homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 april 2017
Een virtueel play-offs schema is net zo veranderlijk als het weer


Achja, een virtueel schema is zo veranderlijk als het weer, toch biedt het wel ruimte voor discussie. Want ja, zo zat je gisteren met een pilske in de hand op de Grote Markt, nu houdt De Rat je voor je zoveelste keer van je werk af én is het weer ook niet al te best. Zo was er ook nog vorige week ADO den Haag en nu weer een ander..

Afgelopen vrijdag was niet alleen een slechte pot, het was ook een schoolvoorbeeld van hoe voetbal je NAC min of meer kansloos uit de wedstrijd. NAC heeft nog wat wedstrijden te gaan gelukkig, waarvan twee in de komende 7 dagen. NAC ontvangt na de uitwedstrijd tegen Helmond komende vrijdag, op tweede paasdag FC Eindhoven. Hoewel het enigszins in vrolijke flowstemming verkerende NAC vrijdag met veel vertrouwen begon, komt de 0-2 hard aan. Met name omdat de overwinningsreeks ons nog niet vast genoeg in de top 7 genesteld heeft. De ploegen om ons heen bleven en blijven ook hun punten pakken. Hoewel het gat naar de derde plaats slechts drie punten is, ligt Almere City van de achtste plaats met twee punten op de loer. NAC moet in aanloop naar de play offs deze 7e plek zien te behouden. Behalve het aantikken van een constant niveau levert het tevens het ontlopen van een eredivisionist in de halve finale van de play offs op. Na de afgelopen speelrondes in beide divisies, staat er in het virtuele schema een mogelijk pikant duel.

Terugkomend op de inleiding, Cambuur gaf een voorstelling over de bestrijding van NAC. De huidige stand op de ranglijst brengt ons op een tweeluik met Cambuur, waarna er in een mogelijke finale gestuit kan worden op Roda JC. De Play offs zijn altijd wedstrijden met een compleet andere lading, maar toch knaagt er gedurende het schrijven van dit stuk wel een naar gevoel door de afgelopen wedstrijd. NAC heeft iets goed te maken met de Noordelingen.

Ja, VVV uit was grandioos en het is te hopen dat NAC nu eindelijk weet waartoe het in staat is. Hopelijk heeft Trainer Vreven geleerd van afgelopen duel en kan hij hierop anticiperen. Blessures opvangen in de verdediging zal buiten de afgelopen wedstrijdanalyse, al werk genoeg opleveren.

Hup NAC!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: maandag 10 april 2017 om 17:03u

Hopelijk kan NAC zich herstellen van afgelopen vrijdag tegen Helmond. Maar vrees een beetje voor het ingraafscenario waar NAC al het gehele seizoen moeite mee heeft. Verwacht dat bij 6 punten de komende twee wedstrijden, de top 7 ons niet meer kan ontgaan.

Hup NAC!
    

deparel

Geplaatst: maandag 10 april 2017 om 19:19u

Gelukkig is het veranderlijk. Cambuur ontloop ik toch echt liever.

WW

Geplaatst: maandag 10 april 2017 om 22:46u

De virtuele playoffs mogen dan veranderlijk zijn als het weer.
Maar er is 1 constante die na de playoffs geldt: hoe die ook aflopen, ik zal opgelucht zijn dat dit enorme kutseizoen erop zit.

Van de 33 competitiepotten waren er welgeteld 2 écht goed: thuis Jong Ajax en uit VVV. Bij enkele wedstrijden kon het ermee door & vergoedde de spanning veel - Graafschap thuis bijv. Soms was het vermakelijk omdat het kolderiek was: bijv. de winst in Oss en dan vooral de zure reactie van de Tilburgse Ossenaar voor de camera: die had duidelijk inspiratie opgedaan bij Sjaak Swart over De Graafschap nadat Ajax op de Vijverberg de landstitel misliep.
Maar een hoop wedstrijden, veel te veel, waren matig tot regelrecht bedroevend. Dat je het idee had "waar zit ik naar te kijken" en daar zaten ook winstpartijen bij: Emmen en Dordrecht thuis bijv. Niet om aan te gluren zo slecht; wedstrijden die pijn deden aan je ogen & (NAC-)hart.

De hoop leefde met name na VVV even bij mij op, maar de kans dat dit team iets klaarspeelt in de playoffs acht ik na Cambuur zeer klein: wij kunnen tegen de wat betere ploegen echt geen 4 wedstrijden achter elkaar winnen.

Weer een verloren jaar. Weer uithuilen en opnieuw beginnen. Weer hopen op beter. Weer een seizoen op die verschrikkelijke klote vrijdag vanuit Den Haag laag vliegend op tijd proberen te zijn voor pakweg NAC - Oss. Heb ik er zin in? Nee. Maar ik zal er weer zijn. As always.

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 11 april 2017 om 9:21u

Het blijft angstig stil uit de zeister burelen als het gaat om speeldag en beloftenselecties.

Die twee facetten normaliseren en we hebben een prima competitie wat mij betreft!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven