homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

20 april 2017
emmen waarschijnlijk te vroeg voor verrassend licht geblesseerde O'Neill


De schade aan de hamstring van Shane O'Neill blijkt enorm mee te vallen. De tot voor afgelopen maandag laatst overgebleven fitte centrale verdediger heeft vandaag zelfs met de groep mee getraind. O'Neill gaf tijdens de warming-up van de wedstrijd tegen eindhoven aan last te hebben van de voor voetballers bloedlinke spier in het achterdijbeen, maar speelde toch de eerste helft volledig mee. Hij bleef in de rust achter in de kleedkamer en gevreesd werd voor een serieuze blessure. Deze is (vooralsnog) uit gebleven, maar ligt wél op de loer. 'Gisteren was Shane nog niet in staat om te trainen, vandaag is hij wel doorgekomen. Maar we moeten heel voorzichtig blijven, omdat we ons niet kunnen permitteren dat hij opnieuw uitvalt, want dan wordt het heel dramatisch.'
Niet aan beginnen morgen dus Stijn, niet eens op de bank. Nog niet een bietje misschien. Het gebod “luisteren naar je lichaam” is al eens genegeerd, zonder catastrofale gevolgen, tart het lot niet nog eens.

Goed, wie neemt de plek van de Amerikaan morgen in het hart van de defensie dan over? Fabian Sporkslede heeft in de jeugd van az en ajax op die positie gespeeld, maar die optie gaat Vreven niet lichten. 'Uitproberen is heel gevaarlijk, omdat wij niet in de situatie zitten om iets uit te proberen. Wij moeten punten halen om onze positie voor de play-offs veilig te stellen. Dit is voor mij absoluut niet het moment om dingen uit te proberen.'
Arno Verschueren een linie terug schuiven is de meest logische oplossing, al is het er eentje die Vreven met tegenzin toe zou passen. 'Ik probeer spelers op te stellen op de positie waar zij zich het meest comfortabel voelen en waar ze het meeste rendement halen. Anderzijds: nood breekt ook wet. Wij zitten nu zeker in nood aangezien veel centrale verdedigers out of onzeker zijn.' De nood blijkt ook uit het feit dat Grad Damen tegen memmen geen vraagteken, maar een zo goed als zekerheidje is.

Als Verschueren terugzakt neemt Jeff Stans net als maandag in de tweede helft waarschijnlijk diens plek als rechtshalf in. Een andere optie voor een opengevallen plek op het middenveld is Mounir el Allouchi die dan in de aanval afgelost kan worden door Thomas Agyepong of Danny Verbeek.

Het is gissen, want Vreven vond het na de daverende successen tegen helmond sport en fc eindhoven weer een goed idee achter gesloten deuren te trainen.

Tot slot is er geen nieuws te melden uit de achtkoppige lappenmand bestaande uit Bart Meijers, Chiró N'Toko, Jesse van Bezooijen, Olivier Rommens, Vinnie Vermeer, Gianluca Nijholt, Brandon Barker en Bodi Brusselers. Zij zijn vrijwel allemaal druk bezig met racen tegen de klok. Geen van deze spelers hoeven we terug te verwachten voor het einde van de reguliere competitie.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Shane O'Neill
Fabian Sporkslede
Arno Verschueren
Grad Damen
Jeff Stans
Mounir El Allouchi
Danny Verbeek
Thomas Agyepong

21-apr-2017 EMM-NAC (0-0)

18-apr-2017
En toen waren de centrale verdedigers op.....
22-apr-2017
We hebben geen verstand van voetbal: `Goed...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Kopspion

Geplaatst: donderdag 20 april 2017 om 20:27u

Demon !!

Kopspion

Geplaatst: donderdag 20 april 2017 om 20:30u

Demon !!

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 20 april 2017 om 20:44u

Nooit opstellen nu. Met twee lang geblesseerde verdedigers moet deze Ier als porselein worden behandeld en vooral niet te vroeg in de wei gestuurd worden.

WW

Geplaatst: vrijdag 21 april 2017 om 9:15u

Eens met Mieshoop.
Hamstringblessures kunnen flink `nasty` zijn.

RS

Geplaatst: vrijdag 21 april 2017 om 9:42u

Die malle trainer spreekt zichzelf weer eens verschrikkelijk tegen. Wel een Damen centraal acherin zetten, die daar nog nooit had gestaan, en dan dan Demon, die goed presteert in het 2e elftal niet gebruiken. In de A1 zit ook een uitstekende centrale verdediger.
De leeftijd zegt mij niets. Bij Ajax spelen 17-jarigen in het 1e.

danny b

Geplaatst: vrijdag 21 april 2017 om 10:45u

Uiteraard niet opstellen, helemaal niet meenemen zelfs. Ook al zou hij met een driedubbele rietberger gevolgd door een dubbele kuitenflikker met schroef uit zijn bed gesprongen zijn deze ochtend.

RS,

Uit hetzelfde stuk in bn/destem..

Over Sporkslede als centrale verdediger: “Uitproberen is heel gevaarlijk, omdat wij niet in de situatie zitten om iets uit te proberen. Dit is voor mij absoluut niet het moment om dingen uit te proberen.”

Over trainen achter gesloten deuren: “Het is al moeilijk genoeg om elkaar te verrassen, dus als je iets nieuws wilt uitproberen dan hoeft dat op voorhand niet bekend te zijn.”


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven