homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 maart 2017
Van Bezooijen mag vertrekken, NAC om tafel met El Allouchi & Vreven


Jesse van Bezooijen heeft te horen gekregen dat NAC zijn aflopende contract niet gaat verlengen. De drukbezette positie in het centrum van de verdediging, de vele blessures en het andere jeugdige talent Bart Meijers zullen daaraan hebben bijgedragen. Hij debuteerde in 2014 in de hoofdmacht.

NAC heeft naar verluid wel een aanbieding hebben gedaan aan Mounir El Allouchi, hij kan zijn aflopende verbintenis met minimaal twee jaar verlengen met een optie voor een extra jaar.

Stijn Vreven heeft te kennen gegeven dat hij, ongeacht op welk niveau, zijn werk bij NAC ook na dit seizoen wil voort zetten. Beide partijen gaan derhalve volgende week met elkaar in gesprek.


Bron : De Rat, BN De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Jesse van Bezooijen
Mounir El Allouchi
Stijn Vreven

05-apr-2017
NAC in 17/18: 'met Vreven', jeugdparels kunne...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jordyvantreijen

Geplaatst: donderdag 30 maart 2017 om 17:17u

Zonde dat Van Bezooijen niet langer blijft, maar begrijpelijk: Te veel aan de kant gestaan met blessures en zodoende twee jaar nagenoeg stil gestaan in zijn ontwikkeling. Hopen dat Bart Meijers wel fit en blessurevrij blijft! Ik mag aannemen dat die jongen nu een profcontract aangeboden krijgt?!

Doorgaan met Vreven lijkt me logisch en El Allouchi heeft zijn contractverlenging verdiend en gaat nog nuttig zijn (zeker als we onverhoopt langer in de Juup League blijven spartelen)...

WW

Geplaatst: donderdag 30 maart 2017 om 19:02u

Zullen we het met Vreven eens als volgt gaan doen?
Contract voor een jaar.
Als het bevalt daarna nog een contract voor een jaar.
Als het bevalt daarna nog een contract voor een jaar.
Etc.

Raar?
Nee hoor. Ronald Koeman is op deze wijze uiteindelijk 3 seizoenen trainer van Feyenoord gebleven.

Wat ik eens een keer niet wil, is een contract voor langere tijd geven, er bij de Kerst onverhoopt niet zo florissant voor staan en dan (deels op niets anders gedreven dan onderbuikgevoel) de zoveelste trainer voortijdig zijn congé geven.

Zullen we voor de verandering eens zorgen dat een trainer zijn contract uitdient? En gelijk Koeman bij Feyenoord kan dat ook bij NAC met Vreven makkelijk meermalen achter elkaar. Vreven durfde in de winterstop een contract tot einde seizoen aan dus bij hem zal het probleem niet liggen.

Geplaatst: donderdag 30 maart 2017 om 22:30u

Jammer voor Bezooijen. Vond het ook al apart dat hij bij jong NAC nooit meedeed. Terwijl hij wel op de weg terug is. Achteraf was dat misschien al een signaal.

Voor de rest van de personen allemaal heel begrijpelijk dat ze mogen blijven.

hondstrouw

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 12:02u

@WW
Zou zeer verstandig zijn, want ik denk dat Vreven een beperkte houdbaarheid heeft bij een spelersgroep.
Elke keer dat geroep om strijd en passie gaat een keer vervelen en dan onstaat er een lacherige sfeer over de trainer onder de spelers en weet je dat de resultaten gaan tegenvallen.

Wat mij betreft wachten we eerst nog de wedstrijden tegen VVV en Cambuur af. Als het voetbal (even los van het resultaat) inderdaad weer ergens op begint te lijken, dan mag er wat mij betreft verlengd worden.
Maar het zou zomaar kunnen dat we door Cambuur en VVV simpel aan de kant gezet worden en NAC weer totaal onmachtig voor de dag komt en als los zand aan elkaar hangt.

Ben overigens wel benieuwd hoe Dijkhuizen had gepresteerd als Manu Garcia vanaf de eerste competitieronde mee had gedaan. Ik heb zo`n vermoeden dat hij dan niet was ontslagen...

WW

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 13:55u

@hondstrouw

Eens.
Vooral je laatste alinea.
Op deze manier trainers vergelijken terwijl de 1 de beschikking heeft over een supertalent dat de ander niet had, zorgt ervoor dat je geen zuivere baseline hebt. In gewone-mensentaal: je vergelijkt op deze manier appels met peren als je de vraag probeert te beantwoorden of Vreven het beter doet dan zijn voorganger.

fvf6

Geplaatst: vrijdag 31 maart 2017 om 15:53u

@WW @hondstrouw

Ik zie liever Vreven die de spelers wakker schudt , dan een dooie Dijkhuizen die nietszeggend tegen de dug -out hangt. Maar smaken verschillen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven