homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 april 2017
En toen waren de centrale verdedigers op..


De kans is levensgroot dat NAC dit seizoen uit voetbalt met een 'gemaakte' centrale verdediging. Met Shane O'Neill viel gisteren de laatste pure centrale verdediger uit en de voortekenen zijn niet goed.

In de warming-up gaf de Amerikaan al aan last te hebben van zijn hamstring. Min of meer gedwongen door het gebrek aan alternatieven koos Vreven er voor het risico op erger te nemen. Dit pakte dus niet goed uit. In de rust bleef O'Neill achter in de kleedkamer en werd vervangen door Jeff Stans, waarna Arno Verschueren een linie terug zakte.

De komende dagen zal meer duidelijk worden over de ernst van de blessure. In de praktijk is een hamstringblessure zelden in een paar dagen verdwenen, O'Neill vreest zelf ook dat hij er een 'tijdje' uit ligt.

Grad Damen was de afgelopen 2 wedstrijden al een noodverband, daar komt vanaf de uitwedstrijd in emmen een tweede noodverband bij. De kans dat dat Arno Verschueren gaat zijn die net als in de tweede helft gisteren een linie terugzakt is veruit het grootst. De enige andere denkbare optie is Gino Demon, die in de hiërarchie van Vreven toch achter Damen staat.

Ga er maar van uit dat dit in ieder geval de rest van de reguliere competitie de realiteit is. Ook Meijers en N'Toko zullen voor die tijd zeker niet fit zijn. Mocht NAC de play-offs halen kan de spuit altijd het vet nog uit.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Shane O'Neill
Jeff Stans
Arno Verschueren
Grad Damen
Gino Demon
Bart Meijers
Chiró N'Toko

17-apr-2017 NAC-FCE (3-3)

08-apr-2017
Meijers en N'Toko weken uitgeschakeld...
06-apr-2017
O'Neill vervangt geblesseerde N'Toko...
20-apr-2017
emmen waarschijnlijk te vroeg voor verrassend...
05-mei-2017
Einde seizoen Barker, Rommens en N'Toko...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

klaas bruinsma

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 11:09u

Dit is wel ongelooflijk wat een pech net nu we begonnen te draaien. Alle 3 je CV geblesseerd, en je 4e Jesse van Bezooijen ook maar dat is zo`n beetje chronisch onderhand. Zonder hun hebben we niks te zoeken in de nacompetitie. We zullen ook niet veel pnt meer halen maar we kwalificeren ons zeker gezien de hele zware programma;s van de concurrenten(Eindhoven bv tegen o.a. VVV en Cambuur)

BATI

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 11:10u

Van Gradje achterin word ik toch ook niet vrolijk. Bij de penalty stond hij ook weer verkeerd opgeteld net als bij de 2-0 tegen Helmond.

Kan Stans daar niet staan? Heeft in ieder geval nog de fysiek en de lengte.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 11:28u

@ BATI mee eens, zet de grote ervaren jongens achterin. Zelf zou ik proberen met Gino Demon. Grad heeft nog nooit achterin gevoetbald. Kunnen ze trouwens niet tijdelijk op amateurbasis een kerel bij de amateurs halen. Hij hoeft niet te kunnen meevoetballen, alleen maar verdedigen, koppen en de bal afgeven.

RS

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 11:34u

In principe mag je elke transfervrije speler halen.

deparel

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 12:03u

Natuurlijk moet hij nu Stans achterin zetten. Krijgen we ok nog voetbal van achteruit. Met of zonder Oneill maakt niet zoveel uit. En ipv Damen zou ik Penders neerzetten. Damen achterin dat kan echt niet.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 16:44u

Wat hadden we van Diermen nu goed kunnen gebruiken...

moho

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 17:55u

Drost had met 2 vingers basis gestaan dit seizien, zelden geblesseerd en altijd voorop in strijd. Was nog niet zo lang geleden speler van het seizoen.

Verschuren, een keer blazen en hij valt om en loopt daar een partij hooghartig te dien zondere enige bezieling en strijd, echt ongelooflijk.
Aanvoerder Robbie Haemhouts zelfde verhaal, teert op 2-3 zondagschoten maar zelden voorop in strijd of voetballend team op sleeptouw nemend.
Tikkie terug, tikkie breed, lekker risicoloos en anoniem.

Met weemoed kijk ik terug naar oude samenvattingen op Youtube. Ze zeggen dat het voetbal sneller en fysieker is geworden, kijk de potjes maar eens op Youtube.
Vanaf de aftrap wordt tegenstander op -en afgejaagd met kansen binnen de eerste 5 minuten.
Ook toen verloor NAC regelmatig, maar dat kwam vaak omdat de pijp 20 minuten voor tijd leeg was of ze trokken de zege of gelijkspel toch op tandvlees over de streep, gesteund door de altijd fanatieke aanhang, die de handen blauw klapten na afloop voor de krijgers in het geel, ongeacht resultaat.

En nu ......softies eerste klas, die allesbehalve tot de bodem gaan en na afloop wel gretig op zoek gaan naar het applaus van de Yellow Army.
Die blijven echter niet gek en pikken dit niet meer.....en terecht !

Is het nou gvd zo moeilijk om alles ,maar dan ook alles te geven dat je op het einde geen fut meer hebt voor het ererondje of naar de kleedkamer gedragen moet worden. NAC hoeft niet mooi te voetballen, liever 20 -25 wedstrijden stabiel, strijdend tot de bodem dan 1 of 2 gallery wedstrijdjes tegen Jong Ajax en VVV als het er eigenlijk niet meer toe doet.

Hup NAC , altijd, maar wat doet dit pussy en onsamenhangend voetbal pijn aan mijn ogen. Een elftal zonder enige binding met publiek.
Naar links ....naar rechts.....naar de klote als we zo doorgaan.

Come on N.A.C. Veel meer dan een club maar op het veld een zielig en samengeraapt zootje.

Gr.
Josip

rats

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 18:50u

Who cares, met dit soort voetbal hebben we ook niks in de playoffs te zoeken.

rade

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 22:03u

Zet Adarabioyo en SB maar centraal achterin. Die verstaan elkaar in ieder geval, ene rechtspoot en andere linkspoot, wanneer je ze naast elkaar bij de deur van een disco zou zetten komt er ook niemand meer door... En slechter dan op de eigen positie kunnen ze t niet doen...

Maar ff serieus..Stans is natuurlijk ook geen optie. Is wel lang, maar heeft totaal geen fysiek en duelkracht. Gewoon Demon als mandekker en Damen ernaast voor de "opbouw". In play offs kan dan hopelijk Nijholt op zijn plaats spelen..En de twee centrale verdedigers van de A1 op de bank.

WW

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 22:24u

Volledig eens met Moho.
Dit NAC in een paar steekwoorden: zielloos, zinloos, zielig.

Otjes

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 22:46u

Mag de trainers en medische staff zich onderhand ook niet achter de oren krabben? De blessures zijn on-acceptabel hoog met de MC trainungschema`s. Dit seizoen is 1 groot drama op elk gebied.

Otjes

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 22:46u

Mag de trainers en medische staff zich onderhand ook niet achter de oren krabben? De blessures zijn on-acceptabel hoog met de MC trainungschema`s. Dit seizoen is 1 groot drama op elk gebied.

boelie

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 22:50u

@ WW

zielloos, zinloos, zielig, zwalkend
N.A.C.
(3 x)

WW

Geplaatst: woensdag 19 april 2017 om 9:41u

@Boelie

ik merk ook dat het me geen ene fuck meer uitmaakt of Jantje of Pietje geblesseerd is en of Klaasje of Keesje de vervanger moet zijn.
Ik wil gewoon dat dit enorme kutseizoen voorbij is.

In de playoffs maken we geen schijn van kans; de opleving een paar weken terug duurde 2 wedstrijden, als je die toevallig na elkaar treft kom je dus exact 1 ronde playoffs door en dat is het maximaal haalbare.

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 19 april 2017 om 13:00u

Roda haalde 2 jaar geleden de 6e plaats meende ik, maar promoveerde toen toch (ten koste van NAC), dus alles is mogelijk. Je moet wel geluk hebben. Rodo werd thuis helemaal zoek gespeeld in de nacompetitie door Emmen toen, maar ze haalden het toch... Wonderen bestaan :-)

Peter13

Geplaatst: donderdag 20 april 2017 om 6:33u

@ennaajseejer - klopt helemaal. Roda heeft destijds precies nul fatsoenlijke wedstrijden gespeeld in de nacompetitie, Hadden dik moeten verliezen van Emmen en NAC (in Kerkrade) maar kwamen met de schrik vrij. En ineens waren ze gepromoveerd.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven