve finale van de beker tegen AZ weg te spoelen. Dat lukte, maar niet van harte. De 0-1 eindstand was in het voordeel van de NAC’ers en werd al in de eerste helft bereikt door een doelpunt van Cohlin Bechoe. No question about it, NAC behoudt haar koppositie.
Opstelling NAC: Boniso Winter; Luca den Heijer, Wout Neelen, Rick Snijders (52’ Floris van Nijnanten), Jop van der Avert, Cohlin Bechoe, Sjaak Kuyper, Mohamed Amissi (65’ Boris van Schuppen), Jethro Mashart, Jim Verburgt, Hakim Mperanyi (49’ Stijn van der Put).

Onder 19
NAC staat onderaan in de 1e-divisie-hoog en maakt met nog twee te spelen duels geen kans meer op promotie. Maar de plicht roept als de nummer 6, De Graafschap, op bezoek komt. En dat werd uitstekend ten uitvoer gebracht. In de eerste helft kwam de eindstand al vast te staan, met doelpunten van Daan Klomp, Sydney van Hooijdonk en Thomas Marijnissen. NAC wint, maar blijft nog wel laatste staan. Er bestaat nog een kleine kans om een-na-laatste te eindigen. PEC Zwolle staat een plek boven ons (9e) met één punt voorsprong. Echter hebben zij een wedstrijd minder gespeeld en NAC kan maximaal nog maar 3 punten halen. Dat moet dan zaterdag 27 mei gaan gebeuren in het thuisduel tegen FC Groningen (3e). PEC Zwolle mag nog punten proberen te pakken tegen Roda JC (8e) en FC Volendam (4e).We gaan er ons geld niet op zetten dus.
Opstelling NAC: Kevin Truyts; Victor Stenzler, Daan Klomp (68; Jerimo van den Bempt), Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen (86’ Yilmaz Erdogan), Sydney van Hooijdonk (73’ Jan Bogers), Julian Broeren, Freek van Gestel, Jerzy Vermeeren (83’ Bradley Vliet), Jules Molenschot, Marwin Reuvers (68’ Jens Zijlstra).

De hoogtepunten van de wedstrijd van NAC O19 - De Graafschap O19.

Een overzicht van de uitslagen van afgelopen weekend:


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Nestor

Geplaatst: woensdag 17 mei 2017 om 20:09u

Mooi, aandacht voor de junior helden!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven