homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 april 2017
Middagje Genieten


Zo, dat hebben we weer gehad. Een zinderend slot waar eindhoven zichzelf tekort deed.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Relaties


17-apr-2017 NAC-FCE (3-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

moho

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 17:44u

Wat een drama team, dat alles liet zien behalve dat ze tot het bot strijden voor een plaats in de nacompetitie.
2e paasdag, 13500 man op de tribune en dan zo voor de dag komen, echt schandalig.

1e helft, 1 kans die ook nog door Eindhoven geboden wordt , 1-0, daarna echt zo zwak en tandeloos.

Haemhouts, Verschuren, wat een grijze bedoening zonder enige bezieling en constant overlopen.
Na rust met geluk toch naar 3-1 en dan beetje hooghartig lopen ballen. Verschuren die zo dom balverlies leidt waarbij iedereen uit positie loopt en daarmee een zekere winst uit handen geeft met penalty en 3-2.

Leonardo die iedereen in de 16 voorbij loopt alsof de rode loper wordt uitgerold, waarna hij assist op 3-3 mag geven.

Je mag toch 150% inzet en strijd verwachten als nacompetetie in het verschiet ligt. Het is moielijk om het niet dan wel te halen, maar NAC lijkt het voor elkaar te krijgen.

Horsefield nog een van de betere NACcers, samen met Dessers en de altijd strijdbare Korte, wordt eruit gehaald voor Brownie, for Christ sake, why ? Die Brown is het hele seizoen al een aanfluiting en ook nu weer superzwakker invalbeurt.
Stans vond ik overigens wel goed invallen en nam in ieder geval initiatief in tegenstalling tot Haemhouts balletje breed. Verschuren achterin 1 grote ramp, rijp voor de bank.

NAC, schaam je, je stopt meer energie in het rondje langs de tribunes dan in de wedstriijd, maar NAC supporters zijn niet gek; Zijn er klaar mee...en ik ook. Hup NAC, maar mijn pasen verpest door de mooiste club van het land dat voor schut wordt gezet door stelletje lapzwansen op het veld.

Gr.
Moho

Moppernac

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 17:46u

Sjak@.

Dit is helaas de keuze van Vreven en als dat niet zo is is het een lul van een trainer die niks durft te zeggen.
Maar ik ben al geen voorstander van Vreven geweest met zijn PASSIE(dat is een stop woordje van hem).
En hadden hem nooit een contract mogen aanbieden want er zit TOTAAL geen verbetering In dit elftal.
Hoe kun je nu in godsnaam beginnen met Damen die nog niet eens met boeimeer mee kan.2 de en 3de doelpunt zijn fouten en met 3-1 Smit Brouwn en Verbeek inbrengen. Ja dan vraag je om problemen

rubennacbreda

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 17:48u

https://www.youtube.com/watch?v=R22urvGcWy4

moho

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 17:51u

Na VVV 3 dramapotten , tel even mee +7 en je staat gewoon 4e , en goed voorgesorteerd voor nacompetitie.
NAC and proud of it , maar nu even niet , waardeloze hap.

Gr.
Josip

Moppernac

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 17:55u

Charpie@

Heb je nu nog wat de zeggen dat NAC HEER EN MEESTER IS.
het is weer 3wedstrijden KUT MET PEREN.

Tuur

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 18:26u

NAC had deze wedstrijd in de zak. Maar 25 minuten voor tijd een hele flank wisselen (en dan ook nog gif voor mooi weer spelers) kan niet. Verbeek met die belachelijke pass leidt de 3-2 in. SB deed weinig fout maar Horsfield en Allouchi (ook licht geblesseerd) zijn veel meer corrigerend. Dit was het sparen van licht geblesseerde spelers en dat kan niet in deze fase.

moho

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 18:32u

Verschuren balverlies op middenveld bij 3-2...zwaar overschatte speler !

petruske

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 18:35u

Of ik nu een gloryhunter of een azijnzeiker ben na 40 jaar een seizoenkaart te hebben gehad is het over en sluiten, als ik morgenvroeg op de stijger sta en ik gooi er met mijn pet na en overmorgen alweer merk ik dat eind van de maand, of ik word buiten geflikkerd. met 3-1 voorstaan tegen een ploeg uit de middenmoot en toch nog in 15 minuten tijd weggeven is niet te filmen wat een zooitje !!!!!!!

Haze

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 18:38u

Koud. Mooie goal Vloet. Leuk om Leo te zien.

Door naar de volgende zaadpot. Hup NAC

Opa

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 19:12u

Ik doe er gewoon het zwijgen toe.
Volgende week Emmen.
Weer zonder punten.
Waar is mijn NAC toch gebleven?

BATI

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 19:16u

Toch blij met die 2 incidenten van een paar wedstrijden geleden.

Toch even de waan gehad dat we echt konden voetballen. En dat was al heel lang geleden!!

Grover

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 19:41u

Sportief failliet met dank aan mister proces Smulders....als je in staat bent om n man of 20 te halen waarvan er nog geen 5 fatsoenlijk kunnen ballen tsja...

petruske

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 19:51u

Opa @ dat kun je best zeggen. zolang is dat nog niet geleden met Penders en Zwaanswijk achterin, want wat er nu staat dat zal bij Tvc of sab niet opvallen. dat geld trouwens voor het grootste gedeelte van deze koekebakkers.

De Generaal

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 19:54u

HET IS VREVELIJK SLECHT!

deparel

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 20:01u

Zet dan gewoon zo`n Stans (achter) erin. Doet het altijd beter dan Damen of O`Neill.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 20:08u

Zonder centraal verdedigingsduo is dit elftal gewoon veel te zwak. Daarbij zetten de tegenstanders sinds venlo uit structureel een extra mannetje op Manu Garcia waardoor de pass uitblijft. Als dan ook de backs niet over de buitenspelers durven komen en vervolgens ook nog twee zwakkelingen ingebracht worden dan houdt het voor dit NAC gewoon op.

Het is met twee directe concurrenten (!) voor de boeg, beiden in een uitwedstrijd, nog geen sinecure dat NAC de play-offs überhaupt haalt. Dat mag ome Hans zichzelf aanrekenen.

photek1969

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 21:27u

Conclusie zo vlak voor het einde van het tweede jaar Juup: NAC is niets verder gekomen na de degradatie, sterker nog: verder achteruit gehold. Het ontslag van Marinus Dijkhuizen was volstrekt (maar dan ook volledig) onnodig. Ja, ook ik vond dat hij gefaald had maar waarom moest hij zo nodig deze winterstop al weg? Druktemaker Vreven met zijn indianensprongen brengt de ploeg geen centimeter verder. Waarom moesten we een tweede John Karelse aanstellen? Dat is wat Vreven is: een motivatietrainer die niet veel kaas gegeten heeft van het tactische en technische deel.

De schuldigen van deze ramp die zich in slow-motion voltrekt zijn Goetzee en vooral Smulders. Ik ben altijd een fan geweest van Goetzee maar het aanstellen van Smulders en akkoord geven voor ontslag van Dijkhuizen en aanstellen van Vreven is mede zijn schuld. Erg vervelend maar hij moet hieraan conclusies verbinden. Er moet een nieuwe algemeen directeur komen die als eerste daad stelt het ontslaan van Smulders. Die man heeft een karrevracht aan beperkte en vaak kolderieke voetballers naar Breda gehaald. Alleen Brondeel, Dessers en Manu Garcia voegen iets toe maar de rest is veelal brandhout of gewoon te beperkt. Die Arno Verschueren die niet eens over de basiskwaliteit beschikt om een bal aan te nemen. De manier waarop er verdedigd wordt, etc. Het is soms humoristisch om te zien hoe zo`n Haemhouts over 10 meter de bal recht in de voeten van een tegenstanders speelt. Het is comedy capers. En daarvoor vragen de heren wel geld van de hardwerkende supporters. Nou ik niet meer, ik heb besloten dat ik de rest van de competitie gewoon thuisblijf. Er zijn toch echt leukere dingen dan een middenmoter in de Juup aan het werk zien. Ik kom niet meer bij deze club kijken zolang die flapdrol van een Smulders nog in een straal van 100 km rondom het stadion mag komen.

Op naar een zomer vol vertrekkende bestuurders en voetballers. Laten we hopen dat Emmen volgende week zijn werk doet en ons verlost van die ellendige na-competitie. De gifbeker maar zo snel mogelijk leegdrinken.

Beatrix92

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 22:11u

En ik blijf, zal nooit verloren gaan ...

Beatrix92

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 22:11u

En ik blijf, zal nooit verloren gaan ...

klaas bruinsma

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 4:24u

Iedereen valt (begrijpelijk) over de wissel van Horsefield heen, maar die gaf aan geblesseerd te zijn en wees naar zijn hamstring/lies.
Wat ik wel niet begrijp is Damen als CV, veroorzaakt weer volkomen onnodig een penalty, Vloet staat weer volkomen vrij bij de 3-3, tis echt een gatenkaas in het centrum. Als we n`Toko en Meiers terug hebben dan heb ik nog enigszins vertrouwen in de nacompetitie want NEC is hopeloos uit vorm en ze moeten alleen Cambuur echt zien te ontlopen(zijn echt sterk en hebben niet voor niks Ajax, Utrecht en bijna AZ uitgeschakeld in de beker.
Maar met O`Neill/Demon/Damen maak je geen schijn van kans

WW

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 8:08u

1. Vreven, geroemd en gehaald om zijn mentaliteit, weet in elk geval die mentaliteit niet over te brengen op zijn spelers. En gasten die die mentaliteit dan nog wel hebben, zoals Korte, worden dan gewisseld... schiet mij maar lek. Die verlenging na 2 goede wedstrijden vind ik dan ook enorm prematuur. Maar nu we eenmaal voor een voldongen feit staan: laat `m in godsnaam komend seizoen zitten, ga niet halverwege lopen veranderen. Het kost een bak geld en imago, en helpen doet een ontslag al helemaal geen ene fuck.

2. Smith-Brown viel zwakzinnig slecht in. Dat ene moment dat hij werkelijk geen ene fuck doet om het duel te willen... Ik heb bij Smith-Brown continue het idee dat hij op Fifa2008 standje "amateur" staat.

3. Niet voor de eerste keer dit seizoen slagen we er thuis niet in te winnen van een lager geklasseerde ploeg (o.a. ook Den Bosch, RKC).

4. Ik zit al zeker 3 jaar naar het, op dat moment, slechtste NAC ooit te kijken. De trend is dus neerwaarts.

5. Als dit het maximaal haalbare is na 2 jaar op rij de hoogste spelersbegroting van de JL, dan mag je toch wel spreken van een daverende wanprestatie.

Dit NAC is mijn NAC niet meer.
Een huurlingenleger waar niemand zich in herkent; we spelen al sinds tijden niet meer op de traditionele zaterdagavond omdat we ons laten piepelen door de drogredeneringen van tv-makers en van ploegjes die 800 toeschouwers trekken; het voetbal is niet alleen niet om aan te gluren, de NOAD is ook ver te zoeken, dus het doet zeer aan ogen en hart...

Sportief 2 goede wedstrijden gezien dit seizoen; Jong Ajax thuis en VVV uit. De rest was hooguit "het ging", maar veel was ook werkelijk belachelijk slecht. Hoogtepunten vonden dit seizoen slechts buiten het veld plaats: de immer geslaagde bootcombi naar Waalwijk, de opening van de Peter van de Merwe tentoonstelling in het NAC Museum en de graffiti van overleden NAC spelers van Samen voor NAC. Hulde voor de organisatoren van die evenementen, you know who you are; dat is nog wel echt NAC voor mij.

Verlos ons uit ons lijden. Laat ons in godsnaam die wedstrijden bij Emmen en Almere maar verliezen, dan zijn we in elk geval van dit enorme kutseizoen af. De hoofdmaaltijd, het reguliere seizoen, viel enorm slecht & zwaar op de maag, ik heb absoluut geen plaats meer voor nog een toetje. We zien in augustus wel verder.

WW

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 8:11u

O ja, en ik heb toch wel bewondering voor Leonardo: al 34 jaar dus op leeftijd, verscheidene zware knieblessures gehad, maar dan toch aan de basis van de 3-3 staan waarbij hij op onze rechterflank toch heel makkelijk een paar man passeert: chapeau. Dat meen ik. Niet leuk om aan te moeten zien als NAC supporter, maar als voetballiefhebber kon ik die actie zeker waarderen.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 16:08u

@ WW

Korte werd niet gewisseld. Ook de wissel Horsfield/SB is logisch als Horsfield niet meer door kon. Maar als Allouchi echt te geblesseerd was, en je staat 3-1 voor dan breng je OF een extra middenvelder OF een counterspeler (Ageypong). Niet Verbeek, waarvan je ook nog weet dat hij -niet voor het eerst- rare dingen doet. Zijn pass "over de hele" leidde de 3-2 in. Dom balverlies en totaal onnodig.
Tactisch geblunder waardoor je pot weggeeft.

Qua beleving is Vreven een verademing. Ik zit achter hem ongeveer en bij de pingel van Dessers durfde hij niet te kijken. Zo betrokken is Vreven. Maar als je die beleving afwisselt met dit soort wissels....

Anyway, had NAC gewonnen stonden we nu 5e. Je loopt zelfs nog een punt in op Volendam en MVV. Alles kan dus nog en tegen ploegen die meer open spelen is NAC beter. Maar man, want een dom puntverlies. Dat kan in de playoffs niet.

LeurseRat

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 16:30u

Ik ben van mening dat we altijd de play-offs moeten spelen, hoe klein de kans ook is, het is voetbal en de kans op winst is altijd aanwezig. Met het juiste CV duo dan speelt NAC stuk beter dus waarom niet.

moho

Geplaatst: dinsdag 18 april 2017 om 17:31u

@klaas b, vergeet Verschuren niet in je verhaal, astemblieft wat een drama is dat zeg, zowel op middenveld als in verdediging.
Die penalty voor Eindhoven leidt hij in met dom en ongecontroleerd in te dribbelen met balverlies tot gevolg waarbij iedereen uit positie staat.

Gr.
Josip

Keesje Ketting

Geplaatst: woensdag 19 april 2017 om 17:41u

Hans Smulders heeft de club NAC onderschat, dacht net zoals in Eindhoven een stabiele organisatie weg te kunnen zetten, die tijd en het geduld hebben we niet !!!

Brondeel en Dessers heeft tie toch maar goed gezien.

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 20 april 2017 om 13:46u

@Keesje Ketting: Smullie heeft er `n giga bende van gemaakt: een selectie van 30(!) samengesteld die er eind april nog geen reet van kunnen op een enkele bevlieging na. O ja en ook een trainer eruit geflikkerd. Het is om je kapot te schamen. Benieuwd naar de uitleg die we vast - NOT - krijgen aan het einde van opnieuw een bagger seizoen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven