homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 maart 2017
Vooruitblik: Propvol weekend voor de jeugd.


Ook dit weekend komt weer elke jeugdploeg in actie, allen in competitieverband. Vier duels worden thuis afgewerkt, twee duels op vreemde bodem.

Onder 11
Net als de O14 zit deze jonge ploeg in de kampioenspoule. Promotie is niet mogelijk maar er wordt nu wel gespeeld tegen de sterkste teams van het land. Een mooie springplank voor de competitie van Onder 13, waarin volgend jaar wordt gespeelt. Er is nog maar n halve speelronde geweest dus over een stand kunnen we nog niks zinnigs zeggen. Dit keer komt psv regio eindhoven op bezoek. Dit gaat gebeuren op Sportpark Paradijs (thuishaven van WDS19), aftrap 11:15 uur.

Onder 12
Dit keer is Spijkenisse de tegenstander, de huidige nummer vijf op de ranglijst. Met een puntenverschil van 22 kan dit nog weleens een moeilijke wedstrijd worden, maar het boeken van een overwinning is wel degelijk van cruciaal belang. NAC O12 heeft namelijk maar twee punten meer dan de nummer laatst, de plek die recht geeft op directe voor degradatie. Op Sportpark Jaap Riedijk dus de taak om het tij te keren. De wedstrijd begint daar om 12:30 uur.

Onder 13
De aansluiting met de middenmoot is inmiddels gevonden, nu moet er doorgepakt worden. Met een achtste plaats en 28 punten is tegenstander NEC/FC Oss een opponent die gepakt moet worden. NAC staat n plaatsje lager met twee punten verschil. Bij winst kan de ploeg zelfs een sprongetje maken naar de zevende plaats. Hier kunt u allemaal bij zijn; Om 13:00 uur gaat de bal weer rollen op Sportpark Paradijs.

Onder 14
Opnieuw een wedstrijd in een kampioenspoule. Dit keer komt ajakkes op bezoek op Sportpark Heksenwiel, om 15:00 uur. De huidige nummer twee van de competitie doet het goed. NAC daarin iets minder. Van de zes gespeelde wedstrijden werd er maar n punt gehaald. Dit is ook niet zo gek als je beseft dat je hier tegen de top van de onder 14 speelt.

Onder 15
Dankzij de overwinning van vorige week en het verlies van onze Oosterbuurmeisjes is NAC weer een plaatsje gestegen. Deze lijn gaan ze in Dordrecht proberen door te trekken. De plaatselijke FC aldaar staat momenteel op een negende plaats met slechts 13 punten. NAC staat op een mooie derde plaats met 32 punten. De concurrenten in de top hebben allemaal wedstrijden tegen directe concurrenten, een overwinning zou dus van grote waarde kunnen zijn. Om 12:30 wordt er afgetrapt op de Krommedijk in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

Onder 17
Ook deze ploeg is erop gebrand de goede lijn die vorige week is ingezet een vervolg te geven. Op Sportpark Heksenwiel is Roda JC de tegenstander. Het verschil met deze huidige nummer twee bedraagt slecht twee punten, winst betekent dusw dat er van stuivertje gewisseld wordt.

Onder 19
In deze kampioenspoule gaat het nog niet helemaal zoals gewenst. Alle teams zitten nog dichtbij elkaar dus er kan nog veel gebeuren. Als er aan het eindelijk van het seizoen maar op de zesde plaats of hoger geindigd wordt is het goed. In Limburg wacht met Roda JC de volgende horde. NAC staat op een negende plaats en roda op een zevende, weliswaar met evenveel punten, maar Roda heeft n wedstrijd minder gespeeld. Als de jongens dit keer echt als team gaan werken is er een hoop mogelijk.

Zoals altijd heeft NAC ook een handig overzicht gemaakt, en nog bijna foutloos ook:


NAC O11 speelt toch echt op Sportpark Paradijs.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven