homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 mei 2017
Telegraaf: NAC eerste halte in City-route


Is het vage rook of is er ergens nog een vuurtje dat aanwakkert? De Telegraaf meldt vanochtend in een groot artikel de op handen zijnde opname van NAC in de City Football Group. De blauwen willen zogezegd miljoenen investeren in onze club, waarbij wij de eerste halte in de route naar succes moeten worden. Jonge spelers, niet per se in de top van Nederland, met de best mogelijke begeleiding.

Dat dit haaks staat op de uitlatingen die zowel directie als bestuur in de Clubraadvergadering hebben gedaan is opmerkelijk. Evenzo opmerkelijk als dat het pas opgeleverde trainingscomplex in Zundert volstrekt onvoldoende zou zijn en NAC minimaal een jeugdcomplex van de grootte van ajax en vitesse moet gaan krijgen. Gefinancierd door de City Football Group, dat NAC onder haar vlag wil overnemen.

Spelers moeten hier beter begeleid worden, ook door ervaren jongens. Zo heeft City kennelijk al een voorstel gedaan aan NEC-speler Gregor Breinburg. Hij moet een jaartje of twee in Breda de jeugd aan de hand nemen en krijgt dan als beloning een vooraf toegezegde lucratieve transfer naar een van de andere filialen in bijvoorbeeld Melbourne of New York.

Het gerucht wordt steeds hardnekkiger dat er toch wel iets van waar zou zijn. Volgens de Telegraaf zijn er tien mensen binnen City al maanden bezig met dit project en krijgen potentiele aanwinsten van City al beelden te zien van hoe het er in Breda uit moet zien.

Een formele reactie vanuit de stadionstraat lijkt op zijn plaats. Kom er maar in Justin!

Update


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


01-aug-2017
NAC en willem ie ie stoeien om Gregor Breinbu...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 8:45u

Bizar verhaal dit. En dan ook nog een NEC-er net voor de nacompetitie. Heel vreemd. Waar is @Smullie64 eigenlijk gebleven het afgelopen half jaar?

Sjak

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 9:43u

De Televaag neem ik niet zo serieus, zeker niet als het nieuws verspreidt rondom deze dagen. Vooralsnog geloof ik JG, over het plan, waarom niet, zolang de clubcultuur niet aangetast word en lokale talenten gebruik kunnen maken van de opleiding.

BATI

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 9:51u

Het plan van JG ????????

Sinds zijn aanstelling zijn we er sportief ieder jaar op achteruit gegaan.....

Of komt de ommekeer volgend jaar? Of het jaar daarop? Of het jaar daarop?

FES

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 10:37u

Sportieve achteruitgang is een gevolg van een balletje twintig centimeter naar links of naar rechts.

Grover

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 10:40u

Zolang er vanuit NAC niks gecommuniceerd wordt doe ik dit Telegraaf artikel maar af als "Broodje Aap"....echter dat Man City zich steeds meer gaat bemoeien met ons technisch beleid is duidelijk...degene die betaalt bepaalt immers! En een speler als Garcia was anders nooit in Breda komen spelen, dus dit is wel een groot voordeel van de samenwerkingsovereenkomst. Helaas zijn het niet allemaal pareltjes uit Engeland....

RS

Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017 om 12:12u

Sjak. Praat uit de vorige eeuw. De Telegraaf is goed ingevoerd in de voetbalwereld. En Van der Kraan vooral in die in de UK. Ik schat zijn kennis van de voetbalwereld hoger in dan die van de beroeps-wegduiker Goedzee, die straks weer met een mega tekort komt.
Of City stopt ermee, zoals het nu gaat, of ze gaan er werkelijk wat van maken. Hoop overigens, dat ze al die aandeelhouders bij NAC eerst uitkopen. Dat doe je natuurlijk op een dieptepunt! Is het goedkoopst.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 6 mei 2017 om 9:50u

Telegraaf is een krant die met leugens aan elkaar hangt maar kan natuurlijk altijd iemand op afdeling `sport` hebben die een keer iets goed gezien heeft.
Ik zou er niet rauwig om zijn als het echt gaat gebeuren !
Beter dan aanmodderen (sorry NAChelden , lees investeerders die het nu draaiend houden) maar beter Man City dan zo`n crimineel als die Roda heeft/wilde overnemen of een Chinees die afspraken niet nakomt en mee wil doen met rondo-tjes..... , wanneer kunnen we Kevin De Bruyne huren ?

Coco1912

Geplaatst: zaterdag 6 mei 2017 om 11:47u

Proost! Iemand ook een Red Bull van mij?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven