homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

20 maart 2017
Ook verbouwplannen bij de NAC Jeugd op Heksenwiel


Deze week werd er bekend dat het trainingscomplex in Zundert een facelift zal ondergaan. Dit is echter niet het enige complex dat met een verbouwing te maken gaat krijgen. Er is ook een bouwvergunning aangevraagd door Bredase Voetbalvereniging Boeimeer op Sportpark Heksenwiel, het terrein waar de bovenbouw van de NAC Jeugd haar thuiswedstrijden afwerkt. Hier gaat hier dan om een opnameplaats voor videobeelden.

Eind november vorig jaar is er een aanvraag ingediend voor het plaatsen van een videotoren. Deze aanvraag is zonder dat de gemeente er iets over heeft gezegd vanuit NAC weer ingetrokken. Waarschijnlijk zal het kostenplaatje niet goed zijn uitkomen.

In de tussentijd hebben verschillende mensen op het dak van de hoofdtribune opnames gemaakt van de wedstrijden. Nadeel is dat dit niet op een praktische en veilige manier kan. Hierdoor werden er ook vaak opnamen gemaakt onder het dak van de tribune, met als gevolg dat de beelden niet genoeg overzicht gaven. Hiervoor moet dus een oplossing komen.


De huidige Frans Ruskus tribune van vv Boeimeer

Daarom is er dit jaar opnieuw een vergunning aangevraagd. Deze keer gaat het om het plaatsen van een cabine op de tribune bij het hoofdveld. Zo hebben de beelden de juiste hoek, kunnen de cameramensen droog en uit de wind staan. Misschien nog wel belangrijker is dat het vooral veilig gedaan kan worden.

’Er moet eerst gekeken worden om de bestaande constructie de nieuwe wel kan houden,’ aldus Peter Heuts voorzitter van Boeimeer. De exacte startdatum van de verbouwing is nog niet bekend. Of de gemeente dit bouwwerk goedkeurt evenmint.

De video opnames kunnen worden gemaakt dankzij een investering van Samen voor NAC. Vorig seizoen heeft NAC A1 al gewerkt volgens deze aanpak. Voor dit seizoen is er een systeem aangeschaft dat van de A1 tot en met de C2 zal worden gebruikt. De middelen van Samen voor NAC maakten het mogelijk te investeren in de benodigde software, waarmee wedstrijdbeelden kunnen worden geanalyseerd en gepresenteerd aan spelers. Hiermee kan de technische staf zowel op groepsniveau als per linie of individu gerichte feedback geven.
Bijkomend voordeel is dat wij, fans van de NAC Jeugd, na iedere speelronde op de sociale media kunnen nagenieten van de bewegende wedstrijdbeelden.

Hup NAC Jeugd!


Bron : De Rat, HBNieuws, De Veurzitter van BSV Boeimeer, breda.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: maandag 20 maart 2017 om 14:54u

Ideetje voor NAC TV om eens een inkijkje te geven hoe deze video analyse in de praktijk wordt gebracht. Blijkbaar is het niet alleen een videotje afspelen voor je spelers, maar hangt het samen met hele complexe software? Ik ben oprecht heel benieuwd hoe dit werkt en hoe we daar de vruchten van plukken.

Korneev

Geplaatst: dinsdag 21 maart 2017 om 23:55u

D`n ouwe Rus, mooie kerel!! Veel van mijn wedstijden op dit veld mogen spelen.. 👊💥


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven