homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 maart 2017
Derby alert: NAC onder 15 speelt belangrijke wedstrijd


Ondanks dat het zaterdag 1 april is, komen alle teams in actie. Je kunt altijd zelf even komen kijken of dat echt klopt! P>

Onder 11
Dit keer komen onze vrienden uit Rotterdam op bezoek. Sparta staat met twee punten meer twee plaatsen hoger dan ons NAC. De competitie is voor deze jongens pas twee wedstrijden onderweg. Over de stand en eventuele gevolgen is op dit moment niks zinnigs te zeggen. Om 11:15 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Paradijs.

Onder 12
Hier staat een belangrijke uitwedstrijd op het programma. In den haag moet het bezoek bij hbs. Die staan één plaats hoger met één puntje meer. Je kunt daar afscheid nemen van de onderste plaatsen. Mocht je hierbij willen zijn dan kan dat. Op Sportpark Craeyenhout wordt om 10:45 uur afgetrapt.

Onder 13
Ook deze jongens krijgen bezoek van de Spangenaren. Op Sportpark Paradijs zal om 13:00 uur worden afgetrapt tegen Sparta. Dankzij de goede reeks van de laatste weken, zijn de jongens doorgestoten tot de middenmoot van de competitie. Met een achtste plaats en 30 punten staan ze er goed voor. Sparta heeft het met een vierde plaats en 37 punten beter voor elkaar. Door een stuntje kun je dus nog wel een stapje maken.

Onder 14
Dit keer krijgen ze een moeilijke uitwedstrijd voor de kiezen. Men mag afreizen naar zwolle om te spelen tegen pec. Dat is die ploeg waarvan spelers en ouders in de thuiswedstrijd niet vies waren van verbaal geweld. In de schoppartij die volgde was NAC alsnog met 2-0 te sterk. Wij zijn benieuwd of voetbal het dit keer weer wint van agressiviteit. Op het Sportpark van be quick’28, naast het stadion, wordt er om 12:00 uur afgetrapt.

Onder 15
Een dubbel beladen wedstrijd staat hier op de rol. De Derby tegen willem 2. NAC staat op een gedeelde tweede plaats met 33 punten. De tegenstander staat één plaatsje hoger met hetzelfde aantal punten, alleen een wedstrijd meer gewonnen. Wie de wedstrijd wint heeft dus grote kans om na dit weekend tweede te staan. Naast de punten gaat het ook om de eer. Iedereen wil van willem 2 winnen. Ook als je heel jong bent. Om 15:00 uur kunnen ze op Sportpark Heksenwiel dus alle steun gebruiken.

Onder 17
Zou het lukken om de koppositie te pakken? De jongens gaan het zaterdag wel proberen op Sportpark Heksenwiel. Om 12:30 uur trappen ze af tegen Hollandia. Die staan één plaats onder NAC, met zes punten minder.

Onder 19
Na wat moeizame weken is vorige week weer een keer gewonnen. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Dit kan zaterdag tegen almere city fc. In het stadion zal de wedstrijd om 12:00 uur aanvangen. Een overwinning is heel welkom. Met een achtste plaats staat NAC nog onder de promotielijn, die ligt bij de zesde plaats. Als er gewonnen wordt kom je hier weer in de buurt. Met drie punten minder staat almere op een negende plaats. De vorige ontmoeting, in hetzelfde stadion, werd gewonnen met 0-3. De vooruitzichten zijn dus positief.

Al met al een druk weekend waar weer veel op de diverse ranglijsten iets kan gebeuren.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven