homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 april 2017
Aziaten bellen massaal af


NAC is weer NAC. Dankzij een uitstekende Brondeel bleef het slechts 0-2.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


07-apr-2017 NAC-CAM (0-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: vrijdag 7 april 2017 om 22:03u

Ik kon vandaag niet gaan kijken, maar heb niks gemist zie ik wel.
Wel toevallig Vreven heeft zijn contract en het is gelijk weer Knudde.
Ik geloof ook niet dat hij NAC beter kan en zal maken.

petruske

Geplaatst: vrijdag 7 april 2017 om 22:13u

Als Nac er moet zijn is nac er niet . zo simpel is. tegen vvv winnen was knap maar ze kunnen beter de punten pakken tegen de concurrenten!!!

petruske

Geplaatst: vrijdag 7 april 2017 om 22:13u

Als Nac er moet zijn is nac er niet . zo simpel is. tegen vvv winnen was knap maar ze kunnen beter de punten pakken tegen de concurrenten!!!

Bertus*89

Geplaatst: vrijdag 7 april 2017 om 22:53u

Nac begon sterk, je zag ze combineren en kansen creeeren maar na een kwartier pakte Cambuur de wedstrijd goed op en kwam nac er niet meer door. Ze scoren op een lullig moment waar de scheids moest fluiten voor een vrije trap en vervolgens is nac niet bij machten, zoals al het hele seizoen het geval is, de defensieve muur te doorbreken.

Ratrace

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 6:46u

Misschien dat Stijn de dames Horsfield en Sporkslede even had moeten vertellen dat die blauwe dingen in het veld de tegenstanders waren en je die niet zomaar vrij moet laten rondhuppelen op ons grasveld. Er wordt compleet niet gedekt aan de buitenkanten (overigens centraal achterin ook niet al te best) en Cambuur had dan ook vrij spel. Dat het nu per ongeluk een keer gebeurd is tot daar aan toe maar Stevie Wonder had nog kunnen zien dat het niet anders had kunnen aflopen dan dit.

Na een dergelijke reeks en een goed eerste kwartier kun je dit niet anders dan `zwaar teleurstellend` bestempelen. Een partij verliezen mag maar zo dom als op deze manier.......

WW

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 12:55u

Die eerste goal kwam door regelrecht gekut achterin; oliedom balverlies wat uiteindelijk tot de 0-1 leidde. Spelers die achterin met het balletje aan de voet aan de wandel gaan, dat is vragen om problemen want in de regel zijn juist de verdedigers de technisch zwakste voetballers.

Voorin dwong je zo goed als niks af, behoudens mogelijk de openingsfase maar ook daarin hoefde de Cambuur-doelman nooit gestrekt naar de hoek.

Verder vond ik dat NAC weliswaar redelijk zijn best deed, maar het echte gif wat ik tegen Jong Ajax en VVV wel zag, ontbrak. Met dat gif kunnen we van iedereen winnen. Maar zonder dat gif, dan zijn we maar een heel matige ploeg, die net zo makkelijk van iedereen kan verliezen.

Maar het mentale aspect is er maar 1; het is ook een kwaliteitsaspect.

Cambuur vond ik namelijk een uitstekende indruk maken, veel beter positiespel en elkaar veel soepeler vindend dan de onzen. Tactisch hadden ze hun zaken ook beter op orde: Garcia en Mounir werden aan banden gelegd, die 2 waren onzichtbaar, en NAC wist eigenlijk meteen niet meer wat te doen.

Al met al een op voetbalgebied nogal teleurstellende avond; ik had gehoopt dat we na Jong Ajax, FC Utrecht en VVV het lek boven hadden. De realiteit is dat als de tegenstander zijn tactische huiswerk op orde heeft, NAC nogal makkelijk te ontregelen is.

Brondeel, Garcia en Dessers volgend jaar weg: als we dit jaar niet promoveren volgen vrees ik vele donkere jaren in de JL.

Gelukkig was er gisteren ook de onthulling van de Knel-Diroux-Van Vliet-graffiti: dat was prachtig. Kijktip: de reportage die Ronald Strater maakte http://www.omroepbrabant.nl/?news/263501492/Graffiti+overleden+NAC-fans+onthuld+aan+familie+.aspx.
Uitstekend uitgevoerd kunstwerk door die Robin "Rembrandt", kan niet anders zeggen. Goed gelijkende portretten met veel oog voor detail. Goed om te zien ook dat de families het waarderen, dus ook hulde voor de uitvoering van de onthulling.
In 1 zin samengevat: die graffiti is puur een sieraad voor het Rat Verlegh Stadion!

fvf6

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 15:24u

Wie kan mij uitleggen wat er in de eerste helft gebeurde , toen de grensrechter vlagde dat Korte uit buiten spel terugkomende de bal veroverde op eigen helft , de scheidsrechter floot en liet de bal op de helft van NAC zeker 15 meter vanaf de middellijn nemen .Of heb ik gemist dat Korte bij het veroveren een overtreding maakte? Of is het een regel dat, waar de vanuit buitenspel terugkerende speler de bal raakt de vrijetrap wordt genomen . Wie weet hoe dat zit.

hvl

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 17:57u

@fvf6 "Voorheen moest de vrije trap altijd genomen worden op de plaats waar de speler buitenspel stond. Het moment van beoordelen is nu nog steeds het moment van spelen. Maar als een speler bijvoorbeeld terug komt lopen uit buitenspelpositie, dan kan de vrije trap ook zomaar op andere helft zijn."

Voor de locatie van de vrije trap is de plek waar de speler buitenspel stond dus niet meer belangrijk. "Voorheen werd gezegd: je kunt alleen op de aanvallende helft een vrije bal tegenkrijgen. Nu kun je nog steeds alleen maar op de aanvallende helft buitenspel staan, maar de vrije trap wordt genomen op de plek waar de speler de bal aanneemt," vertelt Higler.

fvf6

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 18:20u

@hvl
Bedankt voor je duidelijke uitleg . Het was mij en vele andere niet duidelijk dat een vrije trap voor buitenspel op de helft van de buitenspel staande partij kon worden gegeven . Weer wat geleerd . Bedankt

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 18:50u

Helaas (?) ben ik de laatste maanden lichamelijk niet in staat geweest om NAC te zien spelen. Vanavond ben ik weer eens wezen kijken, maar -beste mensen- wat een enorme puinhoop! Op één persoon na was iedereen rijp voor de `slachtbank`.Die ene persoon was: JÖRN BRONDEEL. Een fantastische keeper, die ons een enorme afgang heeft bespaard.

Waar moet dit eindigen? Ik weet het niet meer.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 8 april 2017 om 18:58u

Oh ja, wat ik nog vergeet:

1. Lof voor Cambuur. Zij speelden een aardig spelletje en hebben terecht gewonnen.
2. Een paar weken geleden zag ik Uros Matiç, als speler van Kopenhagen tegen Ajax een fantastische wedstrijd spelen!
3. Nu was Robert Schilder bij Cambuur de beste man. En hij wilde dit seizoen zo graag bij NAC spelen!
4. Wat een hopeloze scheidsrechter was er vrijdag bij onze wedstrijd tegen Cambuur aanwezig.

sjorro

Geplaatst: maandag 10 april 2017 om 15:21u

Voor het eerst in jaren weer eens met "hoop op een goede uitslag" naar het stadion gegaan....wordt meteen afgestraft


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven