homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 april 2017
Beker alert! NAC-onder-17 speelt vanavond kwartfinale tegen Vitesse!


De NAC O17 is momenteel het enige NAC jeugdelftal dat nog in het bekertoernooi actief is. Woensdag 15 maart won NAC in de 1/8e finale na een spannende strafschoppenserie van Sparta. NAC onder 17 aanvoerder Jop van der Avert mocht daarna de loting voor de kwartfinales van de Jeugdcup O17 verrichten en koppelde zijn ploeg aan Vitesse, dat op haar beurt van NEC had gewonnen. Vanavond wordt deze wedstrijd gespeeld op Sportpark Heksenwiel in de Haagse Beemden en alle steun is van harte welkom!

De ploeg van trainer Stephan Keller kijkt net als wij uit naar de wedstrijd van vanavond, maar kan nog geen goede inschatting van de tegenstander maken: “De wedstrijd van morgenavond wordt een spannende, maar leuke wedstrijd. In de beker gaat het om de prijs en daarvoor hoeven we nog maar drie keer te winnen. Dit seizoen zijn we Vitesse niet tegen gekomen, ook niet in een vriendschappelijke wedstrijd. Vorige seizoen hebben we wel een keer tegen dit elftal gespeeld. We hebben zeker een kans tegen Vitesse!” Vitesse O17 staat momenteel vierde in de Eredivisie.

Aanvoerder Jop van der Avert, die drie weken geleden het balletje met de naam Vitesse grabbelde is het met zijn trainer eens: “Na de spannende wedstrijd tegen Sparta in de vorige ronde, is morgenavond Vitesse de tegenstander. Het zou ons seizoen geslaagd kunnen maken als we het bekertoernooi met een prijs kunnen afsluiten. Nadat we niet in de eerste divisie hoog terecht zijn gekomen, maar in de eerste divisie laag, zou een bekerwinst het seizoen enigszins geslaagd maken. We zullen morgen hongerig aan deze wedstrijd beginnen en zijn tot het bot gemotiveerd en hopen de aanwezige toeschouwers op een mooi avondje NAC O17 te kunnen trakteren, met uiteraard het NOAD-gevoel voorop.”
Maar volgens Van der Avert zit er nog iets speciaals aan dit beker avontuur. Vorige week kondigde Stephan Keller aan na dit seizoen te vertrekken: ”Het zou ook een mooi afscheidscadeau zijn voor onze trainer. Hij verdient deze prijs. We hebben twee jaar Stephan Keller als trainer gehad en we hebben veel van hem geleerd. Daarom willen we deze prijs voor hem winnen!”

Een spannende bekerwedstrijd tussen NAC O17 en Vitesse O17, daar kan je gewoon bij zijn. Het begint vanavond om 18:30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Heksenwiel. De toegang is uiteraard gratis en de kantine is geopend!!

De winnende strafschop tegen Sparta, op woensdag 15 maart jl.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


17-mrt-2017
Cupfighters NAC O17 door naar kwartfinale...
06-apr-2017
Onder 17 bekert nog even verder. [VIDEO]...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven