homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 april 2017
Selectie wil niet op trainingskamp


Vrijstelling van de eerste playoff ronde betekent een weekendje manchester voor de lads. Kennelijk niet aantrekkelijk genoeg voor de heren. Zullen we helmond maar sturen dan?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


14-apr-2017 HEL-NAC (2-1)

04-mei-2017
Vrijstelling eerste ronde of niet: Geen trip ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

ennaajseejer

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 21:52u

Smulders kan niet meer kapot zou ik zeggen.Waar heb je in vredesnaam 30 man selectie voor als het deze kwaliteit is?

dbare

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 21:58u

en we zijn weer lekker terug waar we waren: gewoon weer lekker het vertrouwde Nac waar we elk weekend van balen, ff een opleving van 3 wedstrijden en back to the usual shit

Keesje Ketting

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 22:11u

tsjaaa de komende jaren blijft het gaan zoals het nu al twee jaar gaat hopen, dromen en wanhopen...

Moppernac

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 22:22u

Die Vreven krijgt dit zooitje ook nooit aan het voetballen.
Die wedstrijdjes die hij gewonnen heeft is meer toeval dan wijsheid.
Ze hadden hem ook nooit een contract van een jaar mogen aanbieden.
Want hij is niet de juiste persoon om trainer van NAC te zijn.
Er is totaal geen verbetering in dit NAC sinds de komst van Stijn Vreven.
En als er voor het nieuwe seizoen niet snel 7 nieuwe spelers erbij komen word dat seizoen ook niks.
Ik zal er in ieder geval niet meer bij zijn IN DE NACOMPETITIE daar koop ik geen kaarten voor.
Ik hou het voor gezien en volg het wel op de TV
Ik ben die verandwoordelijke ROTKOP van Smulders nu effe helemaal beu.
ROT OP SMULDERS

WW

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 23:14u

De vraag moet eerder zijn of de selectie de playoffs wel wil.
Verliezen van Eindhoven en Emmen, en stel dat De Graafschap de periode pakt, dan heb je met Helmond erbij 2 rechterrijtjeclubs in de playoffs. Dat compenseert voor Jong Ajax/PSV die eruit vallen. Dan heb je niks.

@moppernac

Die redenering heeft NAC juist bakken met geld gekost. Ok, je had nu gratis van Vreven af kunnen komen. Maar wat dan? Is de trend niet veel meer dat wie je ook voor de groep zet, het uiteindelijk niet veel uitmaakt?
Dijkhuizen is op onderbuikgevoel ontslagen. Dat was letterlijk zinloos. En dus pleit ik niet voor een ontslag van Vreven want het heeft allemaal geen zin.

Dat Vreven als mentaliteitsman meer mentaliteit in de ploeg zou kunnen krijgen is evenwel een sprookje gebleken. Als dooie diender zoals Dijkhuizen langs de kant staan of gepassioneerd zoals Vreven: ik zie structureel in de prestaties verrekte weinig verschil.

Wel 1 ding.
Of we nemen nu afscheid van Vreven of hij dient een nieuw contract uit. Het is nu kiezen of delen. We gaan niet dit jaar rond de kerst hetzelfde circus krijgen als dit seizoen rond de hoofdtrainer.

pannelap

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 23:32u

Armetierig zooitje broodvoetballers... dit NAC heeft niks in de playoffs te zoeken...

deparel

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 0:29u

Wat is en blijft het toch een zooitje. Ergerniswekkend

mse

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 2:06u

Tjonge waarom krijgt stans geen kans op het middenveld .
wat heeft deze nou misdaan omdat hij niet opgesteld wordt terwijl er genoeg spelers ontbraken Door blessures en schorsingen

petruske

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 8:40u

Wat mij opvalt!! steeds minder reacties op de rat, steeds minder vertrouwen van de mensen. mensen zijn er in berust, steeds meer hoor je !! mij volgend jaar niet meer te zien in het stadion, mischien komt er nog een ommekeer je weet nooit, triest heel triest waar zijn de mooie tijden gebleven als het er op aan kwam gingen de mouwen omhoog en kwam het goed maar deze keer , zeg het maar !!!!

petruske

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 8:40u

Wat mij opvalt!! steeds minder reacties op de rat, steeds minder vertrouwen van de mensen. mensen zijn er in berust, steeds meer hoor je !! mij volgend jaar niet meer te zien in het stadion, mischien komt er nog een ommekeer je weet nooit, triest heel triest waar zijn de mooie tijden gebleven als het er op aan kwam gingen de mouwen omhoog en kwam het goed maar deze keer , zeg het maar !!!!

petruske

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 8:40u

Wat mij opvalt!! steeds minder reacties op de rat, steeds minder vertrouwen van de mensen. mensen zijn er in berust, steeds meer hoor je !! mij volgend jaar niet meer te zien in het stadion, mischien komt er nog een ommekeer je weet nooit, triest heel triest waar zijn de mooie tijden gebleven als het er op aan kwam gingen de mouwen omhoog en kwam het goed maar deze keer , zeg het maar !!!!

steef

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 8:46u

Ach zo`n wedstrijd incident. De afgelopen 4 seizoenen hebben ze maximaal 120 keer zo`n prestatie geleverd. Dus om daar nou van in paniek te raken... Er is een proces mensen!

GB

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 9:26u

Helemaal eens met Petruske. Waar zijn de tijden van reverse gloryhunting? Waar is het dwarse, nu de tijd om volle bak achter de ploeg te gaan staan. En Stijn nu alweer afserveren? Ligt gewoon aan jaren van financiële puinhoop en nu een uit nood bij elkaar geraapt zooitje. Zal een proces worden van jaren. Als je daar niet mee om kan gaan moet je lekker een plekje op het internet zoeken waar je al je frustratie kwijt kan. Natuurlijk kan dat niet ook, maar het krijgt nu echt de overhand. We moeten vooruit en laten we als supporters maar s beginnen dan. Gewoon altijd sfeer en er voor gaan godver!!!

GB

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 9:27u

Niet ook= hier ook

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 10:09u

reverse gloryhunting ok, maar niet met zo`n TD die glashard beweert dat we 30 gelijkwaardige spelers hebben. Met deze directie zal het nooit wat worden. Al 2 jaar krijgen ze het stadion vol met loze praatjes, holle persberichten en lege beloftes. Dat lukt volgend niet meer. Bedankt Smulders en Goetzee! En die SB er maar weer in? Er moeten natuurlijk weer voldoende MC spelers opgesteld worden omdat er toch geen afspraken over waren hè Smulders. Nogmaals bedankt directie. Woedend wordt ik er van!

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 10:13u

Wat een verdediging zeg! Gatenkaas! Amateurs lijken het wel. https://www.foxsports.nl/video/samenvatting-helmond-sport-nac-breda/

fvf6

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 10:43u

@Moppernac

Kan je ook gelijk hier wegblijven .
Wat een negatief persoon ben jij ,zal wel een gezellig weekend zijn bij jouw thuis
Goed van je om bij de play-offs weg te blijven en neem volgend jaar ook geen seizoenkaart a.u.b.
En ja het moet stukken beter met NAC , maar het liefst zonder jouw commentaar, daar wordt niemand wijzer van. Kom er maar in !!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 10:45u

Goed dat die lococollectebussen een recordbedrag hebben opgeleverd..... , extra play-off ronde komp eraan , bestel nog maar wat meer shooters.
Als club met twee seizoenen na elkaar de grootste begroting hebben en niet één periode pakken ........

Sjak

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 11:32u

Het begint en het eindigt ergens met het verwachtingspatroon. Dit soort draken van wedstrijden blijf je houden zolang je in een in trieste ambiance moet spelen met mensen die het hele jaar al gedesillusioneerd bij de club rondlopen.
Ik heb er alle vertrouwen in dat we die play-offs gaan halen en ik hoop dat dan de selectie die tegen ajax en vvv gevoetbald hebben weer mee kunnen doen.
Misschien 12 of 13 spelers hooguit kunnen op dit niveau acteren en een aantal van die spelers is veel te jon om dat wekelijks te laten zien.
De wedstrijd was ruk gisteren maar er waren wel een aantal aanwijsbare redenen daarvoor.
Als we maandag winnen maken we een grote stap naar de nacompetitie, laten we gewoon achter NAC gaan staan en dat azijngejank bewaren voor het eind, als het allemaal echt niet gelukt is.
En als je volgend jaar niet wil komen, ga dan weg, ik sta liever met 6000 supporters dan met 6000 supporters en 3000 azijnzeikers.

RS

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 16:15u

Moppernac. 7 nieuwe spelers is wat aan de magere kant. Er gaan er, inclusief Stans, Dessers, Blondeel, Verschueren, El Allouchi (wedden?), Van Bezooijen en alle gehuurde spelers al 13 weg. Maar gelukkig behouden we Vermeer, Korte, Haemhouts, Adarabioyo en natuurlijk N`Toko (voor minstens 10 wedstrijden). Over die laatste lacht Cambuur zich rot.
Ik hoop, dat onze zelfingenomen en omhooggevallen TD, die werkelijk op alle fronten gefaald heeft, en dat al 2 seizoenen, de 14e is. Wie trekt er daar de stekker uit?
Iemand schrijft op dit forum, dat alles te maken heeft met het de financiele perikelen uit het verleden. M.i. is dat onzin. Met het spelersbudget, dat er dit jaar was, en de gratis spelers van MC had er een goede selectie samengesteld kunnen worden. Maar dan moet je natuurlijk wel goed inkopen.
Met Smulders zullen we in geen jaren promoveren.

BOZ

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 18:00u

Onbegrijpelijk dat Stijn Vreven een contract verlenging krijgt, die Smulders begrijpt er geen ene moer van. Matige spelers en een clown van een trainer dat is het NAC van nu.
Geen visie voor de langere termijn, alles moet gehaast, niet realistische doelstellingen. We hebben een trouwe aanhang en het avondje NAC zal altijd wel blijven bestaan, voorlopig nog een jaartje in de Juup ben ik bang.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 19:17u

Rs@

Ik bedoel 7 spelers die wel wat kunnen ballen en daar kunnen we de rest wel mee opvullen die een beetje kunnen voetballen
En wat betreft over de financiële daar zitten 25 clubs mee van de 34 betaalde clubs in de ere en jup divisie en die weten ook betere spelers aan te trekken.
En die kunnen ook met de middelen om gaan waar ze het mee moeten doen.
Nee het licht gewoon aan die dikke ROTKOP van ene Smulders die dit NAC HELEMAAL naar de klote helpt en KAPOT MAAKT.
Die vent moet nog voor de 2de paasdag ontslagen worden bij NAC.
Al moet dat geld kosten, geeft niks weg met die vent.
NU EENS ECHT OP NIEUW BEGINNEN VANAF NUL.
Dus met een nieuwe TD en een nieuwe TRAINER en met 7 nieuwe en goed voetballende Spelers en bouw daar een nieuw NAC mee op.
Dan nog maar 2 jaar Jupiler league spelen en dan promoveren .
of lekker doorgaan zoals nu, aan blijven klooie en over 5 jaar nog steeds in de jup speler ergens om plek 14 à 15

Charpie

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 20:30u

@fvf6 & SJAK,

Helemaal mee eens.

Het is niet eens meer azijn wat hier door sommigen geschonken wordt, het is vitriool....

Natuurlijk is het klote om van Helmond te verliezen, maar de winstpartijen tegen de nummers 1 t/m 3 laten zien dat er potentie is, en dat dat er bij tijd en wijle ook uitkomt, dus kom nou niet aan met het argument dat er helemaal geen verbetering is onder Vreven, want dan ben je stekeblind of hebt een tunnelvisie. En dat ordinaire gescheld op Smulders, Moppernac, je moet je kapot schamen.....

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 15 april 2017 om 23:31u

Charphie@

Voor die rotkop van Smulders schaam ik me niet kapot hoor.
En ik Weet niet wie bij jou nr 3 is waar NAC van gewonnen heeft in de stand,maar bij mij is dat Cambuur en daar hebben ze terecht met 0-2 van verloren.

Haze

Geplaatst: zondag 16 april 2017 om 1:45u

Over een maand twee weken in topvorm zijn. Voor de rest kunnen potjes als Helmond-uit mij helemaal geen fuck meer schelen. Zes potten knallen en wegwezen uit die juup.

Rizu

Geplaatst: zondag 16 april 2017 om 8:37u

Sorry maar ik heb er momenteel dit gevoel bij: Moe Moe Ik kan het niet meer opbrengen om ze nog te steunen.

Otjes

Geplaatst: zondag 16 april 2017 om 9:35u

Het bouwen aan een elftal is wel moeilijk als je elk seizoen eindigt met "2 knikkers en een ei".

Wat goed is vertrekt (min of meer gratis) en wat slecht is ook (maar goed ook). Dan blijf je achter met een paar voetballers die waarschijnlijk gefrustreerd zijn omdat ze weinig hebben gespeeld.

En dan kun je weer opnieuw beginnen....hoe kun je zo verder?

RS

Geplaatst: zondag 16 april 2017 om 14:59u

Otjens. Het is NAC (lees Smulders). dat vorig jaar iedereen heeft weggejaagd! Hebben VVV, Volendam en Cambuur nu net niet gedaan!
Ja, en als je dan een groot aantal miskleunen maakt bij het samenstellen van een nieuwe selectie, als dat al werkt, dan heb je een groot probleem.
Overigens, over dat moeten spelen in de 1e ronde: is net niet zo, dat die 1e ronde voor de periodekampioenen is. De nummers 2 t/m 5 spelen toch pas, nadat de periodekampioenen dan ook nog tegen de 2 eredivisieclubs hebben gespeeld.
Dan is het maar beter, dit NAC geen periodekampioen is geworden?

Tuur

Geplaatst: zondag 16 april 2017 om 20:02u

@ petruske

Je weet toch dat dezelfde galbakken weer reageren na zon wedstrijd. Heerlijk vinden ze het. Hier en opBSR lopen totaal zo`n 10 sfeerverziekers die NAC veel kwaad doen. Maar he, tis internet he. Vrijheid van meningsuiting enzo. En dus moet je dat soort mannetjes respecteren.....

Vroeger liep je even weg als je het beu was om een pint te halen ofzo. Verlang ik nog wel eens naar terug. De tijd dat zeikerds gewoon aan de bar stonden en geen stoere toetsenbord helden waren die zichzelf belangrijker vinden dan de club.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 6:47u

@petruske
Als er op de Beatrixstraat in de eredivisie in de jaren 70 een paar keer verloren werd stonden er ook nog maar 3.500 mensen op de tribune hoor. En als ze dan een keer wonnen meteen weer 8000 de volgende keer. Is altijd zo geweest bij NAC. Probleem nu is dat de club nu een directie heeft dat 0 binding heeft met de club en met het publiek, en die bovendien grossiert in loze verkooppraatjes om de tribunes vol te krijgen, maar sportief de plank continue misslaat.

Tuur

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 14:32u

@ enacjeer

Jij bent 1 van die galbakken. Justin gaat meer uitwedstrijden met personeel tussen de NACcers dan jij. Anders zou je dat wel weteb. Smulders is er ook altijd. Beiden gewoon voor iedereen aanspreekbaar. Over beleid kun je van mening verschillen, maar jij lult gewoon uit je nek.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 16:34u

@Tuur
Het komt allemaal wel goed ja, hebben we vanmiddag nog gezien? En maak van de titel van dit item maar: spelers willen met vakantie ipv nacompetitie.
Ik wordt een beetje misselijk van al die acties om het stadion vol te krijgen. Leuk hoor, aanbiedingen jeugdkaarten en combinaties volwassen-kinderkaartje. Dat bedoel ik namelijk! Want zolang er niet fatsoenlijk gevoetbald wordt is dat alleen maar anti-reclame. Die mensen die je dan over de streep trekt komen toch nooit meer terug?
Ik zit er wel weer met mijn zoontje volgende thuiswedstrijd hoor, maar als jij nu Smulders nog verdedigt dan heb je gewoon soep in je ogen.

Tuur

Geplaatst: maandag 17 april 2017 om 16:42u

Dus Smulders doet die vader-zoon acties? En jij zit er met je zoontje maar dat mag niet want is kut? Schei toch uit man. Je zet jezelf voor lul in iedere reactie. Zeg dan dat Smulders veel te vroeg het contractvab Vreven heeft verlengd. Dan slaat het nog ergens op.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven