homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 maart 2017
Vreven: 'We zullen heel agressief druk moeten zetten'


Nagenoeg ongewijzigd treedt NAC morgen aan tegen de ajax kuikentjes. Nagenoeg, want de in sittard “driekwart” gespaarde Manu Garcia neemt zijn vertrouwde plek op het middenveld weer in. Niet verrassend en een logische keuze vindt Vreven. 'We hebben Manu nodig. Hij is onze beste voetballer en gewoon de eerste keuze op die positie.

De basisplaats van Manu Garcia gaat ten koste van Jeff Stans en niet van Robbie Haemhouts. 'Ik ben tevreden over de inbreng van Robbie en Jeff in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Je kunt wel zien dat met name Stans lange tijd niet in wedstrijdverband heeft gespeeld, maar hij heeft het goed gedaan.'

Brandon Barker, Mounir El Allouchi en Shane O'Neill keren wel weer terug in de wedstrijdselectie, maar beginnen op de bank. Weer een basisplaats dus voor Haemhouts, en, minder verrassend, voor Bart Meijers.

Dan de tegenstander, want zoals altijd met die spek-en-bonen-elftallen is het maar gissen wie er tegenover je staan. Vanavond speelt het voorrangselftal van de vereniging een europacuppotje en in de wedstrijdselectie zijn verschillende pijlers en vaste krachten opgenomen, waaronder Kluivert en die dure braziliaan Neres. Door de slappe regelgeving van de knvb, of beter gezegd, door de regelgeving die volledig gericht is op het welbehagen van de eerste elftallen achter de “jong-teams”, is goed voorbereiden op de tegenstander een stuk moeilijker dan tegen de andere teams. 'We hebben ons goed proberen te informeren, maar ik heb begrepen dat die jongens op vrijdagochtend pas te horen krijgen of ze spelen of niet.'
Toch maakt Vreven zich er niet te druk om en de opdracht is een heldere. 'Wie er ook speelt, het is van hoge kwaliteit. Ik heb in principe Jong Ajax voor de Europa League zien spelen op Standard. Ik vond het geweldig om te zien. Wie daar ook speelt, het is top kwaliteit. We zullen daar een hele grote dosis gezonde agressiviteit tegenover moeten zetten. Heel fel in de duels moeten zijn. Als wij de bal niet gaan hebben, zullen we heel veel energie in ons spel moeten steken.'

Bij een overwinning kan NAC morgen weer eens spreken van een 'serietje'. Iets waar we dit seizoen slechts 1 keer mee 'verwend' zijn. Grijpen heren! D'r en d'rover hugodver!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Stijn Vreven
Manuel García Alonso
Jeff Stans
Brandon Barker
Mounir El Allouchi
Shane O'Neill
Rob Haemhouts
Bart Meijers

17-mrt-2017 NAC-JAJ (4-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peter13

Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017 om 8:59u

Voetballend heeft puber-Ajax heel wat in z`n mars. Maar dit seizoen heeft NAC het vooral moeilijk tegen teams die betonvoetbal spelen. Kan een leuke wedstrijd worden.

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017 om 13:20u

@Peter

Dit seizoen heeft NAC het moeilijk tegen alle teams.
Vorig seizoen ook trouwens...
Seizoen daarvoor ook...

FC Goed Bezig

Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017 om 14:43u

@Rata: spijker op z`n kop. Gewoon inzetten op k-roepen en drinken, heb je gewoon een leuke avond ongeacht wat er op het veld gebeurd.

Charpie

Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017 om 16:24u

Nu we zielig hebben geconstateerd dat NAC het zo moeilijk heeft, gaan we onze rug rechten om vanavond vol voor de overwinning te gaan.
Heb Ajax tegen Volendam gezien en zo goed waren ze niet. Op het moment dat de palingboeren fysiek gingen spelen stelde het niet zoveel meer voor en als ( áls) we het op kunnen brengen om 2 ( twee) helften druk te zetten en duels te winnen, zie ik de punten in Breda blijven.

Dat meesmuilende cynisme heb ik nu wel gehad....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven