homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 april 2017
Voorbeschouwing van het aanstaande NAC Jeugd weekendprogramma


Programma NAC jeugd komend weekend

Komend weekend staan er zeven wedstrijden op het programma, waarvan vier thuis. Twee stuks op Sportpark Paradijs en de andere twee op Sportpark Heksenwiel.

Onder 11
Dit keer komt fc twente naar ons toe. De bezoekers staan op een derde plaats met vier punten. NAC staat met één punt op een zesde plaats. Dit moet en kan beter. De jongens gaan dat om 11:15 uur proberen op Sportpark Paradijs.

Onder 12
Voor deze jongens staat er een pittige thuiswedstrijd op het programma. De amateurtak van feyenoord komt langs. Die staan met 38 punten op een derde plaats. NAC doet het beduidend minder, met negen punten staan ze op een elfde plaats. Gelukkig degradeert alleen de nummer laatst. Hier zitten echter maar twee punten tussen. De wedstrijd wordt om 13:00 uur op Sportpark Paradijs gespeeld.

Onder 13
Hier een mooie wedstrijd in de middenmoot. Tegenstander vitesse staat op een vijfde plaats. NAC staat op een mooie achtste plaats. Het verschil is maar zes punten. Hoe mooi zou het zijn als dat er drie worden. Dit allemaal moet gaan gebeuren op Sportcentrum Papendal om 10:00 uur.

Onder 14
Ook hier een wedstrijd tegen een directe concurrent. Tegenstander fc volendam staat met vijf punten op een zevende plaats, NAC heeft er nog maar één. In de thuiswedstrijd op Sportpark Heksenwiel proberen ze er één punt verschil van te maken. Hier kan je bij zijn. Zorg dan dat je er om 15:00 uur bent, om de aftrap niet te missen. Als je 2,5 uur eerder komt kun je de wedstrijd van de onder 19 ook zien. Mooi even combineren toch?

Onder 15
Voor deze wedstrijd moet er afgereisd worden naar Den Bosch. Hier staat de topper tegen de koploper brabant united op het programma. Het verschil is maar één plaats maar wel tien punten. Dit gaat moeilijk worden om in te halen. NAC gaat toch een poging wagen. Dan kun je het beste direct van de tegenstander winnen. In Stadion De Vliert wordt er om kwart-over-twee afgetrapt.

Onder 17
In deze competitie zit NAC in een degradatiepoule. NAC staat op een tweede plaats en is dus verzekerd van nog een jaar eerste divisie. Toch willen de jongens als koploper het seizoen afsluiten. Zaterdag spelen ze een uitwedstrijd tegen excelsior. Op Sportpark Woudestein moeten de punten opgehaald worden. Dit kan allemaal om 13:00 uur. Koploper afc moet tegen ze nummer drie. Laten we hopen dat die verliezen en NAC wint dan staan we gelijk in punten.

Onder 19
Hier staat de laatste thuiswedstrijd van dit weekend op het programma. Dit keer tegen vitesse die momenteel op een gedeelde eerst plaats staan. Om te promoveren heeft NAC de punten hard nodig. Alleen of dit zaterdag al gaat lukken kun je zien op Sportpark Heksenwiel om 12:30 uur. Kantine is gewoon geopend en kun je gelijk verder waar je vrijdag gestopt bent.

Kortom er staat veel te gebeuren zaterdag. Uiteraard brengen we jullie maandag weer op de hoogte of het allemaal gelukt is.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


10-apr-2017
Teleurstellend NAC Jeugd weekend met maar twe...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven