homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 maart 2017
Stel je vraag aan Stijn


Aanstaande donderdagavond gaat Stijn Vreven in petite comite in gesprek met de Clubraad. Het supportersorgaan gaat het over voetbal hebben, iets waar we allemaal erg veel verstand van hebben natuurlijk.

De Clubraad zal met Vreven onder meer het gesprek aangaan over de wisselende sportieve prestaties en ongetwijfeld ook navragen naar waar we gisteren naar hebben zitten kijken.

Heb jij ook een vraag voor d’indiaan? Stuur ‘m dan naar info@clubraadnac.nl of drop ‘m hieronder in de comments. De meest creatieve vraag krijgt van ons een extragratis pakket stickers!


Bron : De Rat, Clubraad


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

FES

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 11:22u

Uit ervaring weet ik dat er maar een vraag belangrijk gevonden wordt: welk biermerk stroomt er volgend seizoen uit de kraan?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 11:34u

"Wisselende sportieve prestaties" ......... , zo wisselend vind ik die niet ...

Otjes

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 12:29u

Waarom speel je met 2, 10`en terwijl je ziet dat dit niet werkt tegen stevige eerste divisie ploegen (en al helemaal niet tegen eredivisie ploegen)?

Waarom speel je niet met het systeem waar je het beste rendement uit gaat halen in de na-competitie? Dus geen 4-4-3 met 2 keer een nummer 10 positie

Wat heeft Sporklede mis-gedaan terwijl hij de beste back is die de achterlijn kan halen?

Waarom zie ik het vertrouwen van de ploeg dalen de laatste weken?

Waarom speelt Dessers niet altijd? Ik zie z`n vertrouwen ook dalen laatste weken.

Is er van boven (?) een 4-4-3 systeem opgelegd?

Waarop wordt jij einde seizoen afgerekend?

Hoe kan het zijn dat jouw interviews en jouw uitleg op speelwijze van Nac steeds onbegrijpelijker en onsamenhangender worden?

Ben je tevreden over jezelf en de manier waarop je het team vertrouwen geeft in een duidelijke opstelling en strijdplan? Leg uit.

In hoeverre is Smulders betrokken bij de tactiek en opstelling bij een wedstrijd?

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 13:07u

Vraag aan Stijn: vertrek je aan het einde van DIT seizoen?
Want ook Stijn Vreven kan hier niks van maken.

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 13:17u

Hebben wij iets in de nacompetittie te zoeken en waarom?

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 13:19u

Van NAC uit wordt er steeds gepraat over een kwalitatief goede spelersgroep die we zouden hebben. Waar zit die kwaliteit dan en waarom komt dat er dan niet (bijna nooit) uit?

fvf6

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 13:59u

@ Otjes

Ik weet het niet maar ze moeten jou trainer maken . Je hebt een nieuw systeem ontdekt met je 4-4-3 . Speel je dan zonder doelman???
4-3-3 , 4-4-2 of 5-3-2 die systemen begrijp ik wel maar 4-4-3 leg het mij eens uit?

piair

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 18:17u

Hoe komen we met de hoogste begroting toch aan zo`n slechte selectie, waarvan ook nog eens merendeel huurlingen die überhaupt geen transferwaarde hebben en eigen talent in de weg lopen. Met een vreemdelinge legioen is nog geen club kampioen geworden.

Hoogtepunt gisteren de extra 3 minuten in de 2e helft, nog nooit zoiets meegemaakt volgens mij

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 18:48u

Piair, voor de beantwoording van de eerste vraag moet je bij Smulders zijn. Of bij die “rare” trainer die het liefst leuk voetballende voorhoedespelers heeft. Als zij niet scoren, dan is dit geen probleem.
Overigens: wie loopt welk eigen talent in de weg?? Graag namen noemen, dan begrijp ik het tenminste ook!

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 19:13u

Al pacino@

Idd bij Smulders moet je zijn.
En ik zeg dit nooit graag wat ik nu ga zeggen maar hij heeft wel NAC helemaal kapot gemaakt en dat doet mij heel erg pijn.
SMULDERS SODEMIETER AUB OP MET DIE MISSELIJKE KOP VAN JE WANT NU VALT ER NOG WAT TE REDDEN VOOR IN DE TOEKOMST EN ALS JIJ NOG EEN JAAR HIER IN BREDA BLIJFT WORD DIT HET EINDE VAN NAC BREDA.
EN DAT WILLEN WE NIET.

En is het normaal dat een speler 20minuten na het laatste fluitsignaal in zijn auto stapt en naar huis toe rijd!!!
Opzouten met zo,n speler, terug naar Engeland sturen.
Zo,n speler wil ik zelfs niet eens meer op de tribune zien zitten.
Wat een MENTALITEIT . OOK OP SODEMIETER MENEER SMIT BROUWN, wie denk je wel dat je bent.

Dus Stijn vreven mijn vraag wat doe jij met zo,n speler?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 21:21u

"Wisselende sportieve prestaties" ......... , zo wisselend vind ik die niet ...

toontje

Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017 om 21:21u

@moppernac
Zet nou eens je alarm op je telefoon, om je pilletjes op tijd in te nemen.
Irritant ventje !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 12 maart 2017 om 9:01u

"Wisselende sportieve prestaties" ......... , zo wisselend vind ik die niet ...

piair

Geplaatst: zondag 12 maart 2017 om 11:07u

@AP

Talenten lijken mij Brusselers, Sprangers, Damen etc. welke we allen nu nog niet veel hebben zien spelen en die wellicht met een vastere basiself met veel minder huurlingen steeds beter ingepast kunnen worden op de langere termijn.

Want huurlingen komen en gaan maar deze gastjes zijn er ws volgend jaar ook nog en kunnen speelminuten dan goed gebruiken willen ze zich ontwikkelen.

Sjak

Geplaatst: zondag 12 maart 2017 om 13:20u

@toontje, ik vind mopper helemaal niet irritant, hij is emotioneel, maar wel voor 1 doel, NAC. Weet je wat ik irritant vind, iemand irritant vinden terwijl hij geen inhoudelijke inbreng heeft.
Mijn vraag aan Stijn.
Ben je al aan het bouwen aan het team voor volgend jaar, zo nee waarom niet... De historie leert dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen.

Tuur

Geplaatst: maandag 13 maart 2017 om 9:00u

Otjes bedoelt 4-3-3 maar stelt wel de juiste vragen.

Waarom speel je met buitenspelers terwijl deze aantoonbaar en zonder uitzondering geen enkel rendement hebben.

Leo Beenhakker zei altijd "mijn spitsen mogen alles. Die moet je overladen met vertrouwen". Hoe kijk jij naar het feit dat Dessers alleen maar slechter is gaan spelen sinds jouw aanpak.


Kun je dit nog eens uitleggen aangezien niemand dit begrijpt:
http://www.bsiderats.nl/vreven-over-442-en-433/

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 13 maart 2017 om 11:32u

@ Tuur

Eens. Die ellende met buitenspelers bij NAC mag wel een keer voorbij zijn. We lopen al jaren te kloten zonder rendement, stellen gemaakte buitenspelers op omdat we ze toch op willen stellen (Barker, El Allouchi, Seuntjens, Leonardo, Rigters, Lurling) en doorgaans is het rendement - zeker de laatste seizoenen - nul komma nul.

Het onbegrijpelijke verhaal van Vreven over het systeem, geeft niet aan dat hij snapt waar hij mee bezig is. Hoe moeten de spelers het dan nog snappen?

Doorslaggevend hierin voor mij is het kulverhaal dat hij `met twee 10-en` speelt. Op de eerste plaats gaat het er bij NAC niet om `dat je zo aanvallend mogelijk speelt` maar dat je het maximale uit je spelersmateriaal haalt. Ten tweede geeft Vreven eigenlijk aan dat hij een systeem zonder échte nr. 10 speelt, mét twee spelers die het beste zouden renderen op de nr. 10 plaats.

Als je 4-3-3 met twee aanvallende spelers speelt, is er niet één echte 10. Die is er eigenlijk alleen als je met een ruit op het middenveld speelt, of met 3 man waarvan 2 verdedigend. Als je doet wat Vreven doet, stel je sowieso 1 (en misschien wel 2) spelers op die niet optimaal gebruik kunnen maken van hun sterke punten.

Dit is natuurlijk allemaal nogal theoretisch, en wellicht niet veel begrijpelijker dan het verhaal van Vreven zelf - wat ik probeer te zeggen is dat het mij tegenvalt dat Vreven niet in staat lijkt om de essentiële zaken in de huidige situatie naar voren te brengen.

Bij een jong team zonder vertrouwen heb je duidelijkheid en vastigheid nodig, en maak je het spel zo simpel mogelijk. Ik heb de neiging te zeggen dat Vreven het tegenovergestelde doet met zijn wazige gezever en continue wissels. Ik hoop dat hij het naar de spelers toe anders doet.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 13 maart 2017 om 15:09u

Beste trainer,

Toen u de scepter overnam van onze vorige trainer, was ik hoopvol gestemd. Immers ik kende u nog uit de periode dat u speler was bij de FC Utrecht. Een voorbeeld voor velen, een harde, keiharde, gedreven speler, maar wel fair. Ik dacht bij mij zelf ‘zal het dan nu toch nog goed komen?’ Maar 9 wedstrijden voor het einde van de competitie en slechts 47 punten in de pocket is mijn hoop vervlogen. Veel zwakke spelers, geen aantrekkelijk voetbal, steeds spelerswisselingen, een verkeerd systeem en wat ik heel erg vind: mijn interesse voor MIJN CLUB gaat na 44 jaar als supporter, er hollend op achteruit.

Problemen heb ik bijna altijd bij NAC meegemaakt. Uitzondering de periode onder HtC. Maar zoals het nu is heb ik er totaal geen hoop meer op dat het ooit nog goed zal komen. Ik zie spelers die n.m.m. op de verkeerde plaats staan, een foutief spelsysteem dat gehanteerd wordt en wat mij ook erg heeft gestoord dat is dat de spelersgroep van het seizoen 2015/16 gewoon in één keer totaal af geserveerd werd en dat spelers die zich bij NAC meldden te licht werden bevonden. Denk aan Robert Schilder.

Ik begrijp dondersgoed dat u als trainer van NAC niet overal debet aan bent, maar gooi het dan maar op het bordje van die MC-vriend.

Vraag: Wat verwacht u van de komende weken? Mag u trouwens zelf het team altijd samenstellen? Graag een eerlijk antwoord, aangezien ik denk dat dit absoluut NIET het geval is.

Met respect.


    


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven