homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 maart 2017
NAC Jeugd: Vijf teams in actie, twee krijgen rust. Support gewenst!!


In dit NAC loze weekend staan er voor de NAC Jeugd vijf wedstrijden op het programma. De andere twee teams krijgen een welverdiende rustdag. Van de vijf wedstrijden zijn er drie thuis. Genoeg kansen dus om alsnog jonge NAC spelers over een veld te zien rennen. Tip: Bij de thuiswedstrijden in de kantine inclusief tap gewoon open.

Onder 12
Dit keer staat er een wedstrijd thuis tegen Roosendaal 013 op het programma, niet te verwarren met rbc. Ook dit keer zal het een moeilijke wedstrijd worden. Roosendaal staat op een vierde plaats met 34 punten, NAC heeft 12 punten en staat hiermee op een elfde plaats. Een overwinning of gelijkspel zou het team erg helpen om eventuele degradatie te voorkomen. Ze kunnen de steun dus goed gebruiken. Als je ze wilt steunen, dan ben je vanaf 13:00 uur welkom om de aftrap mee te maken op Sportpark Paradijs.

Onder 13
Dankzij de overwinning van afgelopen weekend is NAC één plaats gestegen op de ranglijst. Dat is dit weekend wéér mogelijk. Als het in een uitwedstrijd aantreedt tegen vvv venlo, die momenteel met elf punten de dertiende plaats bezet. NAC doet het beduidend beter. Met 29 punten op een achtste plaats doet het goed mee in de middenmoot. De aftrap zal om 12:30 uur plaatsvinden op Sportpark Merelweg.

Onder 14
Ondanks dat het maar een oefenwedstrijd is moet deze gewoon gewonnen worden. Nu nog meer dan anders: Dit keer komt willem 2 op bezoek. De bezoekers staan op een tweede plaats in de ‘loserpoule’. NAC staat op een achtste plaats in de kampioenspoule. Op papier zijn we dus duidelijk de betere, nu op het veld nog. Dit kunnen we allemaal zien op Sportpark Heksenwiel. Om 15:00 uur zal er op het hoofdveld worden afgetrapt.

Onder 17
Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Brabant United staat er dit weekend de UITwedstrijd tegen Brabant United op het programma. Afgelopen zaterdag werd er gewonnen met 4-2 en staat NAC op een mooie tweede plaats. De gastheer van dit weekend staan op een derde plaats, er zit ook maar één punt verschil tussen de ploegen. Een overwinning zou dus weer veel rust en vertrouwen brengen. De aftrap van om 16:30 uur gebeuren in Stadion De Vliert.

Onder 19
Afgelopen woensdag werd er nipt verloren van ado met 3-2. Dat was tegen de nummer twee. Dit keer komt sc heerenveen op bezoek. Met dertien punten staan ze op een vierde plaats, NAC staat op een negende plaats met zeven punten. Om nog kans te maken op promotie is het vrij noodzakelijk om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Alle steun is dus welkom. Om 12:30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Heksenwiel.

Ook al staan er maar vijf wedstrijden op het programma de zijn allemaal belangrijk. Als het niet voor de competitie is dan wel voor de eer van de club. Bij de thuiswedstrijden ben je van harte welkom om een keer te gaan kijken.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven