homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2017
NAC wil door met duo Vreven en Penders


NAC maakt momenteel werk van nieuwe contracten voor Stijn Vreven en Rob Penders. De huidige verbintenis van beide trainers loopt deze zomer af en voor NAC doet het in dit geval niet ter zake of promotie wordt afgedwongen ja of nee.

De bijna kampioen met 0-4 inblikken schuift wel zo lekker aan de onderhandelingstafel. De vraag is nu of NAC door schade en schande wijzer geworden is als het gaat om de contractduur. Hoe dan ook, de verwachting is dat alle partijen er snel uit zullen zijn. Zowel Robbie Penders als Stijn Vreven gaven recent nog aan graag bij NAC aan het werk te blijven.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Stijn Vreven
Rob Penders

05-apr-2017
NAC in 17/18: 'met Vreven', jeugdparels kunne...
11-apr-2017
Stijn Vreven tekent jaartje bij...
14-jun-2017
Opnieuw contractverlenging Penders...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

TheBelg

Geplaatst: zaterdag 1 april 2017 om 8:37u

Niet twijfelen, alle partijen niet. Mooie match Nac en Vreven

WW

Geplaatst: zaterdag 1 april 2017 om 9:38u

@TheBelg

Dijkhuizen debuteerde met een 1-6 overwinning bij Oss en hij wist in het 1e seizoen het puntengemiddelde op te krikken van 1,33 per wedstrijd naar ruim 2. Dat zag er goed uit, al werd onderaan de streep de doelstelling (in 1x promoveren) niet gehaald. En een half jaar later was hij weg.

Wat ik een paar nieuwsitems terug al schreef: zullen we gewoon eens een trainer zijn contract laten uitdienen? Wat is er dan mis met een constructie a la Koeman bij Feyenoord: steeds een jaarcontract, dat is daar ook uiteindelijk 3x verlengd zodat als je achteraf terugkijkt er gewoon sprake was van een goede 3jarige arbeidsrelatie.

Het argument `continuïteit` om iemand langer vast te leggen vind ik in NAC`s geval ronduit een schijnargument. Wij bleken juist erg goed de afgelopen jaren in het langer vastleggen van trainers, die vervolgens geen van alle de eindstreep haalden. Uiteindelijk zaten alle partijen met de gebakken peren: NAC financieel (contract afkopen) en qua imago (trainerskerkhof), de ontslagen trainer in kwestie zit met een smet op zijn cv, en de opvolger van de trainer zit met een gebutste selectie van zijn voorganger wat ook weer (te lang) als excuus ge-/misbruikt kan worden als prestaties uitblijven (Dijkhuizen).

In Jip en Janneke taal: die langdurige trainersverbintenissen zijn bij NAC de afgelopen jaren simpelweg duur pleepapier gebleken. Enthousiasme over 2 fraaie overwinningen achter elkaar op de nrs 2 en 1 van de Jupiler League doen daaraan niets af.

Windy City Rat

Geplaatst: zaterdag 1 april 2017 om 13:42u

Helemaal eens... gewoon met jaarcontracten werken voor trainer en staf. Flexibiliteit heeft grote voordelen. Elk jaar aftasten of het goede gevoel er nog is aan beide kanten en vlammen !

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 1 april 2017 om 20:41u

Niet langer dan een verbintenis geven van 1jaar.
Want eerst kijken of het succes zo door blijft gaan.
Alleen de laatste 2wedstrijden waren om aan te zien en dat kan ook ineens weer omslaan in dramatisch voetbal.
Laten we hopen van niet en dat het deze weg die ingeslagen is zo door gaat.
En komt NAC niet bij de eerste 5 dan kan men toch maar beter opzoek naar wel een geschikte trainer, want bij de top 5 hoor je als trainer wel te eindigen met NAC

Scheids

Geplaatst: zaterdag 1 april 2017 om 21:55u

Tja, wat is wijsheid?
Ik hoop echt dat Stijn Vreven en NAC een betere match worden dan voorgaande trainers. Dat promotie nu eens een oorzaak zou kunnen zijn dat een trainer verkast ! Dat alles zou veel beter staan als wéér een trainer de laan uit moeten sturen wegens gebrek aan resultaten. Wat NAC op dit moment laat zien qua voetbal en resultaat is beduidend beter dan in de eerste 25 potten. Het geloof in eigen kunnen komt langzaam maar zeker weer bovendrijven en punten worden gepakt. Nu de play-offs zien te bereiken, wie weet komt het onmogelijke ook nog naar boven!!

RS

Geplaatst: zondag 2 april 2017 om 8:00u

Ik zie absoluut de noodzaak niet om nu al te verlengen. Kan na afloop van het seizoen ook nog. Een zwaluw maakt nog geen zomer. Trainers genoeg op de markt.
Zie liever, dat gepoogd wordt spelers als Meijers en O `Neill, vast te leggen. Goede verdedigers met Noad. Die Ntoko zet zijn blessurelijn uit het verleden gewoon voort.

Charpie

Geplaatst: zondag 2 april 2017 om 14:19u

Helemaal niet zo gek om nu al om de tafel te gaan zitten. Mocht NAC onverhoopt promoveren (en dat is nu weer een reële optie), dan is Vreven ineens een succestrainer en eredivisietrainer en dat is een stuk nadeliger onderhandelen voor NAC. Lees: er zal aan Vreven getrokken gaan worden en hij is dus ook duurder.

Leg maar vast. Maar voor niet langer dan een jaar, zoals WW terecht stelt.

Peter13

Geplaatst: maandag 3 april 2017 om 7:34u

Eens met RS dat er zo snel mogelijk met Meijers en O`Neill gesproken moet worden. Zou mooi zijn als die twee vastgelegd kunnen worden, daar kun je de komende jaren mee vooruit.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven