homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 april 2017
Alles over helmond sport – NAC


'We zitten in de hoek waar de klappen vallen' sprak Stijn Vreven gisteren na de afsluitende training. Dat statement is nog maar zacht uitgedrukt. Bart Meijers (schouder), Chiró N'Toko (kuit), Fabian Sporkslede (geschorst), Jesse van Bezooijen, Gianluca Nijholt (knie), Vinnie Vermeer (binnenband), Olivier Rommens (buik), Robbie Haemhouts (geschorst), Bodi Brusselers (lies) en Brandon Barker (hamstring), geen van allen staan zijn vanavond op het wedstrijdformulier. Dat vergt een knap staaltje improvisatievermogen van Vreven. Wat zijn de opties vanavond in helmond?

Shane O'Neill is de enige fitte centrale verdediger van de selectie, die kunnen we dus blind invullen. Ook zal Ashley Smit-Brown hoogstwaarschijnlijk terugkeren in de ploeg zodat James Horsfield weer naar de rechtsbackpositie kan. Het optreden van Gino Demon met de reserves uit bij roda (1-2 winst) deze week viel in de smaak bij Vreven. De jeugdspeler die in het begin van het seizoen als centrale verdediger de winnende maakte uit bij dordrecht, maakt dan dan ook de meeste kans op deze plek te worden opgesteld. Andere opties zijn er eigenlijk ook niet, tenzij Arno Verschueren een linie terugzakt. Vreven ziet in zijn landgenoot zoals bekend een pure middenvelder en dat zal hij dan ook als allerlaatste redmiddel in willen zetten. Ook al omdat er zo weinig middenvelders overblijven.

Vreven, die gisteren voornamelijk achter gesloten deuren trainde om de tegenstander niet wijzer te maken, zal in ieder geval overwegen of overwogen hebben vanavond in een 4-4-2-systeem te starten. Met Oosterwijk en Dessers in de aanval en een middenveld met El Allouchi, Manu Garcia, Arno Verschueren en Giovanni Korte. Wanneer hij vasthoudt aan een driemansmiddenveld dan is het meest logische scenario dat El Allouchi terugzakt om de opengevallen plek van Haemhouts in te nemen, terwijl Danny Verbeek dan de linkervleugel kan bemannen.

Kortom, we weten nog niet veel en alles hangt af van in welk systeem Vreven zijn uitgedunde manschappen het best denkt te kunnen laten renderen.

De vermoedelijke opstelling bij 4-4-2:

Brondeel;
Horsfield, O'Neill, Demon, Smith-Brown;
Korte, Verschueren, Garcia, El Allouchi;
Dessers, Oosterwijk

De vermoedelijke opstelling bij 4-3-3:

Brondeel;
Horsfield, O'Neill, Demon, Smith-Brown;
Verschueren, Garcia, El Allouchi;
Korte, Dessers, Verbeek

In helmond sport treft NAC een hopeloos uit vorm zijnde opponent. Het zou niet voor het eerst zijn dat een zwalkende ploeg zich nét weer opricht tegen NAC, maar de kattenmeppers verloren de tweede seizoenshelft 10 van de 14 wedstrijden. Toch is de ploeg al tijden verzekerd van een plek in de play-offs aangezien zij de tweede periode wisten te veroveren. Vorige week verloor het elftal van Roy Hendriksen met 4-1 bij fortuna en tegen NAC willen ze die wanprestatie wegpoetsen. 'We zijn zwaar door de ondergrens gezakt. Ik verwacht een reactie van de spelers. Het minste dat de supporters mogen verwachten, is dat we hard werken. Ik verwacht tegen NAC een gebrand Helmond Sport.'

Stijn Vreven is hierop bedacht. 'In Helmond wachten ze op ons met geslepen messen. Iedereen ziet NAC als een serieuze tegenstander tegen wie ze hun eigen blazoen kunnen oppoetsen en het eigen elftal een boost kunnen geven. Een misstap als tegen Cambuur kan gebeuren, maar dan moet je wel onmiddellijk reageren met een goed resultaat in Helmond. '

De blessuretsunami mag geen excuus zijn voor een slecht resultaat. 'Het is een beetje puzzelen, maar ik zal het zeker niet als excuus aanvoeren als het resultaat er niet naar is.'
Maar het komt allemaal verdomd slecht uit. Net nu er 3 wedstrijden in 9 dagen op het programma staan. Tegenover de terugkeer maandag thuis tegen eindhoven van de geschorste Sporkslede en Haemhouts staat dat Korte, El Allouchi en Verschueren nog altijd op scherp staan. Terwijl voor eigenlijk iedere speler in de ziekenboeg geldt dat het reguliere seizoen al over is. Voor Meijers en N'Toko is het zelfs maar de vraag of zij die play-offs wel halen, terwijl Jesse van Bezooijen dit sowieso niet doet.

First things first. “Op papier” is de uitkomst van de som der spelers nog altijd zwaar in het voordeel van NAC.. zou je zeggen. Of we nou in een twee- of driespitsensysteem spelen. In helmond hebben ze wat recht te zetten, maar dat heeft NAC net zo goed. Vanavond gaan we roeien met de riemen die we hebben. Maak er een goeie vrijdag van jongens,!

Hup NAC!!!


Bron : De Rat, bn/destem, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties

Stijn Vreven
Bart Meijers
Chiró N'Toko
Fabian Sporkslede
Jesse van Bezooijen
Gianluca Nijholt
Vinnie Vermeer
Olivier Rommens
Rob Haemhouts
Bodi Brusselers
Brandon Barker
Shane O'Neill
Ashley Smith-Brown
Gino Demon
Arno Verschueren
Jari Oosterwijk
Cyriel Dessers
Mounir El Allouchi
Manuel García Alonso
Giovanni Korte
Danny Verbeek

14-apr-2017 HEL-NAC (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 11:40u

Ik heb wel mijn twijfels bij Verbeek dit seizoen. Komt er totaal niet uit nog. Maar toch is dat ergens wel een speler die heel belangrijk kan zijn in de play offs met een besslisend moment..

WW

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 14:19u

Trainen achter gesloten deuren, sowieso: op JL-niveau, om een tegenstander die 10 van de laatste 14 potjes verloor niet wijzer te maken.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 15:40u

Tja WW , ik ben allang gestopt met het onderschatten van tegenstanders , NAC kan van iedereen winnen en verliezen , maar dat achter gesloten deurenshit gaat natuurlijk veel te ver , inderdaad lachwekkend.

Keesje Ketting

Geplaatst: vrijdag 14 april 2017 om 19:43u

Nou jeff Stans weet ook dat hij zevende keus is.... wat heeft hij nu helemaal fout gedaan ?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven