homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 maart 2017
Vol programma voor de NAC Jeugd


De gehele jeugd organisatie komt weer in actie. Er zijn drie thuiswedstrijden, de rest speelt allemaal uit. Er zijn zelfs twee hele belangrijke wedstrijden.

Onder 11
De boys mogen weer de bus in om naar Den Haag af te reizen. Dit keer is ado den haag de tegenstander. In de gehele nieuwe competitie spelen ze op het oog alleen tegen sterkere tegenstanders. Dit komt mooi uit, want volgend jaar krijgen ze het ook zwaar voor hun kiezen. Over de stand valt dus niks te zeggen, dat doen we dan ook niet.

Onder 12
Dit keer is er een thuiswedstrijd die nog weleens gewonnen kan worden. De één jaar oudere jongens van FC Eindhoven komen op bezoek. NAC staat met zes punten op een elfde plaats, Eindhoven staat op een negende plaats met elf punten. Misschien zijn hier een keer punten te halen. Dit kun je allemaal zien op Sportpark Paradijs. De aftrap is om 13:00 uur.

Onder 13
Hier staat een belangrijke wedstrijd in de middenmoot op het programma. De vraag die dit weekend beantwoord wordt is: ‘Sluit je aan of haak je af?’. Win je hem, dan nader je de middenmoot. Bij verlies kun je de bovenste plaatsen van de middenmoot wel vergeten. Op Sportpark De Vliert wordt om 12:30 uur afgetrapt tegen Brabant United. Die bezetten met 28 punten de zesde plaats, NAC staat drie plaatsen lager met 23 punten.

Onder 14
Voor de jongens in de kampioenspoule staat er een mooi reisje naar de Zaanstreek op het programma. Zaterdag zal rond 14:30 uur gespeeld worden tegen de nummer twee, AZ. NAC wist in deze competitie nog niet te winnen. Toch gaat het nog best goed. De resultaten in de ranglijst zijn er niet, op het veld zijn ze er wel degelijk. Voor deze leeftijdsklasse net zo belangrijk. Misschien zit er wel een stunt in.

Onder 15
De tegenstander van zaterdag, RKSV Nuenen, heeft maar liefst acht Onder-15 elftallen. De beste spelers van die elftallen komen naar Breda toe om tegen NAC te spelen. NAC staat er goed voor in deze competitie. Met 29 punten staat het op de vierde plaats, RKSV Nuenen staat met twee punten op een elfde plaats. De nummers twee en drie hebben maar één punt meer. Dus wie weet wat er allemaal kan gebeuren. Wil je er bij zijn dan moet je om 15:00 uur op Sportpark Heksenwiel zijn.

Onder 17
Voor de zoveelste keer mag er een reis gemaakt worden naar limboland. Dit keer staat er een wedstrijd tegen roda jc op het programma. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Seghemanstraat. De tegenstander staat met zes punten op een vijfde plaats, NAC staat een plaatsje lager met één punt minder. Een hele belangrijke wedstrijd dus. Zeker omdat er bij winst aangesloten kan worden bij de middenmoot en de degradatiestreep ontweken word.

Onder 19
Ook hier staat een belangrijke wedstrijd op het programma. NAC moet aan het einde van het seizoen zesde of hoger staan om te promoveren naar de eredivisie. Het staat nu op de zesde plaats met zeven punten. Tegenstander Volendam staat op een negende met zes punten. Je zou bijna spreken van een degradatiekraker, al is dit niet meer mogelijk. Door in de kampioenspoule uit te komen ben je zeker van nog een jaar eerste divisie en heb je kans op promotie naar de eredivisie. Wil je ze steunen in deze strijd, dan kan dat. Om 12:30 uur ben je welkom op Sportpark Heksenwiel.

Kies je wedstrijd uit en ga kijken. De kantine is ook gewoon open voor een drankje in de voorjaarszon. Wij zeggen, PROOST!


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven