homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 maart 2017
NAC 2 ontvangt vanavond de reserves van Feyenoord: 2-3


Een heuse kraker vanavond op sportpark Heksenwiel; daar ontvangen de reserves van NAC als nummer 4 op de ranglijst de reserves van Feyenoord, die de tweede plaatst op de ranglijst bekleden.

Na Heerenveen en Excelsior is dit het derde duel op rij waarin NAC tegen ploeg uit de top 3 aantreedt. Na nederlagen tegen de eerdergenoemde teams, is NAC erop gebrandt om tegen Feyenoord weer orde op zaken te stellen. Maar ook de bezoekers spelen vanavond om de knikkers; bij winst pakken de Rotterdammers de koppositie over van Heerenveen.

Kortom, een mooie tijdsbesteding voor de dinsdagavond, met een beetje geluk zit er vanavond al meer volk in de kantine op Heksenwiel dan gisteravond in het hele Fortuna Sittard stadion. Er wordt afgetrapt om 18:30, de toegang is zoals altijd gratis.

Update

Opnieuw een waar spektakelstuk, waarin NAC 2 opnieuw aan het kortste eind trok; met 2-3 werd er verloren van de reserves van Feyenoord. Vinnie Vermeer wist twee maal te scoren voor NAC, namens de bezoekers waren Kramer en Hansson (2x) trefzeker.


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Vinnie Vermeer


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rade

Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017 om 21:52u

Sneu om te zien dat SB totaal geen vat had op een Noorse tiener en dat Agyepong zich ook hier negen van de tien keer vast loopt...Kappen met dat samenwerkingsverband!! Twente gaat nu alweer in gesprek met City over Unal..We zitten straks weer met derderangs "talenten". Wanneer gaat de achterban zich eindelijk eens publiekelijk afkeren van deze historische beleidsblunder...??

Bertus*89

Geplaatst: woensdag 15 maart 2017 om 8:07u

@ rade

Je kon je van tevoren toch ook wel bedenken dat er goede en slechte spelers de oversteek zouden maken. Horsfield is een prima versterking gebleken evenals García. En regel jij een geldpotje voor 6 contractspelers?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 15 maart 2017 om 9:22u

Dat gemakkelijke "kappen met de City-deal" is al net zo kortzichtig als de hosanna-stemming die er afgelopen zomer kwam toen namen als Celina, Maffeo, Adarabioyo (de goede) en (jawel) Garcia naar voren kwamen. Dit zou NAC direct naar de eredivisie brengen. De werkelijkheid bleek anders, maar hoe vreemd is dat? Natuurlijk wil City haar grootste talenten die niet in de eigen competitie aan spelen toekomen, verhuren aan clubs op het hoogste niveau. Die worden niet zomaar bij NAC gestald, ook al heb je dan een samenwerkingsverband.

Natuurlijk willen wij (de NAC-supporters) allemaal dat het zo snel mogelijk zo goed mogelijk gaat met onze club, maar dit is toch echt een geval van de iets langere adem. Gelukkig maar, want onverantwoorde risico`s zijn er in het verleden genoeg genomen. En dan heb ik honderd keer liever dat er een risico wordt genomen dat de club niet op het spel zet, dan een Munstermannetje.

Natuurlijk zet je de club met het uitblijven van sportieve prestaties óók op het spel, maar niet zo snel en niet zo definitief als met onverantwoorde financiële investeringen (gokken!). Wat dat betreft leek het voor dit seizoen helemaal niet zo slecht, de pech is alleen dat de dragende spelers niet op niveau presteerden - met als gevolg dat de City spelers zich niet op konden trekken aan een sterke basis.

Maar stel je voor dat we een basis van vorig jaar hadden gehad, met rotte appelen zoals Kevin Brands. Dat had óók echt niet gewerkt. Natuurlijk waren er enkele spelers die wél die rol hadden kunnen spelen (Matic? Van der Weg?) maar het overgrote deel was bagger waarmee NAC alleen maar verder in de afgrond zou belanden.

Dat we aan het bouwen zijn, hebben we maar te accepteren. Als we kunnen gaan bouwen op een as Brondeel-N`toko-Meijers-Nijholt-Verschueren-(Garcia)-Dessers dan zie ik het nog echt wel met vertrouwen tegemoet.

Ik vraag me wel af hoe het met Damen en Brusselers is, lang niets van gehoord. En misschien maar eens een belletje naar PSV wagen voor Menno Koch. En dan PSV erop attenderen dat Tosin Adarabioyo een aflopend contract heeft

hondstrouw

Geplaatst: woensdag 15 maart 2017 om 13:15u

@AS
Zit een kern van waarheid in, maar als je, zoals laatst, met 7 huurlingen in de basis start, ben je zeer weinig aan het opbouwen en valt er helemaal niets door te selecteren. Je begint dan elk seizoen weer opnieuw met een compleet nieuwe selectie.

Het doet mij daarom goed dat we de afgelopen twee wedstrijden gewonnen hebben met voornamelijk eigen contractspelers.
Die lijn moeten we doorzetten en hopelijk komt het dan ooit het een keer goed...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 15 maart 2017 om 13:35u

@ hondstrouw

Dat ben ik 100% met je eens, maar is waarschijnlijk wel een gevolg van de grote schoonmaak na vorig seizoen - die volgens mij onvermijdelijk én noodzakelijk was, maar dat terzijde.

Het is erg jammer dat bijvoorbeeld Brondeel gehuurd is, maar goed, in elk geval voor 2 jaar dus die staat er volgend seizoen nog steeds. Het is nog steeds een tijd van bouwen, en daar horen op dit moment meer huurspelers bij dan wenselijk. Hopelijk kan daar komende zomer weer een stap in gezet worden.

rade

Geplaatst: woensdag 15 maart 2017 om 18:47u

@Bertus
Een selectie van 24 spelers is genoeg, dus zes extra spelers zijn nergens voor nodig. Het is doodzonde dat jongens als Demon, Glim, Damen en Vermeer totaal niet aan de bak komen. Middenvelders genoeg, dus García hadden we helemaal niet nodig. Horsfield is een doorsnee back van t (betaalbaar) niveau wat je ook in Helmond of Emmen vindt. Mindere resultaten zijn te verkopen wanneer je daadwerkelijk iets aan t opbouwen bent. Nu heb je én geen resultaten en geen lange termijnvisie..

Maar goed...Ik denk er blijkbaar te makkelijk over..En we kijken vrijdag weer lijdzaam toe hoe we waarschijnlijk voor schut gezet worden door echte talenten..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven