homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 mei 2017
Ein-de-lijk, groene draagbalken worden geel/zwart!


Een van de grootste fails van het huidige stadion. Die foeilelijk groene draagbalken waar de tribunedaken op rusten. Sinds de bouw in 1996 zijn ze uitgevoerd in de Fujifilm kleur, de toenmalige hoofdsponsor die ook één van de founders van het nieuwe stadion was.

Vandaag is op initiatief van de Stichting Samen Voor NAC begonnen met het herstellen van deze fout. Althans gedeeltelijk, want voorlopig zullen alleen de stalen elementen aan de buitenzijde van het stadion aangepakt kunnen worden. Dit gebeurt allemaal in overleg met de Gemeente Breda, die eigenaar is van het stadion.

Vandaag is het schilderwerk begonnen aan de zuidzijde achter Vak G. Het eindresultaat behelst over drie weken een twintigtal gele en een twintigtal zwartgeschilderde constructiepalen. Dit wordt allemaal gedaan met behulp van hoogwerkers. Apparatuur die het stadion niet meer in kunnen komen. Dat is nu alleen nog mogelijk met diverse bouwkranen. Een kostbare klus dat het best kan worden gecombineerd met wat grotere onderhoudswerken. Dat zal op termijn ook gaan gebeuren. Dus nog even geduld hebben!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

petros

Geplaatst: maandag 1 mei 2017 om 21:05u

Nu nog genoeg mensen volgend seizoen om het te komen zien....hoeveel seizoenkaarten zijn er aan de man gebracht ?.....ik heb het zelf maar opgepakt, want ik hoorde van NAC zelf weer eens niets evenals mijn maatje...
Ik ben er uit gekomen, maar mensen kan het niet wat simpeler alsjeblieft

Nosty

Geplaatst: maandag 1 mei 2017 om 23:10u

Hier ben ik oprecht blij mee, het was mij een groene doorn in het oog. En dat oog wordt toch al niet verwend de laatste tijd, dus dan is dit een opsteker ;-) Hulde voor de Stichting Samen voor NAC! This makes my day!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017 om 23:25u

Groen , wie dat verzonnen heeft ooit.....
Tja , geel , zwart en wit zijn de kleuren van NAC maar belangrijker is dat de spelers herkenbaar NACvoetbal spelen ,`mag iedereen zelf invullen wat dat precies is` maar ik vind wel dat we een trainer hebben nu die i.i.g. NACvoetbal predict , het werkelijk doorgeven aan de spelers kan ie bewijzen volgend seizoen bij spelers die komen waar diezelfde trainer zich ook mee heeft bemoeit met het aantrekken. Mits er al spelers weggaan en nieuwe komen tenminste.....

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 3 mei 2017 om 9:16u

Hoog > Gegeven het feit dat het NAC-stadion een kopie is van dat van Fortuna, is hiermee meteen antwoord gegeven op twee vragen.
Dat groen en geel komt van...
En degene die er verantwoordelijk voor is... TM

Hij werkte weliswaar nog niet voor NAC toen het stadion gebouwd werd. Maar het is toch zijn schuld!

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 3 mei 2017 om 12:40u

Kunnen ze dan ineens ook niet een paar spelers meeverven zodat ze er wat strijdbaarder uitzien. Misschien helpt het ze aan wat meer strijdlust en vechtersinstelling? ;-)


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven