homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 maart 2017
Terugblik: Een redelijk weekend voor de jeugd.


Met vier keer winst, één gelijkspel en twee verliespartijen gaat vorig weekend de boeken in als redelijk. Als die verliespartijen er niet waren dan… enfin.P>

Onder 11
In de eerste ronde van de kampioenspoule ging het er heftig aan toe. Er werd veel gescoord, met slechts één nadeel: het werd gedaan aan beide kanten. Op bezoek bij ADO kwam NAC O11 maar liefst tot een 5-5 gelijkspel.

Onder 12
NAC O12 ontving deze ronde FC Eindhoven, wat leidde tot de tweede overwinning van het seizoen. Wouter Wermenbol wist zowel in de eerste helft als in de tweede helft te scoren en daarmee eigenhandig de eindstand te bepalen op 2-0. Hiermee neemt de ploeg niet alleen een stapje verder afstand van directe degradatie, maar nadert het tevens hetzelfde fc eindhoven. Het verschil bedraagt nu nog maar drie punten.

Onder 13
De boys van Jan Vanhuele en Michael Dingsdag zijn op bezoek geweest bij Brabant United, waarbij geode zaken werden gedaan. Dankzij een doelpunt in de 38’ minuut van Xaverencio Mettendaf werd er met 0-1 gewonnen. Op de ranglijst heeft de ploeg nu aansluiting bij de middenmoot en kan er weer serieus naar boven gekeken worden. NAC staat nu op de negende plaats met 26 punten. De nummer tien heeft er 18, de nummer 5 heeft 31 punten. Er is dus nog een hoop mogelijk.

Onder 14
Alkmaar was dit weekend het toneel voor de wedstrijd die NAC O14 waarschijnlijk snel hoopt te vergeten. Koploper AZ bleek met maar liefst 5-0 te sterk voor hekkensluiter NAC. Volgend weekend misschien iets meer geluk in de thuiswedstrijd tegen ajax, de huidige nummer vijf.
Opstelling: Bas Verburgt, Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Lucas de Beer, Achilles Joannes, Ocean Polonius, Tika de Jonge, Jasper Huijzer, Aron van Lare, Awale Ismali Mahamed en Luc Marijnissen.
Doelpunten: Yusuf Barasi (1-0, 2-0 en 3-0, 28’, 54’ en 56), Levi de Wilde (4-0, 69’) en Damienus Reverson (5-0, 70’).

Onder 15
De wedstrijd tegen Nuenen stond vooraf al aangemerkt als doelpuntspektakel. In de eerste helft was dit ook daadwerkelijk het geval. Voor rust stond de ploeg al met 4-0 voor. In de tweede helft heeft de ploeg geen doelpunt meer kunnen maken maar ook niks weggegeven. De ruststand is dan ook gelijk de eindstand. Voor de competitie betekent dit dat NAC nu op een derde plaats staat met 32 punten. De nummer vijf heeft er 30 en de nummer twee heeft 33 punten. Het zit dus heel dichtbij elkaar, wat nog een spannend slot van de competitie kan opleveren. Promotie lijkt echter niet meer mogelijk, omdat het gat met de koploper acht bedraagt.
Opstelling: Bart Verbruggen, Assim Said (35’ Jur Uitdewilligen), Sven van Est, Luuk van Genderen, Sabir Agougil, Wessel Kerckhoffs, Rick de Vos, Jefry Dijkstra (35’ Flinn Assenberg), Martijn Brandt, Tommy van Butselaar en Björn Hardley.
Doelpunten: Tommy van Butselaar (1-0, 3’), Sabir Agougil (2-0, 12’), Rick de Vos (3-0, 25’) en Sabir Agougil (4-0, 32’).

Onder 17
NAC is weer weg uit de gevarenzone van de degradatiepoule. Door de overwinning op roda staat NAC nu met acht punten op een derde plaats. De achtervolgers zitten echter nog wel dicht in de buurt. De afstand naar plaats zeven, Roda, bedraagt slechts twee punten. De volgende wedstrijd is tegen de nummer twee: Brabant United, die nu twee punten meer hebben.
Opstelling: Barry Knook, Luca den Heijer, Rick Snijders, Job van den Avert, Cohlin Bechoe, Gijs Kila, Sjaak Kuyper ( 28’ Mohamed Amissi), Jehtro Mashart, Stijn van der Put (77’ Floris van Nijnanten), Sydney van Hooijdonk (64’ Wout Neelen) en Hakim Mperanyi (73’ Jim Verburgt).
Doelpunten: Mohamed Amissi (1-0, 59’).

Onder 19
Terugkijkend op de wedstrijd tegen FC Volendam blijven er twee dingen hangen. NAC was op de meeste momenten gewoon beter, echter kwamen ze de gemaakte afspraken niet goed na. Hierdoor kon FC Volendam toch gevaarlijk worden. Hier moet iets echt iets in verbeteren, wil je volgend jaar in de eredivisie spelen. Trainer Jefta Bresser liet er dan ook geen gras over groeien door zijn ongenoegen te uiten en Richelor Sprangers nog voor de rust te wisselen. Misschien dat het vermeende wegwerpgebaar van de spits hier ook iets mee te maken had. In de tweede helft kwam er ook meer frustratie in de ploeg waardoor volendam in de tweede helft ook nog gevaarlijk kon worden. NAC speelde op zich goed, had ook de nodige kansen, helaas speelde zichzelf toch uit de wedstrijd. Met een onnodige nederlaag als gevolg.
Opstelling: Kevin Truyts, Victor Stenzler, Bradley Vliet (65’ Jerzy Vermeeren), Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen, Richelor Sprangers (44’ Skender Loshi), Freek van Gestel (65’ Jerimo van den Bempt), Diego Snepvangers (72’ Jan Bogers), Julian Broeren, Jules Molenschot en Marwin Reuvers.
Doelpunten: Derry Murkin (0-1, 13’).

Al met al een redelijk weekend al zijn er natuurlijk ook weer teleurstellingen te verwerken. Laten we hopen op een mooi volgend weekend.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven