homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 maart 2017
Bovenbouw NAC Jeugd doet goede zaken


Afgelopen weekend waren er vijf wedstrijden waarvan één wedstrijd ‘slechts’ om de eer ging. De bovenbouw heeft een mooi weekend gehad, die hebben hun wedstrijden gewonnen. Alleen de onderbouw het een minder weekend. Onze Rat reporter heeft weer een aantal wedstrijd bezocht en verzamelde de volgende gegevens.

Onder 12
Tegen de nummer vier van de ranglijst heeft NAC helaas geen vuist kunnen maken. De tegenstander, RKVV Roosendaal O13, was op Sportpark Paradijs te sterk. De wedstrijd is geëindigd in 1-3. Volgende week zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan moet NAC naar directe concurrent HBS. NAC staat namelijk een-na-laatste (11e), HBS een plek daarboven (10e).

Onder 13
Dit keer mochten de jongens de bus in om naar limboland te reizen. Hier stond een wedstrijd tegen vvv venlo op het programma. Bij rust was het nog 0-0, aan het einde van de wedstrijd stond het ook 0-0. Hiermee hebben ze punten laten liggen tegen de nummer een-na-laatst van de competitie. Zelf staan ze op een achtste plaats. Zaterdag misschien meer geluk als de nummer vier langskomt, Sparta Rotterdam.

Onder 14
Omdat de jongens een vrij weekend hadden en er toch behoefte was aan een wedstrijd is er gezocht naar een oplossing. Onze buurmeisjes uit het oosten hadden ook vrij. Toen is er besloten om een oefenwedstrijd op Bredaas grondgebied te laten plaatsvinden. Er werd 3 keer 20 minuten gespeeld. De eerste helft ging niet best. Al snel stond het 0-1, maar in de 19de minuut kwam ze al weer op gelijke hoogte. Vier minuten later was het 1-2. Zo gingen ze de `eerste` rust in. Het tweede hoofdstuk was slecht van beide kanten. Alleen de bezoekers wisten hier te scoren. De `tweede` rust ving aan met een 1-3 stand. De `derde helft` ging duidelijk beter. In de 15de minuut werd het dankzij een strafschop 2-3. Nog geen 7 minuten later stond NAC O14 met 5-3 voor! Dit is ook de stand waar de scheidsrechter op affloot. Helaas zijn er geen punten gehaald waar wel de eer is hooggehouden. Al valt het te betwijfelen of in dit elftal de talenten zitten die NAC zoekt.

Onder 17
De vorige wedstrijd tegen brabant united werd met 4-3 gewonnen. Ook deze wedstrijd was een prooi voor de Bredanaars. In de wedstrijd die om 16:30 uur werd afgetrapt wist NAC vijf keer het doel te vinden. De nul werd niet gehouden, want brabant united wist ook drie keer tot scoren te komen. Aandachtspuntje voor de verdediging? Voor de stand heeft deze winst uiteraard positieve gevolgen: NAC staat inmiddels op een tweede plaats. Ver weg van de degradatieplaats. Dit zag er een aantal weken geleden heel anders uit. Toen stond NAC nog op de een-na-laatste plaats. Aanstaande woensdag mag het aantreden tegen de huidige nummer een-na-laatst, fortuna sittard. Deze wedstrijd wordt om 18:30 uur gespeeld op Sportpark Heksenwiel.
Opstelling NAC O17: Luca den Heijer, Wout Neelen, Rick Snijders, Cohlin Bechoe, Gijs Kila (57’ Hakim Mperanyi), Jethro Mashart, Stijn van der Put (60’ Boris van Schuppen), Jim Verburgt (46’ Sjaak Kuyper), Michel van Butselaar, Sydney van Hooijdonk (70’ Mohamed Amissi) en Floris van Nijnanten.
Doelpunten: Gijs Kila (0-1, 3’), Wout Neelen (0-2, 27), Jim Verburgt (0-3, 40’), Jan van Rijn (1-3, 52’), Sydney van Hooijdonk (1-4, 59’), Roy Kuijpers (2-4, 59’), Hakim Mperanyi (2-5, 59’) en Chiel van Wanrooij (3-5, 72’)

Onder 19
Woensdag 22 maart, ado den haag – NAC
De gastheren van de avond kwamen sterk uit de startblokken. Al in de vijfde minuut kwamen ze op voorsprong. NAC kan hier weinig tegenover zetten. Dit is ook de ruststand geworden. Na rust kan NAC sneller en beter druk zetten op de defensie van ado. Toch was het ado die na rust als eerste scoorde. Onze jongens bleven het proberen en in de 54ste minuut lukte het dan ook, de 2-1 hing in de netten. Nog geen vijf minuten later was het Bradley Vliet die vanuit een vrije trap de 2-2 er in schoot. Lang hebben ze niet kunnen genieten van de gelijke stand. 8 minuten later stond ado al weer met 3-2 voor. NAC kan hier, ondanks nadrukkelijk aandringen, niks meer aan veranderen. Dit is dan ook de eindstand geworden.
Opstelling: Jerimo van den Bempt (82’ Jens Zijlstra), Victor Stenzler, Bradley Vliet (87’ Yilmaz Erdogan), Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen, Richelor Spangers, Skender Loshi, Julian Broeren, Jethro Mashart (46’ Jerzy Vermeeren), Luke van Eck (70’ Kevin Truyts) en Job van den Avert.
Doelpunten: Donovan de Groot (1-0, 5’), Kursat Cil (2-0, 47’), Richelor Sprangers (2-1, 54’), Bradley Vliet (2-2, 59’) en Kursat Cil (3-2, 67’).
Bijzonderheden: Trainer Jefta Bresser werd in de 85ste minuut van het veld gestuurd.

Zaterdag 25 maart, NAC O19 - heerenveen O19
In een zeer open en vermakelijke wedstrijd is NAC als winnaar uit de bus gekomen. Al hadden we wel de hulp van de scheidsrechters nodig. De friezen waren overduidelijk de sterkere ploeg. In de tiende minuut kwam NAC op een weinig verrassende 0-1 achterstand te staan. Daarna volgde een kentering waarbij de arbitrage een grote rol speelde. De grensrechter zag niet dat Richelor Sprangers buitenspel liep op een uitbraak van NAC. Omdat hij een-op-een kwam te staan met de keeper kon de fries maar één ding doen. Richelor neerhalen met een rode kaart als gevolg. Hier hadden de bezoekers niet op gerekend, ze hadden geen reservekeeper bij. Dus dan maar een veldspeler in de goal. NAC had nog steeds moeite om op de helft van heerenveen te komen. Ook omdat er diverse afspraken niet nagekomen werden en in de opbouw steeds de verkeerde keuzes gemaakt werden. Uiteindelijk heeft NAC de wedstrijd met 2-1 weten te winnen. Gezien de wedstrijd zijn dit drie bonuspunten.
Opstelling: Kevin Truyts, Jerimo van den Bempt, Job van den Avert, Bradley Vliet, Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen (65’ Jens Zijlstra), Richelor Spangers, Skender Loshi, Julian Broeren, Jerzy Vermeeren (71’ Wesley Hereijgers) en Marwin Reuvers.
Doelpunten: Lewis Montsma (0-1, 10’), Richelor Spangers (1-1, 35’) en Jochem van den Biggelaar (2-1, 40’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven