homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 maart 2017
vvv-NAC: papa Haemhouts vraagteken


Dit bericht beginnen we met een huishoudelijke mededeling vanuit huize Haemhouts. Gisteren heeft het gezin een nieuwe aanwinst mogen verwelkomen. Robbie is voor de tweede keer vader geworden van een dochtertje. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe geluk Robbie! De beschuit met muisjes houden we tegoed, want vanavond gaan we naar venlo en het is maar de vraag of Robbie daar ook zal zijn. Afgaande op de afsluitende training van gisteren zal Vinnie Vermeer zijn plek innemen mocht de aanvoerder aangeven niet volledig met zijn hoofd bij het voetballen te zitten.

Het zou de eerste basisplaats bij NAC betekenen voor Vermeer. Sterker nog, het zou pas de tweede keer zijn dat hij in actie komt voor NAC. Zijn debuut maakte hij waar het voor hem als proefvoetballer allemaal begon. Vermeer mocht de laatste 18 minuten meespelen in het pak slaag (6-2) tegen fc eindhoven eerder dit seizoen. Dat de jongeman die zo'n gekke tussenstap naar Ecuador maakte en daar nooit tot spelen kwam, stappen heeft gemaakt in de hiërarchie der middenvelders bleek vorige week al in het oefenduel tegen fc utrecht, toen hij de volle 90 minuten tussen de lijnen stond.

Over die oefenwedstrijd gesproken. Stijn Vreven probeerde daar het door NACsupporters en volgelingen zo begeerde 4-4-2 uit en dat verliep getuige de uitslag prima-de-lux, toch kiest de trainer er bewust voor dat systeem links te laten liggen en bij 4-3-3 te blijven. In bn/destem legt hij uit hoe en waarom. 'Omdat ik vind dat Manu beter rendeert als tweede spits vanuit het middenveld kort achter Cyriel, als een soort 9,5. Tussen een negen en een tien in. Hij is het meest dreigend als hij dicht bij het doel speelt.' Wat het nut van dit proefballonnetje geweest is geweest mag Stijn weten, het wekt in ieder geval de schijn dat het iets “te goed” heeft uit gepakt voor de oefenmeester.

Afijn, ondanks het interlandvrije weekend heeft Vreven alles behalve een fitte groep tot zijn beschikking. Brandon Barker schaarde zich eerder deze week bij het groepje langer geblesseerden, waar Gianluca Nijholt, Olivier Rommens en Bodi Brusselers langzaamaan uit proberen weg te komen. Danny Verbeek heeft heel de week apart van de groep getraind en zal niet meedoen vanavond. Tot slot is ook Ashley Smith-Brown niet van de partij. De gewezen linksback heeft last van zijn hamstring.

Met name op de vleugels heeft de trèner weinig keuze. Giovanni Korte speelt op rechts, zoveel is duidelijk. Op links zal de keuze vallen op Thomas Agyepong of Mounir el Allouchi, waarbij de laatste getuige de hesjes gisteren de grootste kans op een basisplaats maakt.

Shane O'Neill is helemaal fit, maar heeft zijn plekdefinitief verloren aan Bart Meijers (NAC, waar blijft dat contract???). De Ierse Amerikaan of Amerikaanse Ier zal het voorlopig moeten stellen met een plek op de bank. 'Dat zijn moeilijke beslissingen, ook al omdat ik Shane eerder nog tot mijn aanvoerder heb benoemd. Maar zoals iedereen weet, ben ik niet iemand die snel veranderingen doorvoert. Het makkelijkste zou zijn om Bart eruit te halen, dat doe ik niet omdat ik vind dat hij het goed heeft gedaan en het verdient om te blijven staan.'

De vermoedelijke opstelling ziet er zo uit:

Brondeel; Sporkslede, Meijers, N'Toko, Horsfield; Verschueren, Garcia, Haemhouts/Vermeer; Korte, Dessers en El Allouchi. 

Gek is dat, we worden ondanks die 3 zeges op een rij niet bepaald verwend door ons NAC de laatste jaren, maar een NACvrij weekend, omdat een stel prutsers in een oranje shirt het nationale clubvoetbal bij de profs stil leggen, wakkert de honger naar NAC toch altijd weer aan.

Tweehonderzeventig man en vrouw sterk vanavond in het uitvak. We hebben er zin in!

Come On N.A.C.!!!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Rob Haemhouts
Vinnie Vermeer
Ashley Smith-Brown
Thomas Agyepong
Mounir El Allouchi
Shane O'Neill
Bart Meijers

02-apr-2017 VVV-NAC (0-4)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RS

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 12:34u

Vermeer??? Nog een kabouter erbij! Zie ook de complete voorhoede en Garcia. Dan ga je toch met Stans beginnen? Lekker makkelijk voor VVV!

danny b

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 13:08u

De gemiddelde lengte komt inderdaad niet boven de 1.75 uit denk ik. Ik vraag me af of er überhaupt naar de eigenschap(pen) lengte/postuur wordt gekeken. NAC zou door iedere willekeurige Ligue un, deux of trois ploeg worden opgevreten en dan heb ik het niet eens over voetballend.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 13:19u

Wacht even hoor... Ik snap het even niet.
Vreven wil 4-3-3 blijven spelen met Manu op 9,5, tussen 9 en 10 in.
Als je iemand tussen de 9 en de 10 zet, speel je dus 4-4-2. De 9 en 10 zijn immers je voorste spelers. Om die van een beter aanvoer te voorzien, zet je iemand op de punt naar voren. Dat is dus je 9,5.
Een ander systeem is het kerstboomsysteem, 4-3-2-1, waarbij je dus nog een diepe spits voor je twee nummers 9 en 10 hebt. Om wat meer zekerheid te hebben, hebben ze die diepe spits achter de twee diepgaande aanvallers gezet. Eigenlijk een 11, maar in dit geval dus een 9,5.
Als je 4-3-3 speelt, waar staan die nummers 9 en 10 dan?
Je kunt hoe dan ook geen 9,5 hebben, dat wordt dan maximaal een 8,5. Toch? Want je heb ook nog ergens aan de zijkant nog een 11 lopen.
Of bedoelt hij 3-3-4?

danny b

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 13:36u

Of zou Vreven terug gefloten zijn?

WW

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 13:53u

Wat Hugh Hefner zich afvraagt, vraag ik me idd ook af...

@Danny B
Dat is wel een beetje conspiracy-theory-denken, maar als dat waar zou zijn, dan zou dat een bijzonder kwalijke zaak zijn: dan hecht je meer belang aan het halen van je eigen gelijk onder de misleidende noemer `visie`, terwijl de waarneembare werkelijkheid anders is. Ik ga er dus vanuit dat dat terugfluiten niet gebeurd is, en dat Vreven zichzelf geen zelfcensuur heeft opgelegd wat dat aangaat (anders hoeft van mij zijn contract ook niet verlengd te worden, laten we daar heel simpel in zijn).

WW

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 14:12u

Als VVV voor eigen publiek wil laten zien dat zij de gedoodverfde kampioen zijn en vooruit willen voetballen, dan verwacht ik dat NAC goed voor den dag komt.
Gaan ze puur voor resultaat en timmeren ze de boel dicht, dan moet ik het nog zien.

Ergens hoop ik met het oog op de playoffs op het laatste: als voetballiefhebber wordt het dan stomvervelend om naar te kijken hoogstwaarschijnlijk, maar zo gaat het straks ook worden, dus dat zou alleen maar een goeie vingeroefening zijn.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 14:52u

@ Hugh
Ik vermoed dat Vreven niet bedoelt dat er een speler tussen de speler met nr. 9 (de pure spits) en met nr. 10 (de aanvallende middenvelder) in staat, maar dat Manu Garcia geen échte 10 is en zeker geen 9, maar iets daar tussenin. In de praktijk een valse tweede spits, eentje die vanaf het middenveld komt. Een échte tweede spits in een 4-4-2 systeem is een 11 zoals John Lammers, die rond de nr. 9 zwerft.

@WW
Ik zou het juist helemaal niet raar vinden als een van de `eisen` bij de aanstelling van Vreven het voetbal in 4-3-3 zou zijn geweest. Ik vind het verwerpelijk, begrijp me goed, maar ik heb wel het idee dat de technische mensen binnen de club dermate vasthouden aan dat systeem dat ze blind zijn voor andere mogelijkheden. Óók als die mogelijkheden met het aanwezige spelersmateriaal beter zouden functioneren.

Het was volgens mij Barker die in zijn `loan watch youtube` NAC aanprijst omdat ze "ook 4-3-3 spelen" en het is Smulders geweest die op de allereerste technisch forum avond verkondigde dat hij een fervent voorstander van 4-3-3 is. Zonder daar overigens heel duidelijk goede argumenten voor te geven. Wat mij betreft ken je de historie van deze club niet goed genoeg als je hier zo aan vast wil houden.

Maar goed, we hebben óók niet het beste materiaal om 4-4-2 te spelen (Oosterwijk rendeert totaal niet heb ik het idee?), maar goed, het zou prettig zijn om het te kunnen, mocht een tegenstander daarom vragen. En, ten overvloede, onze buitenspelers functioneren alleen indien `het veld breedhouden` hun belangrijkste taak zou zijn. Ik hoop dat dat niet zo is.

Nu op naar vanavond, die vlaaien eens een tikkie geven. Dat ze kampioen worden, ok, maar volgend jaar in de Eredivisie hoop ik dat NAC ze onder zich houdt. Maar dat is nog wel een stukje weg....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven