homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 april 2017
Slecht weekend voor de jeugd, met twee uitzonderingen. [foto + video]


Van de zeven wedstrijden zijn er dit weekend zijn gespeeld werden er vijf verloren. Er zit n gelijkspel tussen, en dus slechts n gewonnen. Dit was wel de belangrijkste om te winnen.

Onder 11
NAC moest het dit keer opnemen tegen de nummer twee van de competitie Sparta. Dit was vooral al een moeilijke pot. Tijdens de uitvoering is dit ook wel gebleken. Op Sportpark Paradijs gingen de rotterdammers na een klaterende 2-8 overwinning er met de punten vandoor. Met een zesde plaats voor NAC en de tweede plaats van de Spangenaren is er nog van alles mogelijk. We zijn pas een paar rondes op weg.

Onder 12
Hier hebben de jongens een pijnlijke nederlaag geleden. Bij winst was de afstand tot de degradatiezone vergroot. Nu staat het er strak tegenaan. Al in de 3de minuut kwam NAC op achterstand. In de 22ste minuut kwam daar het laatste doelpunt van de wedstrijd nog eens bij. Met een eindstand van 2-0 mochten de jongens weer vertrekken uit den haag. Tegenstander hbs is hierdoor twee plaatsen gestegen. NAC staat nu een-na-laatste. De laatste plaats leidt uiteraard tot degradatie. Dat wordt nog spannend.

Onder 13
Ook bij deze jongens kwam Sparta op bezoek. Dit ging al een stukje beter. Al in de 4de minuut wist Omar Arbib het net te vinden. NAC stond nu met 0-1 achter. Dano Lauwens maakte voor NAC er in de tiende minuut 1-1 van. Dit is ook de eindstand geworden. Dit is een mooi resultaat als je beseft dat Sparta op de vierde plaats staat en NAC op de achtste. Door dit gelijke spel heeft NAC dicht duidelijker in de middenmoot gevestigd. Al komt dit voornamelijk door het verlies van de concurrenten. Zaterdag mag het tegen de fietstasjes kijken wat ze waard zijn.

Onder 14
Dit keer mochten de jongens de bus in op weg naar Zwolle. Hier stond pec te wachten om een wedstrijd te spelen. Dit is niet geworden wat we er van gehoopt hadden. Met een eindstand van 3-1 was pec gewoonweg te sterk. NAC staat nu op een achtste plaats met maar liefst n punt. Het speelt nu wel tegen de 7 beste team uit deze leeftijdscategorie. Er staan nog zes wedstrijden op het programma. Misschien kunnen ze nog ergens stunten.
Opstelling: Owen van Rosmalen, Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Tijn van t Westeinde (35 Awale Ismali Mahamed), Achilles Joannes (59 Job van Pelt), Ocean Polonius, Tika de Jonge, Jasper Huijzer, Sven Mol (57 Stef de Wijs), Mihailo Mijajlovic (53 Bas Verburgt) en Luc Marijnissen.
Doelpunten:Maxwell van Dijk (1-0, 20), Bram Hesselberth (1-1, 55) Stef van Oene (2-1, 62) en Jelmer Dijkman (3-1, 70).

Onder 15
Hier stond de derby op het programma. NAC ontving de buurmeisjes uit het oosten. Al in de eerste helft was het duel beslist. Uw Rat reporters zagen doelpunten van Sabir Agougil, Wessel Kerckhoffs en Jefry Dijkstra. Hiermee stond het voor rust al 3-0. In de tweede helft verzuimde de jongens om verder uit te lopen. Hier heeft het wel de mogelijkheden voor gehad. Ondanks dat hadden ze nog steeds de overhand op het veld. Op de ranglijst zijn ze nu ook de willempies voorbij en staan ze alleen op de tweede plaats. De nummer n, brabant united, is met tien punten meer waarschijnlijk niet meer in te halen.
Opstelling: Said Assim (50 Jur Uitdewilligen), Sven van Est, Luuk van Genderen, Sabir Agougil (68 Gijs van de Louw), Wessel Kerckhoffs (64 Aurelio van Gool), Rick de Vos, Jefry Dijkstra (68 Sil van Doorn), Flinn Assenberg (47 Martijn Brandt), Tommy van Butselaar, Bjrn Hardley en Tein Troost.
Doelpunten: Sabir Agougil (1-0, 5), Wessel Kerckhoffs (2-0, 16) en Jefry Dijkstra (3-0, 32).

Onder 17
Woensdag 29 maart, NAC O17 fortuna sittard.
Op woensdag werd er een wedstrijd tegen fortuna sittard gespeeld. De vorige seizoenshelft heeft NAC in de uitwedstrijd met 1-3 gewonnen. Neem mee dat ze doordeweeks lekker presteren dan weet je eigenlijk al wat er gebeurt is. In de 15de minuut kwam NAC op voorsprong. De 1-0 zal ook de ruststand zijn. Twintig minuten voor tijd maakt Sydney van Hooijdonk er 2-0 van. Cohlin Bechoe zet in de 80ste de eindstand van 3-0 op het bord.
Opstelling: Luca den Heijer, Wout Neelen, Rick Snijders, Job van den Avert, Cohlin Bechoe (71 Stijn van der Put), Gijs Kila (57 Mohamed Amissi), Jethro Mashart, Jim Verburgt, Michel van Butselaar, Sydney van Hooijdonk (74 Hakim Mperanyi) en Floris van Nijnanten.
Doelpunten:Gijs Kila (1-0, 15), Sydney van Hooijdonk (2-0, 69) en Cohlin Bechoe (3-0, 80).

Zaterdag 1 april, NAC O17 hollandia.
Op de zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen hollandia op het programma. Bij winst was de kans om gelijk te komen met de koploper. Dit is helaas niet gelukt. In de 14de minuut scoorde Luke Abelskamp voor de gasten uit Hoorn. Dit was gelijk ook de rust- en eindstand. NAC had moeite om in de wedstrijd te komen. Er was veel onnodig balverlies op het middenveld. Wat normaliter toch eigenlijk de kracht van dit team is.
Opstelling: Luca den Heijer, Wout Neelen, Rick Snijders, Cohlin Bechoe, Sjaak Kuyper, Stijn van der Put (41 Gijs Kila), Jim Verburgt, Floris van Nijnanten, Boniso Winter, Hakim Mperanyi (41 Mohamed Amissi) en Glen Habimana (41 Sydney van Hooijdonk).
Doelpunten: Luke Abelskamp (0-1, 14)

Deze week is misschien wel de belangrijkste wedstrijd tot nu toe voor deze jongens. Woensdag 5 april speelt het om 18.30 uur op Sportpark Heksenwiel de bekerwedstrijd tegen vitesse. De toegang is gratis en zoals altijd is de kantine weer geopend.

Onder 19
De vooruit zichten zagen er goed uit. In de eerste seizoenshelft hadden ze exact de zelfde wedstrijd gespeeld, toen werd er overtuigend gewonnen. Dit keer was het bezoek aan Almere iets anders. In de 18de minuut kwam NAC al op achterstand. Later moest NAC ng een tegentreffer incasseren. Hier konden onze boys weinig tegenop brengen. In de 70ste minuut heeft Diego Snepvangers de eindstand bepaald op 2-1. Hier had meer in kunnen/moeten zitten. De afstand naar een promotieplek is vier punten, al hebben die clubs allemaal n wedstrijd minder gespeeld.
Opstelling: Kevin Truyts, Jerimo van den Bempt (68 Jens Zijlstra), Victor Stenzler, Job van den Avert (77 Julian Broeren), Bradley Vliet, Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen (60 Jerzy Vermeeren), Richelor Spangers, Freek van Gestel, Skender Loshi (46 Diego Snepvangers) en Marwin Reuvers.
Doelpunten: Kubilay Koylu 1-0, 18), Ritchie Zinga (2-0, 25) en Diego Snepvangers (2-1, 70).

Weekend dus met over het algemeen genomen veel tegenvallende resultaten. Hopelijk gaat dit komende week beter.

Dan heb je alleen nog het overzicht van NAC van ons tegoed


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven