homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 april 2017
NAC in 17/18: 'met Vreven', jeugdparels kunnen tekenen, '80% selectie blijft'


Stijn Vreven begint ook volgend seizoen als hoofdtrainer van NAC. Trainer en club willen met elkaar door en zijn er al zo goed als uit. Ongeacht of dit seizoen gaat eindigen in promotie of een derde jaar op het tweede niveau. Er moeten nog wat puntjes op ietjes gezet worden, zoals het opnemen van een optie voor contractverlenging. In ieder geval voor de start van de play-offs wordt het nieuws officieel gemaakt.

Tegen die tijd moeten Mounir el Allouchi en Bart Meijers wat de club betreft ook al hun toekomst aan NAC verbonden hebben. Beide jeug'producten' hebben een contractaanbieding op zak. De nu nog op amateurbasis uitkomende Meijers kan voor 3 jaar tekenen. Terwijl Mounir el Allouchi zijn opstanding uit een kansloze situatie bij NAC beloond ziet worden met een aanbod voor 2 seizoenen met een optie voor nog een jaar. Deze en volgende week gaan de partijen verder om de tafel met elkaar.

Hoewel koffiedik kijken denk NAC er in te slagen 80% van de huidige selectie te behouden volgend seizoen. Ook hierbij geldt, volgens NAC, dat de divisie op dat percentage geen rol van invloed zal hebben. Natuurlijk wel op de invulling er van en ook die van de overige 20%. Zo zou het zomaar eens kunnen zijn dat in geval van promotie Manu Garcia ook volgend seizoen het spel gaat maken in het Rat Verlegh Stadion. Bij nog een jaar eerste divisie is dat natuurlijk uitgesloten. In dat geval zullen Arno Verschueren Cyriel Dessers ook moeilijk houdbaar blijven. De Vlamingen staan er naar verluidt goed op bij de clubs uit de Eerste Klasse in Bels en de subtop van de eredivisie. Zelfs mét promotie kan het weleens lastig worden ze in Breda te houden. Dessers en Verschueren liggen allebei tot medio 2019 vast.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Stijn Vreven
Mounir El Allouchi
Bart Meijers
Arno Verschueren
Cyriel Dessers

01-apr-2017
NAC wil door met duo Vreven en Penders...
30-mrt-2017
Van Bezooijen mag vertrekken, NAC om tafel me...
11-apr-2017
Stijn Vreven tekent jaartje bij...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

mse

Geplaatst: woensdag 5 april 2017 om 10:56u

als ze zo blijven spelen zoals ze nu doen kunnen ze heel wat afdwingen om in ieder geval de nacompetitie veilig te stellen.
wat betreft arno en cyriell als ze toch mochten gaan dan voor de hoofdprijs en niets minder staan tot 2019 vast dus kan nac een mooie som vragen.
maar er zal weer wel met clausules gewerkt zijn want zo is nac

RS

Geplaatst: woensdag 5 april 2017 om 12:24u

80%? Wie heeft er hier gerekend? 3 Belgen, 5 MC-spelers, Oosterwijk, Stans, ONeill (?) plus nog door NAC te dumpen spelers, vertrekken.
Ga eerst die verliezen maar eens op tijd aanvullen, terwijl er geen geld zal zijn.
In navolging van Meijers, El Allouchi, Brusselers meer jeugdspelers a.u.b. Die zijn er!

ennaajseejer

Geplaatst: donderdag 6 april 2017 om 8:41u

En hoe kwamen we onder andere ook alweer terecht in de kelder van het betaalde voetbal? Ik kan me er nog boos om maken...
http://www.omroepbrabant.nl/?news/263428972/NAC-icoon+Bouwmeester+kreeg+nier+van+dochter,+maar+raakte+baan+kwijt+Een+enorme+rotstreek.aspx

Eerst alleen, daarna met technisch directeur Earnest Stewart, en later met Jeffrey van As schoot Bouwmeester vaak raak voor NAC. "Ik durf voor honderd procent te zeggen dat als wij er nog gezeten hadden NAC nog gewoon in de eredivisie had gespeeld", zegt hij met overtuiging van eigen kunnen.

NAC heeft totaal geen mensen met verstand van voetbal in het bestuur. Dat hebben ze zelf ook aan mij toegegeven."

lees meer op de link

WW

Geplaatst: donderdag 6 april 2017 om 11:31u

De bottom line is dus eigenlijk: zorgen dat je promoveert. Al is het alleen maar omdat je jezelf aantrekkelijker maakt als werkgever; er zal ook meer sponsorgeld binnenstromen dus langs meerdere wegen wordt de spelersvijver waarin je kan vissen alleen maar groter.

En het kan, promoveren. In korte tijd kan de wereld er heel anders uit zien, en op basis van wat je waarneemt in de laatste weken kan je niet anders dan je mening bijstellen. Je mening niet (durven) bijstellen zou de werkelijkheid geweld aandoen. Anders gezegd: vasthouden aan "het wordt niks in de playoffs" getuigt m.i. van tunnelvisie.

Tot pakweg half maart was ik bijzonder sceptisch over de kansen van NAC in de playoffs. Maar na de wedstrijden tegen Jong Ajax (met de voorhoedespeler van 12 miljoen) en VVV vind ik dat wij voor niemand in de JL onder doen, en ook de onderkant eredivisie niet. Ik denk bijv. serieus niet dat ons elftal gisteren met 8-0 op de ballen had gehad in de Kuip. Voeg daarbij ook een goede oefenpot tegen FC Utrecht onlangs. En dan denk ik alles bij elkaar "waarom niet promoveren via de playoffs".

Zaak is het huidige goede ritme vast te houden, deze reeks continueren, en vooral een oplossing vinden voor het probleem als een ploeg in de playoffs met geen enkele andere intentie naar Breda komt dan tegenhouden: ik moet nog even zien dat we zo`n muur dan ook kunnen slechten. Wat mijns inziens ook zou helpen (vooral mentaal), is als je nu die 4e periode in de wacht sleept: dan bewijs je dat je ook op het moment supreme kan presteren. Na een aantal keren in het zicht van de haven gestrand te zijn (1e periode dit seizoen; vorig seizoen zelfs 2 periodes), kan dat ook over een bepaald psychologisch dood punt heen helpen.

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 6 april 2017 om 14:49u

@WW: zit helemaal op jouw lijn. Ook ondergetekende gaf geen stuiver voor NAC voor de pot tegen Jong Ajakkes. Moet het nog allemaal zien. As vrijdag tegen Cambuur is weer een goede graadmeter. Laat ik het zo zeggen: ik ben gematigd positief want laten we wel wezen, het aantal teleurstellingen dit seizoen is nog altijd groter dan het aantal hoogtepunten


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven